Acana Classics Prairie Poultry

Vanaf: 39.50 Vanaf: 35.00

11.4 kilogram
17 kilogram
6 kilogram
Wissen

Honden hebben behoefte aan voeding vol proteïne, vetten, mineralen en vitamines, uit dierlijke bron. Acana Classics Prairie Poultry bevat 50% vrije uitloop kip en vrije uitloop kalkoen en hele eieren. Het vlees en de eieren worden vers aangeleverd door de vaste en vertrouwde lokale boeren.

  • 50% (rauw/vers) vlees en eieren: 29% proteïne
  • 1/3e vers/rauw verwerkt vlees, 2/3e gedroogd of ge-olied vlees
  • In whole prey verhouding: vlees, (gezonde) organen en bot
  • Laag glycemische ingrediënten: lang een verzadigd gevoel
  • Bevat haver
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor honden van alle leeftijden

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

VLEESGEHALTE

acana classics prairie poultry vleeswijzer

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat Acana Prairie Poultry 50% vlees, inclusief vrije uitloop-kip en kalkoen en nesteieren van regionale oorsprong.

INGREDIENTEN

acana classics prairie poultry ingredienten

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

Acana Prairie Poultry bevat een ongeëvenaarde variatie aan lokale ingrediënten die worden geteeld of gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen, en die dagelijks vers worden aangeleverd bij de bekroonde NorthStar-keukens van Acana.

Ingrediënten:

Kippenvlees meel (25%), Gesneden haver (23%), Vers kippenvlees (5%), Vers kippen orgaanvlees (lever, hart en nier) (5%), Hele rode linzen, Hele groenen erwten, Hele groenen linzen, Vers kalkoenvlees (4%), Verse hele eieren (4%), Kippen vet (4%), Hele garbanzo bonen, Hele gele erwten, Hele haver, Haring olie (3%), Zon gedroogde alfalfa, Linzen vezel, Gedroogde bruine zeewier, Verse pompoen, Verse butternut squash, Verse pastinaak, Verse groene boerenkool , Verse spinazie, Verse wortelen, Verse Red Delicious appels, Verse Bartlett peren, freeze-dried chicken liver (0.1%), Zout , Verse cranberries, Verse bosbessen, Cichoreiwortel , Kurkuma, Mariadistel, kliswortel, Lavendel, heemstwortel, rozenbottels.

SUPPLEMENTEN: VITAMIN A, VITAMIN D3, VITAMIN E, CHOLINE CHLORIDE, ZINC CHELATE, VITAMIN B5.

ANALYSE

acana classics prairie poultry vleeswijzer

MOTHER NATURE MATCHED THE NUTRIENTS IN WHOLE FOWL, FISH AND GAME TO PERFECTLY MEET THE NEEDS OF YOUR DOG.

Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.) 29 %
Ruwe vetten (min.) 17 %
Ruwe as (max.) 7.5 %
Ruwe vezel (max.) 5 %
Vocht (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.3 %
Fosfor (min.) 1.0 %
Omega-6 (min.) 2.6 %
Omega-3 (min.) 0.5 %
DHA (min.) 0.1 %
EPA (min.) 0.1 %
Glucosamine (min.) 1200 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.) 900 mg/kg
Linoleic acid (min.) 2.4 %
Koolhydraten (NFE) 29.5 %
Vitamines en mineralen

VITAMINEN

Vitamine A 10 KIU/kg
Vitamine D3 1,000 IU/kg
Vitamine E 170 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine) 12 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavine) 10 mg/kg
Vitamine B3 (Niacine) 60 mg/kg
Vitamine B5 (Pantotheenzuur) 30 mg/kg
Vitamine B6 (Pyridoxine) 7 mg/kg
Vitamine B12 0.15 mg/kg
Foliumzuur 1.9 mg/kg
Choline 2,200 mg/kg

MINERALEN

Natrium 0.3 %
Chloride 0.45 %
Kalium 0.7 %
Magnesium 0.1 %
IJzer 190 mg/kg
Zink 220 mg/kg
Koper 15 mg/kg
Mangaan 24 mg/kg
Jodium 1.9 mg/kg
Selenium 0.4 mg/kg
Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine 1.7 %
Threonine 1.08 %
Methionine 0.5 %
Isoleucine 1.09 %
Leucine 1.95 %
Valine 1.4 %
Arginine 1.9 %
Fenylalanine 1.22 %
Histidine 0.56 %
Tryptofaan 0.3 %
Cystine 0.36 %
Tyrosine 0.8 %
Methionine-cysteïne 0.86 %
Fenylalanine-tyrosine 2.02 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavendel 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rozenbottel 100 mg/kg

VOEDINGSSCHEMA

UW HOND IS UNIEK

Net als uzelf is ook uw hond een uniek individu met voedingsbehoeften die afhankelijk zijn van leefomgeving, leeftijd en activiteitenniveau.

De onderstaande tabel is een uitgangspunt, dat u naar behoefte kunt aanpassen om een optimaal gewicht en een goede conditie te handhaven. We adviseren u om het gewicht van uw hond te volgen en zo nodig de porties aan te passen. We adviseren ook om tweemaal per dag te voeren en altijd vers, schoon drinkwater beschikbaar te houden.

acana classics prairie poultry voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Of, nog beter, gebruik onze Petkit Fresh Metal Big Bowl, om de hoeveelheid voer precies af te wegen. 

Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert Acana meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw hond gezond en fit blijft.

De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet.

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vlees (50%)

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat Acana Classics Prairie Poultry 50% vlees, inclusief vrije uitloop-kip en kalkoenen hele nesteieren van regionale oorsprong.

Veel verse vleesingrediënten (1/3e)

Vers vlees is vlees in de meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is 1/3e deel van het gevogelte, de vis en de eieren in Acana vers verwerkt en daardoor rijk aan voedingsstoffen en smaak, terwijl het overige 2/3 deel gedroogd is om een sterke en natuurlijke eiwitbron te leveren.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (3)

In de natuur eten honden uiteenlopende prooidieren. Daarom bevat ACANA Prairie Poultry een combinatie van vrije uitloop-kip, kalkoen en hele eieren, allemaal in de gezonde WholePrey-verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen die overeenkomen met het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de vele synthetische toevoegingen uit gewoon hondenvoer overbodig worden.

Rijk aan vleeseiwit (29%)

Acana is geheel vrij van de concentraten van erwten- of aardappeleiwitten die veel worden gebruikt in conventionele hondenvoeding. Het hoge eiwitgehalte van Acana is te danken aan hoogwaardige dierlijke ingrediënten (dus niet aan planten). Dit bevordert de ontwikkeling van mager spierweefsel en voedt uw hond volgens zijn natuurlijke behoeften.

Laag in koolhydraten (30%)

Het natuurlijke voedingspatroon van uw hond bevat maar heel weinig koolhydraten, die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van obesitas en diabetes. Daarom beperkt Acana de hoeveelheid koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals rijst, aardappel en tapioca) vervangen door laag-glycemische groenten en fruit.

Aanbieding!