Natural Dog Company PawTection Tin

Vanaf: 15.95

Natural Dog Company PawTection Tin voedt en beschermt de gevoelige voetkussentjes van je hond of pup tegen heet asfalt, zand of grint, maar ook tegen koude of pekel en ruige terreinen. Wij hebben schoenen aan. Onze honden hebben PawTection.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , Brand:

Natural Dog Company PawTection Tin is handig om in huis te hebben. Honden worden geboren met gladde, gevoelige voetzolen, bedoeld om te wandelen door de natuur. Heet beton of asfalt, hoge temperaturen en giftige allergenen kunnen die voetzooltjes ruw, gebarsten en gepeld achterlaten. En dit is enorm pijnlijk voor je hond.

Natural Dog Company Paw Tection is een genezende balsem van alleen maar natuurlijke, biologische, plantaardige ingrediënten. Deze balsem creëert een voedende, beschermende barrière voor de voetzolen van je hond of pup, zodat de pootjes beschermd zijn tegen elke omgeving.

Essentiële oliën zoals rozemarijn en lavendel helpen irritatie te verzachten en droogheid in evenwicht te brengen, terwijl soepele mangoboter vrije radicalen bestrijdt en de voetzolen diep hydrateert.

We hebben schoenen en onze honden hebben PawTection Tin.

Waarvoor kan je Paw Tection Tin gebruiken?

  • Hete oppervlakken zoals stoep, asfalt, grind, zand, beton.
  • Harde elementen zoals ijs, zout, sneeuw, ruw terrein en extreme temperaturen
  • Vermindert het effect van contact met allergenen, waaronder gras, pollen en schimmels

Hoe gebruik je Natural Dog Company PawTection Tin?

Breng zo vaak als nodig aan op de voetkussentjes van je hond of pup. Gebruik een royale hoeveelheid en laat wel even drogen voordat je hond of pup gaat staan (afleiden met een aaibeurt).

Tip:  Gebruik voor geweldige resultaten in combinatie met onze Paw Soother-balsem.

De door Natural Dog Company gebruikte ingrediënten zijn biologisch, plantaardig en nooit aangetast. Met de hoogste kwaliteit en natuurlijke helende eigenschappen, zijn deze balsems effectief, veilig en zullen ze je hond of pup zijn beste leven laten leiden!

Enkele sterspelers in PawTection zijn:

Mango Boter  | Rijk aan vitamine A, C en E om vrije radicalen te bestrijden die uitdroging en barsten in de poten veroorzaken
Rijstzemelenolie  | Natuurlijke antioxidant rijk aan mineralen en vitamines om diep in de huidlaag door te dringen en diepe
etherische olie van lavendel te voeden | Verzacht ongemak, geneest en bestrijdt ziektekiemen en bacteriën en verlicht op natuurlijke wijze angst en stress
Rozemarijnextract | Volledig natuurlijk conserveermiddel en antioxidant met krachtige ontstekingsremmende eigenschappen

Overige essentiële ingrediënten: Zonnebloemolie, Carnaubawas, Zonnebloemwas, Candelillawas, Natuurlijke vitamine E, Benzoëhars, Stearinezuur

FAQ

Wanneer gebruik ik Paw Tection?

PawTection Tin biedt genezende voordelen en voorkomt schade door het volgende:

  • Hete oppervlakken zoals: bestrating, trottoirs, grind, rotsen, zand, steen, beton, dekken, enz.
  • Harde elementen zoals: zout, sneeuw, ijs, ruw terrein, extreme temperaturen, enz.
  • Helpt de effecten van contact met allergenen, zoals gras, pollen of schimmels, te verminderen.

PawTection creëert een beschermende barrière terwijl het ook vocht vasthoudt en uitdroging en schade helpt voorkomen.

Maakt Paw Tection de poten van mijn hond gevoeliger?

De voetzolen van honden zijn van nature dik, maar ze mogen niet te droog zijn. Droge, gesprongen voetzolen zijn vatbaarder voor verwondingen door splijten en barsten. Gezonde, gehydrateerde poten buigen in plaats van te splijten en zorgen ervoor dat honden een betere grip krijgen. Droge poten hebben geen grip en honden zullen het moeilijker hebben om op gladde oppervlakken te lopen. Veel klanten gebruiken onze Paw Soother en PawTection voor behendigheidstraining om honden veel beter contact, veiligheid en snelheid te geven.

Wat is het verschil tussen Paw Tection en Paw Soother?

PawTection wordt gebruikt om schade te voorkomen, terwijl Paw Soother wordt gebruikt om bestaande schade te genezen. PawTection is een natuurlijke wasmix, dus het vormt een voedende barrière tussen de poot en harde oppervlakken en omstandigheden zoals hete bestrating, zand, zout, ijs en sneeuw. Paw Soother is een botermengsel dat bedoeld is om droge, beschadigde, schilferende en gebarsten voetzolen glad te maken, te verzachten, te hydrateren en te genezen. Denk aan: PawTection voordat je naar buiten gaat, Paw Soother voor het slapengaan. Beiden hebben geweldige samenwerkingskwaliteiten – waardoor ze het pawfect-team zijn.

Is het veilig voor puppies en senior honden?

Absoluut! Alle producten van Natural Dog Company zijn geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden.

Wat gebeurt er als mijn hond het likt?

Natural Dog Company producten zijn 100% natuurlijk, veilig en eetbaar. De producten zullen nog steeds werken, zelfs als het meeste ervan wordt afgelikt. Voor de beste resultaten raden we echter aan om afleiding te gebruiken. Geef je hond een rauw bot om op te kauwen, een lekkere traktatie, een etentje, of speel een paar minuten met hem totdat de drageroliën de kans hebben gekregen om zijn magie te werken.

Hoe vaak mag ik het gebruiken?

Gebruik voor het beste resultaat PawTection Tin voordat je naar buiten gaat. Regelmatig opnieuw aanbrengen bij blootstelling aan zware omstandigheden zoals ijs en sneeuw en vooral echt hete bestrating. Honden voelen pijn aan hun poten.