Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
39.95 25.00

@dogline.nl

Wist je dat een gemiddelde hond 125 kilo poep per jaar produceert? Dat is ongelooflijk veel als je nagaat hoeveel honden we in Nederland en België hebben.  Stel je voor dat we al die poep zouden laten liggen. 
🐕🐩
Dus ruimen we het netjes op. Maar als je vervolgens nadenkt over al die plastic hondenpoepzakjes die in het afval terecht komen, word je daar ook niet heel vrolijk van.
🐕🐩
Is bio-plastic een optie? Onderzoek van de Universiteit van Plymouth laat zien dat dit bio-plastic na drie jaar in zee of in de grond intact blijft en en zelfs perfect bruikbaar blijft. Mmmm.. maar wat dan?
🐕🐩
De Beco Compostable poepzakjes zijn helemaal plastic vrij èn vrij van giftige stoffen. Ze zijn volledig plantaardig: gemaakt van plantenvezels en maizena. Het maken van deze poepzakjes heeft een lage CO2 -pootafdruk. En als je er klaar mee bent, zijn de zakjes volledig biologisch afbreekbaar.
🐕🐩
Je kan de zakjes dus composteren op je eigen composthoop. Je kan de compost gebruiken voor niet eetbare planten. Aangeraden wordt om een beetje zaagsel toe te voegen voor een uitgebalanceerde PH-waarde. Maar je kan ze ook weggooien zoals je normaal doet. Het scheelt een enorme berg plastic als je deze plastic-vrij afbreekbare zakjes gebruikt. En… geen zorgen, ze zijn stevig en groot genoeg voor zelfs de grootste drollen.
🐕🐩
Link in bio. 
.
#hond #honden #hondenvannederland #hondenvanbelgie #chien #chiens #chiens #latenwehetoverpoephebben #dogsofinsta #dogsofig #groen #duurzaam #compost
Wist je dat een gemiddelde hond 125 kilo poep per jaar produceert? Dat is ongelooflijk veel als je nagaat hoeveel honden we in Nederland en België hebben. Stel je voor dat we al die poep zouden laten liggen. 🐕🐩 Dus ruimen we het netjes op. Maar als je vervolgens nadenkt over al die plastic hondenpoepzakjes die in het afval terecht komen, word je daar ook niet heel vrolijk van. 🐕🐩 Is bio-plastic een optie? Onderzoek van de Universiteit van Plymouth laat zien dat dit bio-plastic na drie jaar in zee of in de grond intact blijft en en zelfs perfect bruikbaar blijft. Mmmm.. maar wat dan? 🐕🐩 De Beco Compostable poepzakjes zijn helemaal plastic vrij èn vrij van giftige stoffen. Ze zijn volledig plantaardig: gemaakt van plantenvezels en maizena. Het maken van deze poepzakjes heeft een lage CO2 -pootafdruk. En als je er klaar mee bent, zijn de zakjes volledig biologisch afbreekbaar. 🐕🐩 Je kan de zakjes dus composteren op je eigen composthoop. Je kan de compost gebruiken voor niet eetbare planten. Aangeraden wordt om een beetje zaagsel toe te voegen voor een uitgebalanceerde PH-waarde. Maar je kan ze ook weggooien zoals je normaal doet. Het scheelt een enorme berg plastic als je deze plastic-vrij afbreekbare zakjes gebruikt. En… geen zorgen, ze zijn stevig en groot genoeg voor zelfs de grootste drollen. 🐕🐩 Link in bio. . #hond #honden #hondenvannederland #hondenvanbelgie #chien #chiens #chiens #latenwehetoverpoephebben #dogsofinsta #dogsofig #groen #duurzaam #compost

Laatste Nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.