google-site-verification: google10022eb75d6d0367.html

Hebt u er wel eens aan gedacht hondenvoer online te bestellen?

ervaar het gemak van het online bestellen van hondenvoer

Als hondenbezitters weten wij maar al te goed wat een gesjouw het is met die zakken hondenvoer en blikken natvoer. Zeker als je – zoals wij – meerdere honden hebt. En dat gesjouw komt elke keer, om de zoveel weken terug. Meestal is het dan ook net avond of zondag of maandagochtend als we er aan denken dat er een nieuwe zak gekocht moet worden.

Ervaar het gemak van online bestellen van hondenvoer

Dogline wil het u makkelijk maken. Daarom hebben wij een webshop met producten voor je hond, waar je het beste hondenvoer en accessoires voor je hond online kunt bestellen. De producten worden vervolgens bij u aan huis worden bezorgd. En het mooie is: de bezorging is ook nog eens gratis bij een bestelling boven €45,00 (in België boven € 55,00). Je hoeft dus niet meer naar de winkel om een zak hondenbrokken of het favoriete blikvoer van uw hond te halen, maar wij zorgen ervoor dat je favoriete producten ( van je hond) simpelweg naar je toe worden gebracht. Het bestelproces is heel eenvoudig. U kunt online betalen via Ideal, Credit card of Paypal. Uw order wordt meteen verwerkt. Vervolgens wordt het opgestuurd. Je hebt je bestelling meestal de volgende dag, maar uiterlijk binnen twee dagen in huis.

Voordelen van het bestellen van hondenvoer

Het online bestellen van hondenvoer heeft een aantal voordelen. Wij hebben geen openingstijden. U kunt dus altijd 24 uur per dag 7 dagen per week bestellen. Je kunt hondenvoer bestellen op het moment dat je er aan denkt (meestal in de avond of op maandagmorgen). Je hoeft niet met de auto ergens heen, een parkeerplaats te zoeken en in de winkel uw producten zoeken. Je hoeft niet met een zak van vele kilo’s en diverse blikken naar je auto te lopen en de spullen thuis weer uit de auto te tillen. Je bestelt en betaalt heel eenvoudig online en het hondenvoer of een van de andere Hubertus Gold producten wordt de volgende dag, maar in ieder geval binnen twee dagen bij u bezorgd.

Een zak hondenbrokken wordt gratis bij u bezorgd

En om het helemaal makkelijk te maken betaalt je geen verzendkosten bij een bestelling boven €45,00. Iedere zak hondenvoer wordt dus gratis bij uw thuis afgeleverd. In België is dit boven een bedrag van € 55,00.

Flexibele bezorgopties

Is er een nadeel aan online bestellen? Veel mensen denken dat ze thuis moeten blijven voor hun bestelling. Maar wij bieden flexibele bezorgopties. Wij laten de producten verzenden door PostNL en DHL. Als je bij ons bestelt heeft, krijgt een email met de aflevertijd. Als de datum u niet goed uitkomt, kunt u via de optie ‘wijziging voor bezorging’ zelf vóór de bezorging aangeven wanneer u het pakket wil ontvangen. Je kunt kiezen of je de bezorging op een andere dag wil laten bezorgen. Je kunt het ook zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde aangegeven punt.of zelfs in de avond laten bezorgen.

Online bestellen van hondenvoer = Nooit meer sjouwen met zakken

Ervaar dus het gemak van het bestellen van hondenvoer. De dagen van het sjouwen met die grote zakken is voorbij. Je bestelt online op onze site en het hondenvoer wordt gewoon bij je aan huis bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.