Kong Classic Rood

Vanaf: 7.15

XSmall
Medium
Wissen

Het beste hondenspeeltje ter wereld! KONG Classic Rood, onweerstaanbaar en robuust hondenspeelgoed van natuurlijk rubber. Verkrijgbaar in verschillende maten.Een KONG heeft een unieke vorm, is gemaakt van ijzersterk rubber en wordt door miljoenen hondeneigenaren gebruikt. De KONG Classic is een onweerstaanbaar speeltje voor elke hond!

Maat:
XSmall voor honden tot 2 kilo
Medium voor honden 7-16 kilo
(Meerdere maten volgen snel!)

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag: Brand:

Kong Classic Rood voor de kauwers

Kauwt je volwassen hond op alles wat los en vast zit? Dan is de Kong Classic Rood het ideale kauwspeeltje voor je hond! De Classic is gemaakt van een extreem veerkrachtig mengsel van rood, natuurlijk rubber en is perfect voor honden die van kauwen houden. Je kunt het speeltje aan je hond geven om verveling, verlatingsangst of andere gedragsproblemen die het kauwen activeren, te voorkomen.

Goed voor de tanden

Honden kauwen graag op deze  Kong Classic Rood. Het speeltje is zacht in de mond en is prettig om te kauwen, maar is tegelijkertijd ook hard. Ook heeft het geen hoeken, waardoor de  Kong Classic Rood extra uitdaging biedt. Dankzij de zachtheid, voorkomt het speeltje slijtage aan de tanden van je hond. Bovendien worden de tanden tijdens het kauwen als het ware gepoetst, waardoor je hond een betere mondhygiëne krijgt.

 Kong Classic Rood vullen met traktaties?

Je kunt de  Kong Classic Rood vullen met hondenkoekjes, brokjes, natvoer en vlees als traktatie voor je hond. Hierdoor vermaakt je hond zich voor een lange tijd; ook wanneer je niet thuis bent. Let wel op de dagelijkse voedingsbehoefte van je hond.

Alle productvoordelen van  Kong Classic Rood:

  • Zeer sterk rubber
  • Goed voor de tanden
  • Te vullen met traktaties
  • Onvoorspelbare stuiterrichting voor apporteerspelletjes

Welke maat  Kong Classic Rood is geschikt voor mijn hond?

In onderstaande maattabel kun je gebruiken om in te schatten welke maat Kong voor jouw hond geschikt is:
Maat Gewicht Afmetingen
XS tot 2 kg ca. 5.5 x 3.5 x 3.5 cm
S tot 9 kg ca. 7 x 4.5 x 4.5 cm
M 7 tot 16 kg ca. 8 x 5.5 x 5.5 cm
L 13 tot 29 kg ca. 10 x 6.5 x 6.5 cm
XL 27 tot 41 kg ca. 12.7 x 9 x 9 cm
XXL vanaf 38 kg ca. 15 x 10 x 10 cm

Aanbieding!