Acana Classic Red

Vanaf: 45.95 Vanaf: 37.50

11.4 kilogram
17 kilogram
6 kilogram
Wissen

Honden hebben behoefte aan voeding vol proteïne, vetten, mineralen en vitamines, uit dierlijke bron. Acana Classic Red bevat 50% gras gevoerd lam, Angus beef en Yorkshire varken. Het vlees wordt vers aangeleverd door de vaste en vertrouwde lokale boeren.

  • 50% (rauw/vers) vis en eieren: 29% proteïne
  • 50% verse groenten, vruchten en kruiden
  • 0% granen, rijst, aardappel of andere vulmiddelen: gluten- en graanvrij
  • 1/3e vers/rauw verwerkt vlees, 2/3e gedroogd of ge-olied vlees
  • In whole prey verhouding: vlees, (gezonde) organen en bot
  • Laag glycemische ingrediënten: lang een verzadigd gevoel
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor honden van alle leeftijden

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

VLEESGEHALTE

acana classic red vleeswijzer

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN LAM, ANGUS RUND EN YORKSHIRE PORK EN VERSE GROENTE EN FRUIT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat Acana Classic Red 50% vlees, van gras lam, Angus rund en Yorkshire Pork .

INGREDIENTEN

acana classi red ingredienten

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

Acana Classic Red bevat een ongeëvenaarde variatie aan lokale ingrediënten die worden geteeld door mensen die we kennen en vertrouwen, en die dagelijks vers worden aangeleverd bij de bekroonde keukens van Acana.

Ingrediënten

Lamsvleesmeel (23%), Gesneden haver (22%), Verse Angus rundvlees (5%), Vers Yorkshire varken (5%), Lams vet (5%), Hele rode linzen, Hele groenen erwten, Hele groenen linzen, Vers gras gevoerd lam (4%), Hele haver, Verse runderlever (2%), Varkensvlees meel (2%), Haring olie (2%), Verse varkenslever (2%), Hele garbanzo bonen, Hele gele erwten, Zon gedroogde alfalfa, Linzen vezel, fresh beef tripe (1%), Gedroogde bruine zeewier, Verse pompoen, Verse butternut squash, Verse pastinaak, Verse groene boerenkool , Verse spinazie, Verse wortelen, Verse Red Delicious appels, Verse Bartlett peren, Gevriesdroogde rund lever (0.1%), Verse cranberries, Verse bosbessen, Cichoreiwortel , Kurkuma, Mariadistel, kliswortel, Lavendel, heemstwortel, rozenbottels.

SUPPLEMENTEN: VITAMIN D3, VITAMIN E, CHOLINE CHLORIDE, ZINC CHELATE, VITAMIN B5.

ANALYSE

acana classic red vleeswijzer
Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.) 29 %
Ruwe vetten (min.) 17 %
Ruwe as (max.) 7.5 %
Ruwe vezel (max.) 5 %
Vocht (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.5 %
Fosfor (min.) 1.1 %
Omega-6 (min.) 2.5 %
Omega-3 (min.) 0.8 %
DHA (min.) 0.15 %
EPA (min.) 0.15 %
Glucosamine (min.) 600 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.) 800 mg/kg
Linoleic acid (min.) 2.3 %
Koolhydraten (NFE) 29.5 %
Vitamines en mineralen

VITAMINEN

Vitamine A 40 KIU/kg
Vitamine D3 2,500 IU/kg
Vitamine E 200 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine) 5.5 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavine) 7 mg/kg
Vitamine B3 (Niacine) 60 mg/kg
Vitamine B5 (Pantotheenzuur) 45 mg/kg
Vitamine B6 (Pyridoxine) 5 mg/kg
Vitamine B12 0.12 mg/kg
Foliumzuur 1 mg/kg
Choline 2,100 mg/kg

MINERALEN

Natrium 0.3 %
Chloride 0.4 %
Kalium 0.7 %
Magnesium 0.13 %
IJzer 290 mg/kg
Zink 210 mg/kg
Koper 15 mg/kg
Mangaan 25 mg/kg
Jodium 5 mg/kg
Selenium 0.45 mg/kg

Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine 2.04 %
Threonine 1.27 %
Methionine 0.6 %
Isoleucine 1.18 %
Leucine 2.31 %
Valine 1.61 %
Arginine 2.24 %
Fenylalanine 1.36 %
Histidine 0.69 %
Tryptofaan 0.34 %
Cystine 0.4 %
Tyrosine 0.83 %
Methionine-cysteïne 1 %
Fenylalanine-tyrosine 2.19 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavendel 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rozenbottel 100 mg/kg

VOEDINGSSCHEMA

UW HOND IS UNIEK

Net als uzelf is ook uw hond een uniek individu met voedingsbehoeften die afhankelijk zijn van leefomgeving, leeftijd en activiteitenniveau.

De onderstaande tabel is een uitgangspunt, dat u naar behoefte kunt aanpassen om een optimaal gewicht en een goede conditie te handhaven. We adviseren u om het gewicht van uw hond te volgen en zo nodig de porties aan te passen. We adviseren ook om tweemaal per dag te voeren en altijd vers, schoon drinkwater beschikbaar te houden.

acana classic red voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Of, nog beter, gebruik onze Petkit Fresh Metal Big Bowl, om de hoeveelheid voer precies af te wegen. 

Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert Acana meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw hond gezond en fit blijft.

De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet.

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vlees (50%)

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat ACANA Classic Red 50% vlees, inclusief graslam, Angus-rund en Yorkshire-varken, allemaal afkomstig van regionale boerderijen en vrijgegeven voor menselijke consumptie.

Veel verse vleesingrediënten (1/3e)

Vers vlees is vlees in de meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is 1/3e deel van het vlees in Acana Classic Red vers verwerkt en daardoor rijk aan voedingsstoffen en smaak, terwijl het overige 2/3 deel gedroogd is om een sterke en natuurlijke eiwitbron te leveren.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (3)

In de natuur eten honden uiteenlopende prooidieren. Daarom bevat Acana Classic Red een combinatie van graslam, Angus-rund en Yorkshire-varken, allemaal in de gezonde WholePrey-verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen die overeenkomen met het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de vele synthetische toevoegingen uit gewoon hondenvoer overbodig worden.

Rijk aan vleeseiwit (29%)

Acana is geheel vrij van de concentraten van erwten- of aardappeleiwitten die veel worden gebruikt in conventionele hondenvoeding. Het hoge eiwitgehalte van Acana is te danken aan hoogwaardige dierlijke ingrediënten (dus niet aan planten). Dit bevordert de ontwikkeling van mager spierweefsel en voedt uw hond volgens zijn natuurlijke behoeften.

Laag in koolhydraten (30%)

Het natuurlijke voedingspatroon van uw hond bevat maar heel weinig koolhydraten, die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van obesitas en diabetes. Daarom beperkt Acana de hoeveelheid koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals rijst, aardappel en tapioca) vervangen door laag-glycemische groenten en fruit.

Aanbieding!