Acana Regionals Grasslands

52.4978.25

Wissen

Honden hebben behoefte aan voeding vol proteïne, vetten, mineralen en vitamines, uit dierlijke bron. Acana Regionals Grasslands zit barstensvol vrije uitloop eend, gras gevoerd lam, vrije uitloop kalkoen en zoetwater snoekbaars, die vers worden aangeleverd door de vaste en vertrouwde lokale boeren en vissers.

  • 70% (rauw/vers) vlees, vis en eieren: 35% proteïne
  • 30% verse groenten, vruchten en kruiden
  • 0% granen, rijst, aardappel of andere vulmiddelen: gluten- en graanvrij
  • 1/2e vers/rauw vlees, 1/2e gedroogd vlees
  • In whole prey verhouding: vlees, (gezonde) organen en bot
  • Laag glycemische ingrediënten: lang een verzadigd gevoel
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor volwassen en senior honden

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Brand:

VLEESGEHALTE

Acana REGIONALS grassland Vleesgehalte

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

ACANA Grasslands is rijk aan verse regionale ingrediënten, dagelijks VERS of RAUW aangevoerd in Whole Prey-verhoudingen welke gelijk zijn aan de evolutionaire behoeften van uw hond, naar een natuurlijke en complete voeding.

ACANA is overal vertrouwd, bevat beperkt koolhydraten en is rijk aan eiwitten voor een optimale conditie van alle rassen en in alle levensfasen. Bekijk onze ingrediënten, dan zult u het zeker met ons eens zijn.

SLECHTS 3 TOEVOEGINGEN

In tegenstelling tot gewone hondenvoeding worden Acana REGIONALS bereid van VERS vlees en VERSE vis in Whole PreyTM verhoudingen, rijk aan essentiële natuurlijke voedingsstoffen waardoor een lange lijst van additieven en toevoegingen overbodig is.

INGREDIENTEN

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

ACANA Regionals Grasslands bevat een ongekende verscheidenheid aan lokale ingrediënten die zijn gefokt of gevangen door mensen die ze kennen en vertrouwen, en welke voor menselijke consumptie geschikt zijn bevonden, en vervolgens dagelijks vers worden aangevoerd naar onze bekroonde NorthStar-keukens!

Rauw graslam (8%), verse eend (8%), verse hele eieren (8%), lamsvleesmeel (8%), meel van hele haring (7%), kalkoenenmeel (7%), hele groene erwten, hele rode linzen, hele kikkererwten, verse, in het wild gevangen snoek (4%), rauwe lamslever (4%), verse eendenorganen (lever, hart, nier) (4%), vers kalkoenvlees (4%), lamsvet (4%), hele groene linzen, hele pintobonen, hele gele linzen, zongedroogde luzerne, koolvisolie (2%), linzenvezel, gedroogd lamskraakbeen (1%), rauwe lamspens (1%), gedroogd bruin zeewier, verse pompoen, verse muskaatpompoen, verse pastinaak, verse boerenkool, verse spinazie, verse sareptamosterd, vers knolraapblad, verse wortelen, verse red delicious-appel, verse bartlett-peer, gevriesdroogde lever (lam en eend) (0,1%), verse veenbes, verse blauwe bes, cichorei, kurkumawortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel.

Toevoegingen: vitamine E, zink, koper.

Op natuurlijke wijze geconserveerd met vitamine E.

ANALYSE

Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.)35 %
Ruwe vetten (min.)17 %
Ruwe as (max.)8 %
Ruwe vezel (max.)6 %
Vocht (max.)12 %
Calcium (min.)1.7 %
Fosfor (min.)1.2 %
Omega-6 (min.)2.3 %
Omega-3 (min.)1.0 %
DHA (min.)0.2 %
EPA (min.)0.2 %
Glucosamine (min.)600 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.)800 mg/kg
Vitamines en mineralen

VITAMINEN

Vitamine A10 KIU/kg
Vitamine D31,000 IU/kg
Vitamine E185 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine)10 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavin)9.15 mg/kg
Vitamine B3 (Niacin)74 mg/kg
Vitamine B5 (Pan. Acid)15.5 mg/kg
Vitamine B6 (pyridoxine)17 mg/kg
Vitamine B120.10 mg/kg
Foliumzuur1.35 mg/kg
Choline2,510 mg/kg

MINERALEN

Natrium0.35 %
Chloride0.50 %
Kalium0.75 %
Magnesium0.10 %
IJzer270 mg/kg
Zink190 mg/kg
Koper19 mg/kg
Mangaan16 mg/kg
Jodium2.00 mg/kg
Selenium0.80 mg/kg
Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine2.28 %
Threonine1.33 %
Methionine0.66 %
Isoleucine1.30 %
Leucine2.39 %
Valine1.63 %
Arginine2.29 %
Fenylalanine1.40 %
Histidine0.74 %
Tryptofaan0.34 %
Cystine0.33 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei400 mg/kg
Kurkuma100 mg/kg
Mariadistel100 mg/kg
Kliswortel100 mg/kg
Lavendel100 mg/kg
Heemstwortel100 mg/kg
Rozenbottel100 mg/kg

VOEDINGSSCHEMA

JE HOND IS SPECIAAL

ACANA is geschikt voor honden van alle rassen en in alle levensfasen. Net als uzelf is uw hond uniek en zal de voedselbehoefte variëren afhankelijk van leeftijd, omgeving en activiteit. De onderstaande tabel biedt een uitgangspunt dat u zo nodig kunt aanpassen. Voer twee keer per dag en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert ACANA meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw pup zich gezond kan ontwikkelen.

De metaboliseerbare energie is 3810 kcal/kg (457 kcal per maatbeker van 250ml/120g), waarvan 36% uit eiwit, 24% uit groenten en fruit en 40% uit vet.

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN JE HOOND.

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vlees (70%)

Uw hond is een vleeseter met een lichaam dat gebouwd is voor een vleesrijk dieet. Honden hebben scherpen tanden, een kaak met enkel gewricht en een kort spijsverteringsstelsel, anatomisch optimaal voor het verteren van eiwitten en vetten uit vlees.

Daarom hebben we ACANA Wild Prairie volgestopt met 70% vlees van onder andere vrije-uitloop kip en kalkoen, scharreleieren en in het wild gevangen vis − voor menselijke consumptie geschikt bevonden voordat ze werden opgenomen in onze voeding.

ACANA is volledig vrij van eiwitconcentraat van erwten en aardappel en ontleent zijn hoge eiwitgehalte aan dierlijke bestanddelen (geen planten), voor een slanke spiermassa en een complete voeding van uw hond.

Veel verse vis ingrediënten (1/3e)

Wij gebruiken verse vis in zijn meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is de helft van de vis in ACANA Pacifica vers en bestaat de andere helft uit gedroogde vis of olie voor een geconcentreerde bron van voedzame viseiwitten.

Rijke variatie aan vissoorten (5)

Kijk eens naar de variatie in het natuurlijke dieet: vandaag vis, morgen een eend of een gans en dan weer eieren. Moeder natuur biedt de afwisseling van eiwitten en vetten die essentieel zijn voor gezonde honden.

Daarom bevat ACANA Pacifica verschillende vissoorten: in het wild gevangen haring, sardine, heilbot, zilverheek en roodbaars, met een perfecte natuurlijke en voedzame Whole Prey-verhouding van vis, orgaanvlees en kraakbeen.

Rijk aan vleeseiwit (33%)

Moeder Natuur zorgt er in haar oneindige wijsheid voor dat de combinatie van voedingsstoffen in prooidieren perfect aansluit op de behoeften van uw hond. Spiervlees bevat eiwitten en vetten; orgaanvlees levert vitaminen en mineralen; botten en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor.

ACANA bevat een Whole Prey-verhouding van vlees, orgaanvlees en kraakbeen die voedingsstoffen bevatten in een uitstekend biologisch beschikbare vorm, wat het gebruik van synthetische toevoegingen aan onze voeding bijna overbodig maakt.

Laag in koolhydraten (25%)

Uw hond heeft geen koolhydraten in de voeding nodig en het natuurlijke dieet bevat deze dan ook niet of nauwelijks. Koolhydraten worden beschouwd als belangrijke oorzaak van overgewicht en diabetes. En toch bestaat gewoon hondenvoer vaak voor meer dan 50% uit koolhydraten.

Daarom beperkt ACANA de hoeveelheid koolhydraten en worden snel verterende koolhydraten zoals rijst, tapioca en aardappel vervangen door gezonde vruchten en groenten met een lage GI-waarde, zoals muskuspompoen en bladgroenten. Deze voedingsstoffen komen langzaam in de bloedstroom waardoor pieken in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen en er ook minder vet wordt opgeslagen.

>