Natural Dog Company Bundel PawTection en PawSoother Tin

31.2673.50

Natural Dog Company PawTection Tin

Natural Dog Company PawTection Tin voedt en beschermt de gevoelige voetkussentjes van je hond of pup tegen heet asfalt, zand of grint, maar ook tegen koude of pekel en ruige terreinen. Wij hebben schoenen aan. Onze honden hebben PawTection.

118 ml
30 ml
59 ml

Natural Dog Company Paw Soother Tin

De Natural Dog Company Paw Soother Tin is ideaal voor droge, schrale, ruwe poten.

  • Stop het overmatig likken en jeuk aan de poten door allergieën.
  • Verlicht roodheid en ontsteking.
  • Geneest snijwonden, scheuren en wonden.
118 ml
30 ml
59 ml

PawTection en PawSoother, zijn zorgvuldig samengesteld om de poten van je hond te behandelen, genezen en voeden. Dit betekent geen gebarsten, ruwe, droge poten meer en een extra beschermingslaag om letsel en toekomstige schade te voorkomen.

 

Wist je dat de poten van een hond net zo gevoelig zijn als de voeten van mensen? Veel mensen denken dat de poten van honden speciaal eelt hebben die hen zou beschermen tegen hitte, koude of scherpe oppervlakten. Maar dat is niet zo. Poten van honden hebben net zoveel kans hebben om zich te verbranden als ze op een heet oppervlak lopen als de voeten van mensen.

Wil je weten of je met je hond naar buiten kan? Doe dan de 7 seconden regel. Bij hoge temperaturen leg je de rug van je hand zeven seconden op asfalt/zand of de stoep. Als je moeite hebt om je hand vast te houden, dan is het te warm om je hond uit te laten.

Hoe kan je de poten van je hond beschermen tegen de zon?

PawTection

Als je er toch even uit moet, bescherm de poten van je hond dan met Natural Dog Company PawTection. Smeer dit op de poten van je hond voordat je door de hitte naar buiten gaat en laat het even intrekken, terwijl je je hond lekker aait.  We weten dat honden graag alles likken, inclusief hun poten. Elk ingrediënt is veilig genoeg om te eten, maar sterk genoeg om ernstig beschadigde voetzolen te bestrijden.

Gemaakt met een speciaal geselecteerde combinatie van alle natuurlijke oliën en wassen, biedt PawTection een barrière van bescherming tussen de stoep en de poten van uw hond.

Hoe kan je de poten van je hond verzorgen en beschermen?

PawSoother

Gezonde hondenpoten voelen zacht aan. Als je merkt dat de poten van je hond een droge, ruwe textuur hebben ontwikkeld, hebben ze wat hulp nodig om pijn en ongemak te voorkomen. Droge voetzolen zijn ook veel gevoeliger voor de hitte.