VERTROUWD DOOR DIERENLIEFHEBBERS

ONZE MISSIE IS HELDER EN DUIDELIJK

Champion Petfoods is de producent van Acana en is een bekroonde maker van huisdiervoeding met een betrouwbare reputatie sinds meer dan een kwart eeuw.

Acana maakt biologisch correct hondenvoer van verse regionale ingrediënten, waarbij we het hele productieproces zélf uitvoeren in onze bekroonde keukens.

De missie van Acana betekent een nieuwe norm in hondenvoer, met twee uitgangspunten voor de voeding van uw huisdier.

Ten eerste: rekening houden met de natuurlijke evolutie naar een eiwitrijk voedingspatroon met veel vlees. Ten tweede: met ingrediënten van duurzame teelt door lokale leveranciers, ELKE DAG VERS aangeleverd bij hun keukens.

U zult dol zijn op Acana. En nog belangrijker: uw hond ook!

ACANA CLASSIC

Het assortiment van Acana Classic op Dogline.nl:

Met maar liefst 50% vlees, waaronder verse vrije uitloopkip, kalkoen en eieren van prairieboerderijen, rood vlees van lokale ranches of in het wild gevangen vis uit de Pacifische wateren rond Vancouver zitten onze ACANA Classics-producten boordevol voedingsstoffen voor een complete voeding.

15.9969.75
17.7571.95
15.9979.99

ACANA HERITAGE

Het assortiment van Acana Heritage op Dogline.nl:

De ACANA Heritage-producten zijn originele biologisch passende hondenvoeders voor alle rassen en levensfasen. Deze voeders bevatten 60-75% vrije uitloop-kip, nesteieren en in het wild gevangen heilbot en zetten onze bekroonde traditie van verse regionale ingrediënten voort.

19.5040.95
19.5065.95
Aanbieding!
59.95114.90
19.5040.95
58.9575.99
41.5066.95

ACANA SINGLES

Het assortiment van Acana Singles op Dogline.nl:

ACANA Singles-producten zijn ideaal voor moeilijke eters in elke levensfase. Het zijn biologisch passende hondenvoeders met beperkte ingrediënten, die 50% vlees bevatten van graslam, traditioneel varkensvlees, vrije uitloop-eend of in het wild gevangen Chileense pelser.

ALLE INGREDIENTEN ZIJN VERS

hond acana hondenvoeding

Met de brokken van het merk Acana zet u uw hond een gezonde maaltijd voor.

Want dit voer is anders! Acana heeft de droge hondenbrokken geïnspireerd op de natuur. Daarom bevat dit voer een hoog percentage vlees, gevogelte en vis.

Alle ingrediënten zijn vers, komen uit de regio en zijn duurzaam verkregen. Voor elke hond – pup, volwassen of senior – heeft Acana speciaal voer. Zo weet u zeker dat uw viervoeter alle voedingsstoffen binnenkrijgt die belangrijk zijn!

HONDEN ZIJN VAN NATURE JAGERS

Acana is een Canadese producent van diervoedsel. Hun missie is om een nieuwe standaard te creëren in voedsel voor honden

Hun filosofie is dat honden van nature jagers zijn. Ze gedijen – als je kijkt naar hun tanden en spijsvertering – het beste op een voeding die rijk is aan vlees en vis, aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

In vlees en vis zijn eiwitten volop aanwezig. En dit is nou net de voedingsstof die uw viervoeter zo hard nodig heeft. Daarom bevatten de hondenbrokken van Acana een percentage van maar liefst zestig procent aan gevogelte, vlees en vis.

DUURZAME INGREDIENTEN

Naast hondenvoer met een hoog dierlijk eiwitgehalte, vindt Acana het belangrijk dat het voer biologisch verantwoord is.

De ingrediënten zijn daarom anders dan anders. Acana gebruikt geen grondstoffen uit bulk – maar ingrediënten die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

Dat is nog eens iets anders dan voer afkomstig van ‘dierlijke bijproducten’! Het hondenvoer bevat een variëteit aan verse, lokale vlees en vis, waaronder scharrelkip, eend, zoet- en zeewatervis, bizon, rundvlees en lamsvlees.

IEDER BROKJE IS BEREID IN CANADA

Het vlees komt van dieren die op een duurzame manier zijn gefokt. De gebruikte eieren zijn vrije-uitloopeieren of scharreleieren.

Elke dag krijgt Acana deze ingrediënten vers geleverd. Hiervoor werken ze samen met lokale leveranciers. Vervolgens maakt Acana het voer van a tot z in hun eigen bekroonde keukens.

Het hele productieproces doen zij zelf. Ieder brokje dat Acana waar ook ter wereld verkoopt, is bereid in hun eigen gecertificeerde keukens in Morinville, een plaats in de Canadese provincie Alberta.

EEN GEVARIEERDE HONDENMAALTIJD

Met de brokken van Acana eet uw viervoeter gevarieerd. Het vlees, het gevogelte en de vis zijn aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

Waarom kruiden? Deze voorzien uw hond in zijn natuurlijke behoefte naar gras en onkruid.

Als plantaardige toevoeging verbeteren de kruiden de stofwisseling, versterken ze de organen en ontdoen ze het lichaam van uw viervoeter van gifstoffen.

GROENTEN EN FRUIT MET WEINIG KOOLHYDRATEN

Wat u vrijwel niet in de brokken terugvindt? Koolhydraten. Het natuurlijke dieet van een hond bevat namelijk weinig – of zelfs geen – koolhydraten.

De voeding van Acana bevat dan ook groenten en fruit, in plaats van rijst, tarwe en maïs – ingrediënten die veel koolhydraten leveren en de bloedsuikerspiegel erg beïnvloeden.

Groenten en fruit leveren slechts een beperkte hoeveelheid koolhydraten. En dat is beter voor uw hond. Ook zitten er geen synthetische vitamines en mineralen in de brokken. Want het voer is immers geïnspireerd op de natuur.

SUPERFOOD VOOR UW VIERVOETER

Eigenlijk zijn de brokken van Acana een superfood voor uw viervoeter, want het hondenvoer is gebaseerd op het natuurlijke dieet van honden.

De brokken bevatten bijna elke voedingsstof die uw hond in de wilde natuur ook binnen zou krijgen. Dit natuurlijke dieet noemt Acana ‘WholePrey™’, wat staat voor ‘hele prooi’.

Als wolven en honden in het wild een prooi consumeren, krijgen zij alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn: eiwitten, vitamines, mineralen, calcium en fosfor. Het voer van Acana bevat deze essentiële voedingsstoffen in dezelfde natuurlijke en complete verhouding.

HELE PROOI IN DE VORM VAN BROKKEN

De brokken bevatten een grote variëteit in vlees. Orgaanvlees zoals nier, lever en pens zijn dus in de brokken van Acana verwerkt, precies volgens het WholePrey™ principe.

Hartstikke goed dus! Dit orgaanvlees zit boordevol met de mineralen fosfor, ijzer, koper, magnesium en jodium.

Deze mineralen leveren de belangrijke vetoplosbare vitamines A, D, E en K. Met de brokken van Acana weet u zeker dat uw viervoeter goede voeding binnenkrijgt – precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

verse regionale ingredienten link image acana

VERSE REGIONALE INGREDIENTEN

geen outsoursing link image acana

GEEN OUTSOURCING