Acana Dog Puppy Large Breed

Vanaf: 75.95

11.4 kilogram
17 kilogram
Wissen

Met ACANA Dog Puppy Large Breed ontwikkelt jouw pup spieren, maar groeit zij niet te snel waardoor haar skelet, gewrichten en botten te zwaar belast zouden worden. Puppy’s van grote rassen groeien langzaam, maar wel lang door. Zij hebben daarom behoefte aan voeding dat rijk is aan proteïne en vetten afkomstig van vers, rauw vlees maar beperkt in koolhydraten.

  • 70% (rauw/vers) vlees, vis en eieren: boordevol proteïne
  • 1/3e vers/rauw vlees, 2/3e gedroogd vlees
  • 3 verschillende vleessoorten, van bekende boeren uit de regio
  • In whole prey verhouding: vlees, (gezonde) organen en bot
  • 30% verse groenten, vruchten en kruiden
  • Laag glycemische: langzame afgifte van energie
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor rassen boven 25 kilo

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , Brand:

ACANA Dog Puppy Large Breed VLEESGEHALTE

vleeswijzer van acana heritage puppy large breed

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Uw hond is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat ACANA Puppy Large Breed maar liefst 70% vlees, inclusief vrije uitloop-kip, in het wild gevangen vis en nesteieren van regionale oorsprong, afkomstig van dieren die zijn vrijgegeven voor menselijke consumptie.

Vergelijk dit maar eens met gewoon hondenvoer, dat vaak maar weinig vlees bevat en waarvan het vlees maar zelden geschikt is voor menselijke consumptie.

INGREDIENTEN

ingredienten van acana heritage puppy large breed

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

ACANA Dog Puppy Large Breed bevat een ongeëvenaarde variatie aan lokale ingrediënten die worden geteeld of gevangen door de vaste en vertrouwde leveranciers van Acana en die  dagelijks vers worden aangeleverd bij hun bekroonde keukens!

Verse gefileerde kip (16 %), gedroogd kippenvlees (15 %), gedroogd kalkoenvlees (14 %), rode linzen, hele groene erwten, vers kippen orgaanvlees (lever, hart en nier) (6 %), gedroogde haring (4 %), verse hele eieren (4 %), verse gefileerde platvis (4 %), haring olie (3 %), zongedroogde alfalfa, field beans, groene linzen, hele gele erwten, erwtenvezels, kippen vet (2 %), vers kippen kraakbeen (2 %), gedroogd bruin zeewier, verse hele pompoen, verse hele muskaat pompoen, verse hele pastinaak, verse boerenkool, verse spinazie, verse mosterdplant blad, verse raapstelen, verse hele wortelen, verse red delicious apples, verse barlett peren, gevriesdroogde kippen lever, gevriesdroogde kalkoen lever, verse hele veenbessen, verse hele blauwe bessen, cichoreiwortel, kurkuma mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottels. TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg.): Nutritionele toevoegingsmiddelen: zink chelaat van aminozuren, gehydrateerd: 100 mg. Zootechnishe toevoegingsmiddelen: Enterococcus faecium

SUPPLEMENTEN: ZINKCHELAAT. VITAMINE E (CONSERVERINGSMIDDEL).

ANALYSE

vleeswijzer van acana heritage puppy large breed

MOTHER NATURE MATCHED THE NUTRIENTS IN WHOLE FOWL, FISH AND GAME TO PERFECTLY MEET THE NEEDS OF YOUR DOG.

Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.) 33 %
Ruwe vetten (min.) 15 %
Ruwe as (max.) 7 %
Ruwe vezel (max.) 6 %
Vocht (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.4 %
Fosfor (min.) 1 %
Omega-6 (min.) 2.4 %
Omega-3 (min.) 1.2 %
DHA (min.) 0.4 %
EPA (min.) 0.4 %
Glucosamine (min.) 1400 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.) 900 mg/kg
Linoleic acid (min.) 2.2 %
Koolhydraten (NFE) 27 %
Vitamines en mineralen

VITAMINEN

Vitamine A 12 KIU/kg
Vitamine D3 1,200 IU/kg
Vitamine E 130 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine) 8 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavin) 7 mg/kg
Vitamine B3 (Niacin) 60 mg/kg
Vitamine B5 (Pan. Acid) 20 mg/kg
Vitamine B6 (pyridoxine) 2.75 mg/kg
Vitamine B12 0.08 mg/kg
Foliumzuur 1.50 mg/kg
Choline 2,200 mg/kg

MINERALEN

Natrium 0.36 %
Chloride 0.53 %
Kalium 0.75 %
Magnesium 0.13 %
IJzer 190 mg/kg
Zink 200 mg/kg
Koper 20 mg/kg
Mangaan 12.5 mg/kg
Jodium 1.9 mg/kg
Selenium 0.65 mg/kg
Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine 2.30 %
Threonine 1.34 %
Methionine 0.69 %
Isoleucine 1.40 %
Leucine 2.45 %
Valine 1.71 %
Arginine 2.44 %
Fenylalanine 1.45 %
Histidine 0.75 %
Tryptofaan 0.35 %
Cystine 0.38 %
Tyrosine 0.98 %
Methionine-cysteïne 1.07 %
Fenylalanine-tyrosine 2.43 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavendel 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rozenbottel 100 mg/kg

VOEDINGSSCHEMA

UW PUP IS BIJZONDER

Net als uzelf is ook uw pup een uniek individu met voedingsbehoeften die afhankelijk zijn van leefomgeving, leeftijd en activiteitenniveau.

De onderstaande tabel is een uitgangspunt, dat u naar behoefte kunt aanpassen om een optimaal gewicht en een goede conditie te handhaven. We adviseren u om het gewicht van uw pup te volgen en zo nodig de porties aan te passen. We adviseren ook om tweemaal per dag te voeren en altijd vers, schoon drinkwater beschikbaar te houden.

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert ACANA meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw pup zich gezond kan ontwikkelen.

De metaboliseerbare energie is 3375 kcal/kg (405 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 34% uit eiwit, 28% uit groenten en fruit en 38% uit vet.

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN UW PUP.

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vlees (70%)

Uw pup is evolutionair aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees. Daarom bevat ACANA Puppy Large Breed maar liefst 70% vlees, inclusief vrije uitloop-kip, in het wild gevangen heilbot en hele nesteieren van regionale oorsprong, allemaal vrijgegeven voor menselijke consumptie.

Veel verse vleesingrediënten (1/3e)

Vers vlees is vlees in de meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is 1/3 deel van het gevogelte, de vis en de eieren in ACANA authentiek vers en rijk aan voedingsstoffen en smaak, terwijl het overige 2/3 deel gedroogd is om een sterke en natuurlijke eiwitbron te leveren. Al onze vleesingrediënten zijn afkomstig van dieren die zijn vrijgegeven voor menselijke consumptie.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (3)

In de natuur eten honden uiteenlopende prooidieren. Daarom bevat ACANA een combinatie van vrije uitloop-kip, hele eieren en hele vis, allemaal in de gezonde WholePrey™-verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen die overeenkomen met het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de vele synthetische toevoegingen uit gewoon hondenvoer overbodig worden.

Rijk aan vleeseiwit (33%)

ACANA is geheel vrij van de concentraten van erwten- of aardappeleiwitten die veel worden gebruikt in conventionele hondenvoeding. Het hoge eiwitgehalte van ACANA is te danken aan hoogwaardige dierlijke ingrediënten (dus niet aan planten). Dit bevordert de ontwikkeling van mager spierweefsel en voedt uw hond volgens zijn natuurlijke behoeften.

Laag in koolhydraten (30%)

Het natuurlijke voedingspatroon van uw hond bevat maar heel weinig koolhydraten, die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van obesitas en diabetes. Daarom beperkt ACANA de hoeveelheid koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals rijst, aardappel en tapioca) vervangen door laag-glycemische groenten en fruit.

Aanbieding!