Supplementen voor
jouw hond

Lees ons verhaal Registratie voor de Webinar op 10 mei 2023 om 19.30 uur
DOGLINE

Wij hebben zelf
honden supplementen ontwikkeld.

Een korte introductie. Meer informatie in de link

Wij Suzanne en Danielle hebben samen Dogline: een webshop voor goed hondenvoer, snacks en accessoires en met heel veel informatie. Onze passie is het verbeteren van de gezondheid en welzijn van honden.

Daarom gaan wij voedingssupplementen voor honden produceren.

Supplementen die helemaal vol verpakt zitten met gezonde voedingsstoffen zodat honden hun beste leven leiden en zo gezond mogelijk zijn.

We hebben in 6 jaar Dogline tot een succes gemaakt en ditzelfde gaan wij met onze honden supplementen ook doen. Vanuit de markt zien wij een enorme vraag voor voedingssupplementen voor honden, terwijl er onvoldoende aanbod van hoogwaardige supplementen is. Dit gat gaan wij vullen.

Samen met onze Noorse dierenarts en Animal Nutritionist hebben wij 4 honden supplementen ontwikkeld, die de 4 problemen aanpakken die bij honden, wereldwijd, het meeste voorkomen.

Lees ons verhaal
Registratie voor de Webinar op 10 mei 2023 om 19.30 uur
Dogline

Wat maakt onze supplementen anders?

Dogline

Wij werken met een doel

Om deze SUDA hondensupplementen te produceren en in de markt te zetten hebben wij aanvullende financiering nodig. Dit doen wij Crowdaboutnow.

Lees ons verhaal

Wil jij met een geldlening mee investeren in onze honden supplementen?

Dat zouden wij superfijn vinden. Alle bedragen zijn welkom.Je krijgt er een aantrekkelijke rente van 4% voor terug.

Dogline

Onze honden supplementen

Lees ons verhaal
dogline

Waar gaan we de financiering voor gebruiken?

Lees ons verhaal

“Samen met onze Noorse dierenarts en Animal Nutritionist hebben wij 4 honden supplementen ontwikkeld, die de 4 problemen aanpakken die bij honden, wereldwijd, het meeste voorkomen.”

– Danielle Sweerman en Suzanne Steeghs
Contact

Vragen? Neem contact op

Wij hebben SUDA honden supplementen ontwikkeld. Honden hebben vaak gewrichtsklachten, huid- of darmproblemen of stress. Je kunt honden met deze klachten enorm helpen door elke dag de juiste hoogwaardige voedingsstoffen te geven. Klachten kunnen hierdoor zelfs voorkomen worden. Onze SUDA honden supplementen bevatten de juiste ingrediënten in de optimale dosering. Makkelijk te geven en sùper lekker!

Lees ons verhaal