Acana Singles Grass Fed Lamb

Vanaf: 20.00

2 kilogram
11.4 kilogram
17 kilogram
6 kilogram
Wissen

Heeft jouw hond een voedselallergie of voedselintolerantie? Of heeft hij/zij een gevoelige maag? Dan is  Acana Singles Grass Fed Lamb een uitstekende keuze. Dit voer bevat namelijk eiwitten en vetten uit één dierlijke eiwitbron: lam. Lamssvlees is voor honden makkelijk te verteren en geeft weinig kans op (darm) problemen. Een voedselallergie of – intolerantie voor lamsvlees komt zelden voor.

  • 50% vlees: 31% proteïne
  • 50% verse groenten, vruchten en kruiden
  • 0% granen, rijst, aardappel of andere vulmiddelen: gluten- en graanvrij
  • 1/2e vers/rauw verwerkt vlees, 1/2e gedroogd of ge-olied vlees
  • In whole prey verhouding: vlees, gezonden organen (nier/pens/lever) en bot
  • Laag glycemische ingrediënten: lang een verzadigd gevoel
  • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor honden van alle leeftijden

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

VLEESGEHALTE

acana singles grass fed lamb overzicht

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Hoe weet u of het voer van uw hond biologisch correct is? Heel eenvoudig: beantwoord de drie Vleesvragen.

HOEVEEL VLEES?
Acana Grass-Fed Lamb is vrij van geconcentreerd plantaardig eiwit en bevat 50% lamsvlees.
HOEVEEL VERS VLEES?
De helft (50%) van het lamsvlees in Acana Singles is VERS.
HOEVEEL SOORTEN VLEES?

Acana Singles bevat 1 dierlijke eiwitsoort in een Whole Prey-verhouding van spiervlees, orgaanvlees en kraakbeen.

  • Gras gevoerd lam –vlees, lever, hart, nier en kraakbeen, rauw uit Nieuw-Zeeland.

INGREDIENTEN

acana singles grass fed lamb ingredienten

DE BESTE VERSE INGREDIËNTEN UIT CANADA

Acana Grass-Fed Lamb bevat een ongekende verscheidenheid aan lokale ingrediënten die zijn gefokt of gevangen door de vaste en vertrouwde  leveranciers van Acana. De ingrediënten worden dagelijks vers aangevoerd naar de bekroonde NorthStar-keukens!

Ingrediënten:

Rauw graslam (18%), lamsvleesmeel (18%), hele groene erwten, hele rode linzen, rauwe lamslever (4%), lamsvet (4%), verse red delicious-appel, hele kikkererwten, hele groene linzen, hele gele linzen, rauwe lamspens (2%), rauwe lamsnier (2%), gedroogd lamskraakbeen (2%), linzenvezel, zeealgen (1,2%) (zuivere, duurzame bron van DHA en EPA), verse hele muskaatpompoen, verse hele pompoen, gedroogd bruin zeewier, gevriesdroogde lamslever (0,1%), zout, verse hele veenbes, verse hele blauwe bes, cichorei, kurkumawortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel.

SUPPLEMENTEN:

vitamine D3, E, zink, koper. Op natuurlijke wijze geconserveerd met vitamine E.

VOEDINGSSCHEMA

UW HOND IS UNIEK

Net als uzelf is ook uw hond een uniek individu met voedingsbehoeften die afhankelijk zijn van leefomgeving, leeftijd en activiteitenniveau.

De onderstaande tabel is een uitgangspunt, dat u naar behoefte kunt aanpassen om een optimaal gewicht en een goede conditie te handhaven. We adviseren u om het gewicht van uw hond te volgen en zo nodig de porties aan te passen. We adviseren ook om tweemaal per dag te voeren en altijd vers, schoon drinkwater beschikbaar te houden.

 Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 gram. Droog of licht bevochtigd serveren. Overleg regelmatig met uw dierenarts. Om het product vers te houden, adviseren we u de verpakking goed af te sluiten en op een koele, droge plek te bewaren.

CALORIEVERDELING

In vergelijking met conventionele diervoeders levert Acana meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder calorieën uit koolhydraten, zodat de kans op obesitas afneemt en uw hond gezond en fit blijft.

De metaboliseerbare hoeveelheid energie bedraagt 3393 kcal/kg (407 kcal per kop van 250 ml/120 g), met 32% uit eiwitten, 30% uit groenten en fruit, en 38% uit vet.

.

ANALYSE

acana singles grass fed lamb overzicht

MOEDER NATUUR ZORGT DAT DE VOEDINGSSTOFFEN IN HELE VIS, GEVOGELTE EN WILD PERFECT AANSLUITEN OP DE BEHOEFTEN VAN UW HOND.

Gegarandeerde analyse

GEGARANDEERDE ANALYSE

Ruwe eiwitten (min.) 31 %
Ruwe vetten (min.) 15 %
Ruwe as (max.) 7.5 %
Ruwe vezel (max.) 5 %
Vocht (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.5 %
Fosfor (min.) 1.1 %
Omega-6 (min.) 1.8 %
Omega-3 (min.) 0.8 %
DHA (min.) 0.3 %
EPA (min.) 0.1 %
Glucosamine (min.) 600 mg/kg
Chondroïtinesulfaat (min.) 800 mg/kg
Vitamines en mineralen

VITAMINEN & MINERALEN

VITAMINEN

Vitamine A 11 KIU/kg
Vitamine D3 1,000 IU/kg
Vitamine E 230 IU/kg
Vitamine B1 (Thiamine) 30 mg/kg
Vitamine B2 (Riboflavine) 15 mg/kg
Vitamine B3 (Niacine) 75 mg/kg
Vitamine B5 (Pantotheenzuur) 18 mg/kg
Vitamine B6 (Pyridoxine) 10 mg/kg
Vitamine B12 0.25 mg/kg
Foliumzuur  2.1 mg/kg
Choline 1,400 mg/kg

MINERALEN

Natrium 0.32 %
Chloride 0.50 %
Kalium 0.72 %
Magnesium 0.11 %
IJzer 250mg/kg
Zink230  mg/kg
Koper 20 mg/kg
Mangaan 21 mg/kg
Jodium  2 mg/kg
Selenium 0.5 mg/kg
Aminozuren

AMINOZUREN

Lysine 1.86 %
Threonine 1.06 %
Methionine 0.43 %
Isoleucine 1.06 %
Leucine 1.94 %
Valine 1.38 %
Arginine 1.99 %
Fenylalanine 1.19 %
Histidine 0.61 %
Tryptofaan 0.30 %
Cystine 0.30 %
Planten en kruiden

PLANTEN EN KRUIDEN

Cichorei 400 mg/kg
Kurkuma 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavendel 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rozenbottel 100 mg/kg

NATUUR PRODUCT

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON

De grijze wolf is de voorouder van alle hondenrassen. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een verschillend uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van de moderne hond niet veranderd. Natuurlijk zijn ook de voedingsbehoeften ongewijzigd gebleven.

Onze bekroonde Biologically Appropriate™-filosofie is eenvoudig: sluit aan bij de hoeveelheid, de versheid en de variatie van de vleessoorten die honden van nature eten, maar beperk de koolhydraten en synthetische ingrediënten die niet thuishoren in het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Rijk aan vlees (50%)

Uw hond is een vleeseter met een lichaam dat gebouwd is voor een vleesrijk dieet. Honden hebben scherpen tanden, een kaak met enkel gewricht en een kort spijsverteringsstelsel, anatomisch optimaal voor het verteren van eiwitten en vetten uit vlees.

Daarom zit Acana Grass-Fed Lamb vol met 50% rauw vlees van lam, gras gevoerd op ranches in Nieuw-Zeeland.

Acana is volledig vrij van eiwitconcentraat van erwten en aardappel en ontleent zijn hoge eiwitgehalte aan dierlijke bestanddelen (geen planten), voor een slanke spiermassa en een complete voeding van uw hond.

Hoog vers vlees gehalte (50%)

Acana gebruikt vers vlees in zijn meest natuurlijke en voedzame vorm. Daarom is de helft van het lamsvlees in Acana Grass-Fed Lamb vers en is de andere helft gedroogd voor een geconcentreerde bron van voedzame dierlijke eiwitten.

Een enkele bron van dierlijke eiwitten (1)

Acana Grass-Fed Lamb beperkt de blootstelling tot een enkele eiwitbron, met een perfecte voedzame Whole Prey-verhouding van vlees, orgaanvlees en kraakbeen die gelijk is aan de natuurlijke verhouding en alle voedingsstoffen bevatten die uw hond nodig heeft om op te gedijen.

Rijk aan vleeseiwit (31%)

ACANA is geheel vrij van de concentraten van erwten- of aardappeleiwitten die veel worden gebruikt in conventionele hondenvoeding. Het hoge eiwitgehalte van ACANA is te danken aan hoogwaardige dierlijke ingrediënten (dus niet aan planten). Dit bevordert de ontwikkeling van mager spierweefsel en voedt uw hond volgens zijn natuurlijke behoeften.

Laag in koolhydraten (30%)

Het natuurlijke voedingspatroon van uw hond bevat maar heel weinig koolhydraten, die worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van obesitas en diabetes.

Daarom beperkt Acana de hoeveelheid koolhydraten en worden snel verterende koolhydraten zoals rijst, tapioca en aardappel vervangen door gezonde vruchten en groenten met een lage GI-waarde, zoals muskuspompoen en bladgroenten. Deze voedingsstoffen komen langzaam in de bloedstroom waardoor pieken in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen en er ook minder vet wordt opgeslagen.

Aanbieding!