Acana Classics Wild Coast

Vanaf: 69.50

Honden hebben behoefte aan voeding vol proteïne, vetten, mineralen en vitamines, uit dierlijke bron. Acana Classics Wild Coast bevat 50% duurzaam gevangen vis, vrij gevangen bij North Vancouver Island, vers aangeleverd door de vaste en vertrouwde lokale vissers. De vissen worden heel verwerkt.

  • 50% (rauw/vers) vis eieren: 29% proteïne
  • 50% verse groenten, vruchten en kruiden
  • 0% granen, rijst, aardappel of andere vulmiddelen: gluten- en graanvrij
  • 1/3e vers/rauw verwerkte vis, 2/3e gedroogde of ge-oliede vis
  • In whole prey verhouding: de hele vis wordt vlees, (gezonde) organen en bot
  • Laag glycemische ingrediënten: lang een verzadigd gevoel
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor honden van alle leeftijden

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

VISGEHALTE

acana classics wildcoast vleeswijzer

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat Acana Wild Coast 50% vis, van drie verschillende vissoorten, boordevol voedzame viseiwitten en Omega 3-vetzuren voor een goede conditie.

INGREDIENTEN

acana classics wildcoast ingredienten

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

Acana Wild Coast bevat een ongeëvenaarde variatie aan regionale vissoorten die in het wild worden gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen en in zijn geheel worden aangeleverd bij de bekroonde keukens van Acana.

Ingrediënten:

Haring meel (24%), Gesneden haver (23%), Verse hele haring (10%), Verse hele bot (6%), Haring olie (6%), koudgeperste canola olie, Verse hele zilver heek (4%), Hele rode linzen, Hele groenen erwten, Hele groenen linzen, Hele garbanzo bonen, Hele gele erwten, Hele haver, Zon gedroogde alfalfa, Linzen vezel, Gedroogde bruine zeewier, Verse pompoen, Verse butternut squash, Verse pastinaak, Verse groene boerenkool , Verse spinazie, Verse wortelen, Verse Red Delicious appels, Verse Bartlett peren, Gevriesdroogde haring (0.1%), Verse cranberries, Verse bosbessen, Cichoreiwortel , Kurkuma, Mariadistel, kliswortel, Lavendel, heemstwortel, rozenbottels.

SUPPLEMENTEN: VITAMIN E, CHOLINE CHLORIDE, ZINC CHELATE, VITAMIN B5, COPPER CHELATE.

.

ANALYSE

acana classics wildcoast vleeswijzer

MOTHER NATURE MATCHED THE NUTRIENTS IN WHOLE FOWL, FISH AND GAME TO PERFECTLY MEET THE NEEDS OF YOUR DOG.

Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.) 29 %
Ruwe vetten (min.) 17 %
Ruwe as (max.) 7.5 %
Ruwe vezel (max.) 5 %
Vocht (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.1 %
Fosfor (min.) 0.9 %
Omega-6 (min.) 2.4 %
Omega-3 (min.) 1.4 %
DHA (min.) 0.4 %
EPA (min.) 0.3 %
Glucosamine (min.) 700 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.) 900 mg/kg
Linoleic acid (min.) 2.2 %
Koolhydraten (NFE) 29.5 %
Vitamines en mineralen

VITAMINEN

Vitamine A 16 KIU/kg
Vitamine D3 1,800 IU/kg
Vitamine E 190 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine) 21 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavine) 20 mg/kg
Vitamine B3 (Niacine) 55 mg/kg
Vitamine B5 (Pantotheenzuur) 23 mg/kg
Vitamine B6 (Pyridoxine) 18 mg/kg
Vitamine B12 0.2 mg/kg
Foliumzuur 1.4 mg/kg
Choline 2,200 mg/kg

MINERALEN

Natrium 0.4 %
Chloride 0.7 %
Kalium 0.8 %
Magnesium 0.14 %
IJzer 100 mg/kg
Zink 205 mg/kg
Koper 35 mg/kg
Mangaan 20 mg/kg
Jodium 3.5 mg/kg
Selenium 0.7 mg/kg

Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine 2.41 %
Threonine 1.3 %
Methionine 0.76 %
Isoleucine 1.33 %
Leucine 2.35 %
Valine 1.6 %
Arginine 2.18 %
Fenylalanine 1.38 %
Histidine 0.7 %
Tryptofaan 0.36 %
Cystine 0.35 %
Tyrosine 0.96 %
Methionine-cysteïne 1.11 %
Fenylalanine-tyrosine 2.34 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavendel 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rozenbottel 100 mg/kg

VOEDINGSSCHEMA

UW HOND IS UNIEK

Net als uzelf is ook uw hond een uniek individu met voedingsbehoeften die afhankelijk zijn van leefomgeving, leeftijd en activiteitenniveau.

De onderstaande tabel is een uitgangspunt, dat u naar behoefte kunt aanpassen om een optimaal gewicht en een goede conditie te handhaven. We adviseren u om het gewicht van uw hond te volgen en zo nodig de porties aan te passen. We adviseren ook om tweemaal per dag te voeren en altijd vers, schoon drinkwater beschikbaar te houden.

acana classics wildcoast voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Of, nog beter, gebruik onze Petkit Fresh Metal Big Bowl, om de hoeveelheid voer precies af te wegen. 

Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert Acana meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw hond gezond en fit blijft.

De metaboliseerbare energie is 3493 kcal/kg (419 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 30% uit eiwit, 30% uit groenten en fruit en 40% uit vet.

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vis (50%)

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat Acana Wild Coast 50% vis, inclusief Pacifische haring, wilde pijltandheilbot en zilverheek, allemaal vrijgegeven voor menselijke consumptie.

Veel verse visingrediënten (1/3e)

Wij gebruiken verse vis in zijn meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is 1/3 deel van de vis in Acana Wild Coast authentiek vers en rijk aan voedingsstoffen en smaak, terwijl het overige 2/3 deel bestaat uit gedroogde ingrediënten en oliën om een geconcentreerde, natuurlijke bron van eiwitten te leveren. Alle vis is goedgekeurd voor menselijke consumptie, en dat kunnen niet veel makers van diervoeding ons nazeggen.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (3)

In de natuur eten honden uiteenlopende prooidieren. Daarom bevat Acana Wild Coast een rijke variatie aan vis (Pacifische haring, wilde pijltandheilbot en zilverheek), allemaal in de gezonde WholePrey-verhoudingen van vis, orgaanvlees en kraakbeen die overeenkomen met het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de vele synthetische toevoegingen uit gewoon hondenvoer overbodig worden.

Rijk aan vleeseiwit (29%)

Acana is geheel vrij van de concentraten van erwten- of aardappeleiwitten die veel worden gebruikt in conventionele hondenvoeding. Het hoge eiwitgehalte van Acana is te danken aan hoogwaardige dierlijke ingrediënten (dus niet aan planten). Dit bevordert de ontwikkeling van mager spierweefsel en voedt uw hond volgens zijn natuurlijke behoeften.

Laag in koolhydraten (30%)

Het natuurlijke voedingspatroon van uw hond bevat maar heel weinig koolhydraten, die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van obesitas en diabetes. Daarom beperkt Acana de hoeveelheid koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals rijst, aardappel en tapioca) vervangen door laag-glycemische groenten en fruit.