Natural Dog Company Wrinkle Balm Tin

Vanaf: 15.95

Natural Dog Company Wrinkle Balm Tin is een zachte en effectieve helende balsem die perfect is voor gezichtsrimpels, huidplooien en geïrriteerde oorplooien.

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Natural Dog Company Wrinkle Balm Tin is een zachte en effectieve helende balsem die perfect is voor gezichtsrimpels, huidplooien en geïrriteerde oorplooien. De schimmeldodende eigenschappen roeien gist, bacteriën en korstvorming uit. Wrinkle Balsum zit boordevol vitamines en antioxidanten en verbetert de algehele conditie van de huidplooien en voorkomt toekomstige huidproblemen. Brachycefale en rimpelige honden hebben deze balsem in hun repertoire nodig om een ​​gezonde huid te behouden!

Waarvoor kan je Wrinkle Balm Tin gebruiken? 

  • Huidplooi dermatitis
  • Gist & bacteriële infecties
  • Roodheid, schuren en ontsteking
  • Zweren, hondenacne en korstvorming
  • Jeukende en schilferige huid
  • Haaruitval & kaal worden
  • Onaangename geur

Hoe gebruik je Natural Dog Company Wrinkle Balm Tin?

Behandel de plek waar het om gaat 2 of 3 x per dag en breng het royaal aan.  Als de plek verbetert, kan je het minder vaak gebruiken.

De door Natural Dog Company gebruikte ingrediënten zijn biologisch, plantaardig en nooit aangetast. Met de hoogste kwaliteit en natuurlijke helende eigenschappen, zijn deze balsems effectief, veilig en zullen ze je hond of pup zijn beste leven laten leiden!

FAQ

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dit is moeilijk te zeggen, het varieert sterk, afhankelijk van de initiële toestand en de frequentie van gebruik. Veel klanten zien ongelooflijke resultaten binnen de eerste week, terwijl anderen er langer over kunnen doen. Het is belangrijk om meerdere keren per dag aan te brengen en te proberen uw hond af te leiden van het likken om de beste resultaten te krijgen.

Is het veilig voor puppies en senior honden?

Absoluut! Alle producten van Natural Dog Company zijn geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden. Je kan de Snout Soother ook gebruiken voor andere dieren en zelfs op mensen.

Wat gebeurt er als mijn hond het likt?

Natural Dog Company producten zijn 100% natuurlijk, veilig en eetbaar. De producten zullen nog steeds werken, zelfs als het meeste ervan wordt afgelikt. Voor de beste resultaten raden we echter aan om afleiding te gebruiken. Geef je hond een rauw bot om op te kauwen, een lekkere traktatie, een etentje, of speel een paar minuten met hem totdat de drageroliën de kans hebben gekregen om zijn magie te werken.

Wat is het verschil met het smeren van kokosolie?

Virgin biologische kokosolie is geweldig, daarom gebruikt Natural Dog Company het in haar formules. Kokosolie is echter een zeer lichte vochtinbrengende crème en heeft gewoon niet dezelfde genezende kracht als Snout Soother. We horen van veel klanten, die geen resultaat krijgen door alleen kokosolie te gebruiken, dat ze eindelijk de neus van hun hond kunnen genezen met Snout Soother.

Wat is het verschil tussen Wrinkle Balm enSkin Soother?

Terwijl Skin Soother en Wrinkle Balm beide vergelijkbare eigenschappen hebben, heeft Skin Soother een hogere concentratie essentiële oliën en is het een krachtigere formule. Vanwege deze hoge concentratie wordt het niet aanbevolen voor gevoelige weefsels, zoals rond het gezicht en de ogen. Rimpelbalsem is een mildere formule en beter geschikt voor die gebieden. In vergelijkbare gevallen, als er probleemgebieden zijn die niet volledig worden opgelost met Rimpelbalsem, kan het nodig zijn om Skin Soother te gebruiken vanwege de krachtigere formule.