Dogline Scruffs Cooling Mat Grijs

Vanaf: 20.99 Vanaf: 15.00

Small
Medium
Large
XLarge
Wissen

Veel honden kunnen slecht tegen de warmte en raken hun warmte moeilijk kwijt. Dan is een koelmat een uitkomst omdat het de buik en poten van je hond koel houdt. De Scruffs Cooling mat is gevuld met een niet giftige gel die zelf koelend is. De gel wordt geactiveerd door er op te liggen. Geen vriezer of koelkast nodig!

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Veel honden hebben last van de hitte. Zij kunnen warmte maar moeilijk kwijt. Mensen beginnen te zweten als het warm wordt; de verdamping van zweet op het lichaam zorgt dat we iets afkoelen. Helaas werkt dit met honden anders. Honden hebben maar een paar zweetklieren onder hun voetkussentjes. De rest van de warmte raken ze kwijt door te hijgen.

Als de buitentemperatuur boven de 28 graden uitstijgt, is het voor veel honden niet meer goed mogelijk om al die hitten via hijgen kwijt te raken. Jouw hond heeft hulp nodig om koel te blijven en zo gezondheidsproblemen te voorkomen.

De Scruffs koelmat is hiervoor ideaal omdat het jouw hond op deze hete dagen heerlijk koel houdt. In de Scruffs koeling mat zit een (niet giftige) gel die zelf koelend is. Je hoeft deze niet in een vriezer of koelkast te leggen. De gel wordt geactiveerd als je hond op de mat gaat liggen.

Dan houdt de mat jouw hond heerlijk koel, vooral onder de poten en op de buik. De mat zal altijd 5-10 graden koeler zijn dan de omgevingstemperatuur.

De mat werkt ongeveer een uur. Om de mat resetten laat je de Scruffs cooling mat een uur ongebruikt. En voilà, daarna is de mat weer actief. Zonder vriezer of koelkast!

De koelmat van Scruffs is prachtig afgewerkt en is verkrijgbaar in de kleur grijs. De Scruffs Cool Mat kan zowel los, met een mand of in een vervoersmand gebruikt worden. Veeg met een nat doekje simpelweg over de mat om deze te reinigen. Spoel de mat weer af met schoon water.

Heeft je meerdere honden? Of een hond die het snel warm heeft? Zoals oudere honden, dikke honden, kortneuzige honden, honden met een lange vacht? Dan zijn 2 koelmatten aan te raden, dan kan de ene mat resetten en kan de andere gebruikt worden.

Eigenschappen

  • Geen koelkast of vriezer nodig
  • Blijft tot een uur koel
  • Altijd 5 tot 10 graden koelen
  • Eenvoudig te reinigen

Maten

  • S: 40 x 50 cm
  • M: 77 x 62 cm
  • L: 92 x 69 cm
  • XL: 120 x 75 cm

Wil je tips om je hond koel te houden bij zomerse temperaturen? Lees dan de blog Tips om honden koel te houden in hitte.

Aanbieding!