Doctor Bark Hondenmand Antraciet Grijs

Vanaf: 139.00

Small
Medium
Large
XLarge
XXLarge
Wissen

Doctor Bark Hondenmanden: hygiënisch en super comfortabel

Honden vinden het heerlijk om tegen de comfortabele zachte rand van dit hondenbed aan te liggen. Het geeft ze het  gevoel dat ze veilig omringd zijn. De vulling vormt zich naar de rug van de hond. De gewatteerde onderkant ademt waardoor het koel is in de zomer en in de winter isoleert tegen de kou.

Het materiaal is zacht maar robuust en heeft een lange levensduur. Het materiaal is bestand tegen krassen en beten. Alle Doctor Bark hondenbedden passen in een 5kg wasmachine.

Er zijn speciale ingelegde dekens en ingelegde kussens beschikbaar voor de koude maanden. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

hondenmand hondenbed van doctor barke

Doctor Bark Hondenmand

Mooi, hygiënisch en super comfortabel

Dit hondenbed ziet er niet alleen prachtig uit, maar ik super comfortabel en hygiënisch. Het hondenbed kan namelijk in zijn geheel gewassen worden op 95C èn kan in de droger. Hierdoor worden alle bacteriën en parasieten gedood.

Bacteriën en parasieten zijn een belangrijke oorzaak van huidziekten van honden. Dit hondenbed is dus bijzonder geschikt voor allergische honden.

De vulling vormt zich naar de rug van de hond. De hond ligt heerlijk tegen de hoge rad aan en voelt zich veilig omringd. Het materiaal is robuust, en kan tegen krassen en beten. Hierdoor hebben de Doctor Bark producten een lange levensduur.

De onderkant van het hondenbed ademt zodat het afkoelt in de zomer en isoleert in de winter.

SMALL

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

MEDIUM

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

LARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

XLARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

XXLARGE

Dogline Hondenbed Stapel Hondenmand Doctor Bark

MATEN

Doctor Bark hondenmanden alle maten
Doctor Bark hondenmanden alle maten

Gezonde rust

Voor honden is rust heel belangrijk. In een Doctor Bark hondenbed zal jouw hond helemaal ontspannen omdat het door de opstaande rand heel veilig voelt. Bovendien ligt het hondenbed super comfortabel omdat de vulling zich naar de rug van de hond vormt. Ook geschikt voor jonge honden door de kwaliteit van het materiaal.

Omdat de Doctor Bark® hondenbedden bij 95°C in zijn geheel wasbaar is, elke vorm van bacteriën en parasieten gedood. Bovendien worden kiemen, vuil, onaangename geuren, parasieten en alle lichaamsvetten en talg gedood en volledig verwijderd.Ook hierdoor is het rusten in dit hondenbed gezond.

De textuur van het bovenste materiaal is zo gemaakt dat hondenharen gemakkelijk te verwijderen zijn. Doctor Bark® produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt alleen de beste materialen. Door de hoogwaardige vulling, eveneens met katoen, is het bed een zachte en comfortabele steun voor je hond.

Aanbieding!