Orbiloc Dog Dual Safety LED Hondenlamp

26.50

De Orbiloc Dog Dual Safety LED Hondenlamp is een waterdichte stevige veiligheidslamp voor je hond. De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en makkelijk aan en uit te zetten. Met deze hondenverlichting ga je samen veilig op pad!

Inbegrepen per Orbiloc Dog Dual Safety LED Hondenlamp:

  • Orbiloc-veiligheidslamp met Orbiloc-snelmontage
  • Orbiloc verstelbare riem
  • Servicetool
  • Geïnstalleerde batterijen (2x CR2032)
  • Snelgids

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

dogline orbiloc alle kleuren honden lampjes

Orbiloc Dog Dual

Orbiloc Dog Dual Safety is een in Denemarken vervaardigde LED-veiligheidslamp van hoge kwaliteit, ontworpen om jou en je hond te beschermen.

De Orbiloc Dog Dual Safety Light zorgt ervoor dat jullie beiden in het donker zichtbaar zijn voor anderen, waardoor het risico om betrokken te raken bij een ongeval of gevaarlijke situatie drastisch wordt verminderd.

Met Orbiloc Dog Dual kunnen andere weggebruikers jouw tot op vijf kilometer afstand zien, waardoor ze voldoende tijd hebben om te reageren. Orbiloc Dog Dual is gemaakt om alles te weerstaan waar je hond mee te maken heeft. Hij is waterdicht tot een diepte van 100 meter en kan een belasting van 100 kg aan. In feite vertrouwen we zozeer op de duurzaamheid van ons product dat we er drie jaar garantie op hebben gegeven.

Inbegrepen bij de Orbiloc Dog Dual

De Orbiloc Dog Dual bevat naast

  • de gekozen kleur Orbiloc veiligheidslamp
  • de Orbiloc Quick Mount Adjustable.

Orbiloc Dog Dual Kleuren

De Orbiloc Dog Dual is er in veel verschillende kleuren. Door de modekleuren geef je de stijl van je hond een persoonlijk tintje. En de signaalkleuren geven je de mogelijkheid om het juiste licht te kiezen voor uw specifieke behoeften, evenals een licht dat geschikt is voor specifieke weersomstandigheden. Kies verschillende kleuren voor elk van uw honden, zodat je ze op afstand kunt onderscheiden. De zichtbaarheid van de Orbiloc Dog Dual heeft te maken met verschillende factoren; het ontwerp van de lens, de kracht van de LED, hoe het oog verschillende kleuren waarneemt en de weersomstandigheden.

Orbiloc Dog Dual Quick Mount Adjustable

Orbiloc Dog Quick Mount Adjustable is inbegrepen bij de Orbiloc Dog Dual en biedt je een innovatieve en snelle manier om je De Orbiloc veiligheidslamp aan de halsband, riem of harnas van je hond te bevestigen en te verplaatsen. De Orbiloc Quick Mount Adjustable is in lengte verstelbaar en voorkomt zo schade aan het materiaal waar de Orbiloc Dog Dual op bevestigd wordt. De Orbiloc Quick Mount Adjustable is inbegrepen bij de bestaat uit twee delen, de Orbiloc Adjustable Strap (verstelbare riem) en de Orbiloc Quick Mount (snelmontage)

Eigenschappen van Orbiloc

Veilig

Orbiloc Dog Dual: houdt jouw en je hond veilig. Het unieke lensontwerp geeft een boogzicht van 270 ° en zo is je hond is van alle kanten zichtbaar. Door de kracht van het licht zie je de stralen weerkaatsen in de omgeving – zelfs als het licht zelf niet naar jouw richting is.

Het ontwerp is modern en gestroomlijnd met een afmeting van 35 mm x 25 mm en weegt slechts 25 gram. Dat betekent dat het je hond niet in de weg zit, zelfs niet als hij ligt of rolt op het licht zelf. De Orbiloc Dog Dual is ook erg gebruiksvriendelijk. Om de gewenste functie te kiezen, draai je de ring voor modusselectie naar links of rechts. Het zal knipperen (…) of constant blijven (-). De levensduur van de batterij is 100 uur wanneer deze continu aanstaat, 250 uur wanneer deze knippert.

Waterdicht

De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt je beste vriend de mogelijkheid om te zwemmen of te spelen in het water of in de sneeuw. De Orbiloc Dog Dual is IPX8 goedgekeurd. IPX geeft aan hoe bestendig een product is tegen vallen, regen en onderdompeling in water. Orbiloc Dog Dual heeft het hoogste niveau van deze certificering (IPX8), wat betekent dat de lamp continu onder water kan staan. Orbiloc Dog Dual is getest in een manometer met water, waar het gedurende een uur werd blootgesteld aan 11 bar, wat overeenkomt met een diepte van 100 meter