AddPocket Extreme Camouflage Heuptas

42.00

Wissen

AddPocket Extreme Camouflage Heuptas is een heuptas om mee te trainen of als je gewoon je hond uitlaat. De AddPocket Extreme Camouflage Heuptas is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en je maakt hem om de heup vast met een groot stuk klittenband, waardoor hij ook zeer verstelbaar is. Twee grote zakken met soepele en stille magnetische sluiting In een grote zak zit een kleinere zak voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon. De grootte van de zakken is 16 x 18 x 3 cm (breedte x hoogte x diepte).

  • Vuil- en waterbestendig materiaal
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk verstelbaar en beschikbaar in meerder maten
  • Multifunctioneel
MaatSmallMediumLargeExtra large
Heupomvang81-89 cm90-98 cm99-106 cm107-120 cm

Let op: AddPocket wordt op de heup gedragen. Je moet de heupomvang meten en niet de taille omvang. Als je tussen twee maten zit, is het aan te bevelen dat je de kleinere maat kiest.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag: Brand:
Dogline Hondentraining Addpocket Extreme Camouflage Aijkant Alleen

AddPocket

AddPocket original zwart is een praktisch en handige heuptas voor een actief leven! Geweldig om al je spullen bij de hand te hebben en je handen vrij om ander zaken te doen zoals je hond trainen, schelpen zoek op het strand, lekker wandelen in het bos. Je zult snel ontdekken dat je je met AddPocket vrij voelt en dat dit een beetje verslavend is!

addpocket extreme camouflage heuptas
Dogline Hondentraining Addpocket Extreme Camouflage Aijkant Alleen
addpocket extreme camouflage heuptas en rugtas

Maat Bepalen

MaatHeupomvang
Small81-89 cm
Medium90-98 cm
Large99-106 cm
Xlarge107-120 cm

Let op: AddPocket wordt op de heup gedragen. Je moet de heupomvang meten en niet de taille omvang. Als je tussen twee maten zit, is het aan te bevelen dat je de kleinere maat kiest.

addpocket extreme camouflage heuptas en drie honden
>