het beste alternatief voor het natvoer van dog lovers gold

Ga direct naar ons natvoer

Natvoer van Dog Lovers gold

Voor veel dog lovers was het even slikken toen Dog Lovers Gold bekend maakte dat zij gingen stoppen met het produceren van natvoer. Honden zijn immers dol op het natvoer van Dog Lovers Gold.

En wij dog lovers ook: door het handige formaat van 800 gram, de goede ingrediënten en de heerlijke geur en smaak, was dit natvoer enorm populair. Helaas heeft Dog Lovers Gold bekend gemaakt dat zij alleen nog Dog Lovers Gold hondenbrokken zullen blijven produceren. En daarmee zijn veel dog lovers op zoek naar gelijkwaardige alternatieven voor het natvoer van Dog Lovers Gold.  

Tadaaa.. wij presenteren hèt beste alternatief voor natvoer van Dog Lovers Gold

Hubertus Gold

Doglovers opgelet.. als je op zoek bent naar een goede vervanging voor het natvoer van Dog Lovers Gold, zou je de complete maaltijden van Hubertus Gold eens moeten proberen. Dit natvoer van Hubertus Gold heeft een hoog vleesgehalte van circa 70%. Daarnaast bevat het gezonde groenten, essentiële onverzadigde vetzuren en haver. Het natvoer van Hubertus Gold levert veel dierlijke eiwitten, essentiële vetzuren (waaronder Omega 3 en 6) en vitamines en mineralen. Het natvoer van Hubertus Gold is licht verteerbaar en vezelrijk.

Het natvoer van Hubertus Gold

Het natvoer van Hubertus Gold

Door de hoogwaardige ingrediënten – die bovendien exclusief afkomstig zijn van Duitse slachthuizen – krijgt jouw hond een vezelrijke, uitgebalanceerde en complete maaltijd, vol met eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Bovendien zal jouw hond het natvoer héérlijk vinden door de lekkere geur en smaak van de ingrediënten en de toegevoegde bouillon.

 • Natuurlijke ingrediënten gebalanceerd met essentiële vitaminen en mineralen Geen maïs, tarwe, soja of vulstoffen
 • Geen kunstmatige kleur- geur- of smaakstoffen
 • Heerlijke reuk en smaak
 • Geschikt voor honden met een gevoelige huid en maag
 • Licht verteerbaar
 • Voor een mooie huid en een glanzende vacht

Het natvoer van Hubertus Gold in vergelijking met Dog Lovers Gold

Beide merken hebben een hoog vleesgehalte en bevatten kwalitatief goede ingrediënten. Een andere overeenkomst is de hoeveelheid per blik: het natvoer van Hubertus Gold zit – net als het natvoer van Dog Lovers Gold – in grote blikken van 800 gram en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dog Lovers Gold Natvoer was er in 3 smaken: kip, lam en zalm. Hubertus Gold heeft 6 vaste smaken natvoer en daarnaast zijn er speciale seizoensmenu’s.

Seizoensmenu's

Hubertus Gold heeft elke seizoen een nieuw wild

Een verschil met het natvoer van Dog Lovers Gold is dat Hubertus Gold elk seizoen komt met een speciaal seizoensmenu, dat is samengesteld op basis van de wildsmaken van het seizoen.

Aanbieding!
3.50

natvoer voor puppy's

Hubertus Gold Junior

Natuurlijk zijn zij bij Hubertus Gold de kleintjes niet vergeten: speciaal voor puppy’s met hun tere puppymagen heeft Hubertus Gold 3 varianten natvoer: puur rund, rund met lam en kip. Ook dit zijn complete maaltijden, die puppy’s overheerlijk vinden en die alle voedingsstoffen bevatten die jouw pup nodig heeft om uit te groeien tot een gezonde jongvolwassen hond.

Mengen mag!

Het natvoer mengen met hondenbrokken

Het natvoer van Hubertus Gold biedt net als Dog Lovers Gold – een complete maaltijd. Veel dog lovers mengen natvoer met droogvoer en gebruiken het natvoer als een soort topping over de brokken heen. Het natvoer van Hubertus God kan je prima mengen met het droogvoer van Dog Lovers Gold, of met andere merken droogvoer. Lees hier meer over in ons advies over het mengen van droog- en natvoer.

Het natvoer van Hubertus Gold is dus een (meer dan) prima alternatief voor het natvoer van Dog Lovers Gold. We snappen dat je misschien geen zin hebt om te sjouwen met al die blikken. Daarom sturen wij de blikken gewoon naar je toe! En bij bestellingen vanaf €45,00 is de verzending geheel gratis.

 • Blikken van 800 gram
 • 6 heerlijke vaste smaken
 • Verschillende seizoensmenu’s
 • Ongeveer 70% vlees
 • Vol proteïne, essentiële vetzuren, vezels, vitamines en mineralen
 • Complete maaltijd
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

onze merken

logo van acana hondenvoer merken
logo van acana classics hondenvoer merken
logo van het merk acana singles
logo van het merk acana heritage
logo van orijen hondenvoer merken
logo van hubertus gold honden merken
logo van ziwipeak hondenvoer merken
logo van dogline hondenvoer merken
logo van doctor bark honden merken
logo van tarhong honden merken
logo van petkit honden merken
logo van roam honden merken