Hondenvoer online bestellen? Als hondenbezitters weten wij maar al te goed wat een gesjouw het is met die zakken hondenvoer en blikken natvoer. Zeker als je – zoals wij – meerdere honden hebt. En dat gesjouw komt elke keer, om de zoveel weken terug. Meestal is het dan ook net avond of zondag of maandagochtend als we er aan denken dat er een nieuwe zak gekocht moet worden.

Dogline is een hondenwinkel

Dogline is een echte hondenwinkel: wij verkopen in onze hondenshop alleen producten voor honden. Maar dat verraadde onze naam natuurlijk al;) En niet zomaar producten en zeker niet alle producten. Wij hebben alleen kwaliteitsproducten in onze hondenshop. Of het nu gaat om hondenvoer, snacks, supplementen of accessoires: wij hebben overal het beste van het beste uitgezocht. Alleen de beste honden producten komen in onze hondenwinkel.  En dat tegen eerlijke prijzen.

Doctor Bark

Ken je de producten van Dr Bark uit Duitsland? Neem anders een kijkje bij onze Dr. Bark accessoires in onze hondenshop online. De fantastische producten van Dr. bark zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook super sterk en heel hygiënisch. Je kunt namelijk alle producten van Dr. Bark wassen in de wasmachine op 90 C. En daarmee dood je alle parasieten, vlooien, teken of huisstofmijt. Niet alleen ideaal voor honden met allergieën,maar ook voor mensen met allergieën! Toegegeven, wij zijn een beetje verliefd op de producten van Dr. Bark. Dus houd onze hondenshop in de gaten, want we zullen alle nieuwe producten snel online zetten!

Nieuw in onze hondenshop: de online hondendrogist

Nieuw in onze online hondenwinkel zijn de producten uit de drogisterij: de online hondendrogist:)). We hebben veel vitamines en supplementen die de gezondheid van jouw hond bevorderen. Maar we hebben ook middelen tegen hotspots, teken en vlooien of shampoos om jouw hond lekker mee te wassen.

Een online hondenshop

Ervaar het gemak van een online hondenwinkel. Dogline maakt het je gemakkelijk! In onze online hondenshop bestel je het beste hondenvoer, de lekkerste snacks en top accessoires voor je hond online. De producten worden vervolgens bij jou aan huis bezorgd. En het mooie is: de bezorging is ook nog eens gratis bij een bestelling boven €45,00 (in België boven € 55,00). Het bestelproces is heel eenvoudig. Je kunt online betalen via Ideal, VVV bon, Bankcontact, Credit card of Paypal. De order wordt meteen verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling in ons magazijn ingepakt en opgestuurd. Je hebt je bestelling meestal de volgende dag, maar uiterlijk binnen twee dagen in huis.

Ervaar het gemak van online bestellen van hondenvoer

Je hoeft dus niet meer naar de winkel om een zak hondenbrokken of het favoriete blikvoer van jouw hond te halen. Je hoeft alleen maar alles in onze online hondenshop te bestellen en wij zorgen ervoor dat je favoriete honden producten simpelweg naar je toe worden gebracht.

Voordelen van het online bestellen van hondenproducten

Het online bestellen van hondenvoer, hondensnacks , supplementen en accessoires heeft een aantal voordelen. Wij hebben geen openingstijden. Je kunt dus altijd 24 uur per dag 7 dagen per week bestellen. Je kunt hondenvoer bestellen op het moment dat je er aan denkt (meestal in de avond of op zondagochtend). Je hoeft niet met de auto ergens heen, een parkeerplaats te zoeken en in de winkel naar jouw producten zoeken. Je hoeft niet met een zak van vele kilo’s en diverse blikken naar jouw auto te lopen en de spullen thuis weer uit de auto te tillen. Je bestelt en betaalt heel eenvoudig online en het hondenvoer of een van de andere producten wordt de volgende dag, maar in ieder geval binnen twee dagen bij jouw aan de deur bezorgd.

Gratis bezorging bij een bestelling boven €45,00

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, betaal je bij een bestelling in onze hondenwinkel boven €45,00 helemaal niets voor de verzending. In België is dit boven een bedrag van € 55,00.

Flexibele bezorgopties

Is er een nadeel aan online bestellen? Veel mensen denken dat ze thuis moeten blijven voor hun bestelling. Maar wij bieden flexibele bezorgopties. Wij laten de producten verzenden door PostNL en GLS. Als je bij ons bestelt heeft, krijgt een email met de aflevertijd. Als de datum u niet goed uitkomt, kunt u via de optie ‘wijziging voor bezorging’ zelf vóór de bezorging aangeven wanneer je het pakket wil ontvangen. Je kunt kiezen of je de bezorging op een andere dag wil laten bezorgen. Je kunt het ook zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde aangegeven punt, of zelfs in de avond laten bezorgen.

Online bestellen van hondenvoer = Nooit meer sjouwen met zakken

Ervaar dus het gemak van het bestellen van hondenvoer. De dagen van het sjouwen met die grote zakken is voorbij! Jeeeh Je bestelt online op onze site en het hondenvoer wordt gewoon bij je aan huis bezorgd.

Adviezen in onze hondenwinkel

Wij geven je in onze hondenshop deskundig advies allerlei onderwerpen die op honden betrekking hebben. Van adviezen over de ingrediënten tot adviezen over het wassen van jouw hond, we proberen zo goed, objectief en deskundig adviezen uit te brengen, waarbij we ons baseren op wetenschappelijk onderzoek. Heb je een onderwerp waarover je advies wil? Aarzel niet, maar mail, bel, app ons of chat via Facebook. We beantwoorden alles zo snel mogelijk.

Onze hondenshop krijgt 5 sterren via Trustpilot

Als je bij ons een bestelling plaatst, krijg je een uitnodiging van Trustpilot om ons te evalueren. Hier hoef je natuurlijk niet aan mee te doen, maar het mag wel (graag zelfs). Onze klanten geven onze hondenwinkel gemiddeld 5 sterren, dat betekent uitstekend!

Nieuwsbrief van onze hondenwinkel ontvangen?

Misschien wil je nog niets bestellen, maar wel onze nieuwsbrief ontvangen met informatie over allerlei onderwerpen. Dat kan natuurlijk ook! Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Dogline is jouw online hondenwinkel

Heb je vragen? Of wil je advies? Mail of app ons dan:))

Daniëlle 06 -14592596 (links)

Suzanne 06 – 15345461 (rechts)

online hondenshop suzanne en danielle van dogline

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief