Doctor Bark Hondenmand Set Licht Grijs

169.00296.00 152.10266.40

Small
Medium
Large
XLarge
XXLarge
Wissen

Deze kleur heeft 5 werkdagen levertijd

Doctor Bark Hondenmanden Set Antraciet Grijs: Een perfecte combinatie

Deze set is een combinatie van de Hondenmand met een Urban kussen. Een perfecte combinatie voor het welzijn van je hond omdat het een optimale isolatie geeft voor koude, tochtige vloeren en zacht is voor gevoelige honden. Ook vanuit orthopedisch oogpunt is dit de meest zachte combinatie voor je hond.
De set is hygiënisch: Als het oppervlak vuil is, was je de mand of het inlegkussen gewoon op 95° C
Voordelen:

  • Het inlegkussen kan ook zonder het bed gebruikt worden
  • Maximaal comfort voor dunne, oude en HD-honden
  • Wasbaar op 95 ° C hygiënische temperatuur en geschikt voor drogen in de droger
  • Hoge kwaliteit en extreem duurzaam

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

hondenmand hondenbed van doctor barke

Doctor Bark Hondenmanden Set Licht Grijs

Mooi, hygiënisch en super comfortabel

Dit hondenbed ziet er niet alleen prachtig uit, maar ik super comfortabel en hygiënisch. Het hondenbed kan namelijk in zijn geheel gewassen worden op 95C èn kan in de droger. Hierdoor worden alle bacteriën en parasieten gedood.

Bacteriën en parasieten zijn een belangrijke oorzaak van huidziekten van honden. Dit hondenbed is dus bijzonder geschikt voor allergische honden.

De vulling vormt zich naar de rug van de hond. De hond ligt heerlijk tegen de hoge rad aan en voelt zich veilig omringd. Het materiaal is robuust, en kan tegen krassen en beten. Hierdoor hebben de Doctor Bark producten een lange levensduur.

SMALL

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

MEDIUM

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

LARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

XLARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

XXLARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

MATEN

Doctor Bark hondenmanden alle maten
Doctor Bark hondenmanden alle maten

Gezonde rust

Voor honden is rust heel belangrijk. In een Doctor Bark hondenmanden Set zal jouw hond helemaal ontspannen omdat het door de opstaande rand heel veilig voelt. Bovendien ligt het hondenbed super comfortabel omdat de vulling zich naar de rug van de hond vormt. Ook geschikt voor jonge honden door de kwaliteit van het materiaal.

Omdat de Doctor Bark hondenmanden en kussens bij 95°C in zijn geheel wasbaar is, worden elke vorm van bacteriën en parasieten gedood. Bovendien worden kiemen, vuil, onaangename geuren, parasieten en alle lichaamsvetten en talg gedood en volledig verwijderd. Ook hierdoor is het rusten in dit hondenbed gezond.

De textuur van het bovenste materiaal is zo gemaakt dat hondenharen gemakkelijk te verwijderen zijn. Doctor Bark produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt alleen de beste materialen. Door de hoogwaardige vulling, eveneens met katoen, is het bed een zachte en comfortabele steun voor je hond.

Aanbieding!