Dogline Bonus systeem

Je ontvangt Spaarpunten bij een aankoop van producten in onze webshop. Je ontvangt per euro één Spaarpunt.

De punten worden geregistreerd via jouw persoonlijke account. Het is dus belangrijk dat je deze aanmaakt voordat je je bestelling plaatst om gebruik te kunnen maken van het spaarsysteem.

Hoe spaar ik bonuspunten en wat zijn de voorwaarden?
Voor iedere euro van de bestelwaarde ontvang je automatisch één bonuspunt. Om te sparen hoef je zelf dus niets te doen. De bonuspunten worden op je puntenrekening bijgeschreven zodra je bestelling is verzonden en wij je betaling hebben ontvangen. Een bonuspunt is vervolgens één jaar geldig.

Hoe spaar ik bonuspunten gaan inzetten?
Wanneer je 100 Spaarpunten hebt opgebouwd, mag je ze gaan inzetten. Per 100 Bonuspunten krijg je €1,- korting. Het is niet mogelijk de punten eerder te gebruiken. Spaarpunten kan je in de laatste stap van het bestelproces inzetten. Dat kan alleen wanneer je ingelogd bent. De punten kunnen niet gebruikt worden bij aanbiedingen of verzendkosten. Bonuspunten zijn na aankoop een jaar geldig.

Laatste van ons Blog

Natvoer

Ontdek meer van onze producten

Volg ons op Instagram

Heb jij een puppy van een groot ras?
🔸Het is dan belangrijk dat haar voer dierlijke eiwitten bevat, omdat eiwitten de bouwstoffen zijn voor botten, spieren, weefsel, cellen, het zenuwstelsel, de huid en de vacht.🔸Ook is het van belang dat het calciumgehalte in het voer niet te laag, maar zeker ook niet te hoog is. Te weinig calcium leidt tot broze botten en zelfs tot botafbraak (in plaats van opbouw). Een te hoog calciumgehalte in het voer leidt tot afwijkende groei en ontwikkeling van botten en gewrichten.🔸Daarnaast is het essentieel dat je puppy van een groot ras precies de juiste hoeveelheid kilocalorieën eet. Te veel kilocalorieën bevordert namelijk een snelle groei en dat moet worden voorkomen. Puppy’s van grotere rassen moeten langzaam en gestaag groeien zodat het skelet en de gewrichten haar lichaamsgewicht kan bijbenen.🔸Weeg het voer precies af zoals op de verpakking staat vermeld, dan weet je dat jouw puppy de juiste hoeveelheid energie èn de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hierdoor kan het risico op skeletafwijkingen als gevolg van een te snelle snelle groei en een overmaat aan calcium bij puppy's van grote rassen worden verminderd.🔸Daarom hebben Puppy's van een groot ras baat bij speciaal voer voor een groot ras. Lees meer hierover in ons blog: Voeding voor een een puppy van een groot ras.
Link in Bio 🔼Heb je hulp nodig bij de berekening van hoeveel voer jouw puppy van een groot ras nodig heeft? Bel of app ons! Wij helpen je graag .
Heb jij een puppy van een groot ras? 🔸Het is dan belangrijk dat haar voer dierlijke eiwitten bevat, omdat eiwitten de bouwstoffen zijn voor botten, spieren, weefsel, cellen, het zenuwstelsel, de huid en de vacht.🔸Ook is het van belang dat het calciumgehalte in het voer niet te laag, maar zeker ook niet te hoog is. Te weinig calcium leidt tot broze botten en zelfs tot botafbraak (in plaats van opbouw). Een te hoog calciumgehalte in het voer leidt tot afwijkende groei en ontwikkeling van botten en gewrichten.🔸Daarnaast is het essentieel dat je puppy van een groot ras precies de juiste hoeveelheid kilocalorieën eet. Te veel kilocalorieën bevordert namelijk een snelle groei en dat moet worden voorkomen. Puppy’s van grotere rassen moeten langzaam en gestaag groeien zodat het skelet en de gewrichten haar lichaamsgewicht kan bijbenen.🔸Weeg het voer precies af zoals op de verpakking staat vermeld, dan weet je dat jouw puppy de juiste hoeveelheid energie èn de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hierdoor kan het risico op skeletafwijkingen als gevolg van een te snelle snelle groei en een overmaat aan calcium bij puppy's van grote rassen worden verminderd.🔸Daarom hebben Puppy's van een groot ras baat bij speciaal voer voor een groot ras. Lees meer hierover in ons blog: Voeding voor een een puppy van een groot ras. Link in Bio 🔼Heb je hulp nodig bij de berekening van hoeveel voer jouw puppy van een groot ras nodig heeft? Bel of app ons! Wij helpen je graag .