Icelandpet Cod Oil Kabeljauw olie

Vanaf: 16.25

Deze Omega 3-vetzuren hebben een gunstig effect op de gezondheid en gewrichten van je hond, dragen bij aan een gezonde huid en vacht en ondersteunen de hersenen. Deze voedzame en smakelijke kabeljauw olie van Icelandpet wordt goed geaccepteerd over het voer van hond of kat. De Omega-3 olie heeft een zeer hoge concentratie DHA (410 mg) en EPA (380 mg) per 5 ml. Daarnaast bevat de Icelandpet Cot Oil vitamine A en D.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

Deze voedzame en smakelijke kabeljauw olie wordt goed geaccepteerd over het voer van hond of kat. De kabeljauw olie heeft een zeer hoge concentratie DHA (410 mg) en EPA (380 mg) per 5 ml. Daarnaast bevat de olie vitamine A en D.

Dosering
Voor een hond of kat <10 kg.
1 x daags 5 ml toedienen over het voer of rechtstreeks met spuitje in de mond van je hond.
Voor een hond vanaf 10-20 kg.
1 x daags 10 ml toedienen over het voer of rechtstreeks met spuitje in de mond van je hond.
voor een hond >20 kg.
1 x daags 15 ml toedienen over het voer of rechtstreeks met spuitje in de mond van je hond.

Cod Oil van Iceland Pet wordt gemaakt van hoogwaardige en wild gevangen kabeljauw uit de wateren bij IJsland. Omdat deze vissen diep in de zee leven, hebben ze een dikkere vetlaag. Zo zijn ze goed bestand tegen het koude water. Dit zorgt er ook voor dat de vis boordevol Omega 3-vetzuren zit. Daarnaast bevat Iceland Pet Cod Oil Kabeljauwolie vitamine A en D.