Clydach British Venison Adult

Vanaf: 15.75

  • 50% Gras gevoerde Britse Hert en Schotse Zalm
  • Zoete aardappel als koolhydratenbron
  • Toegevoegde Omega 3 & 6 voor gezondheidsvoordelen

Clydach British Venison Adult is een complete en uitgebalanceerde hondenbrok voor volwassen honden, die dagelijks àlle voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid van een (actieve) hond.

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Effectief -Gezond – Eerlijk

Clydach British Venison Adult: Dit met zorg geselecteerde voer bevat 50% gras gevoerde Brits Hertenvlees, vermengd met Schotse Zalm, met een groot aandeel vers verwerkt vlees en vis. Deze unieke combinatie sluit aan bij het natuurlijk dieet van de voorouder van honden, de grijze wolf. Grote hoeveelheden verse en gedroogde hert en zalm zijn niet alleen extreem lekker en licht verteerbaar, maar ook heel gezond.

Venison & Zalm: een unieke combinatie

De herten in Clydach Venison Adult Dog worden ingekocht van een select gezelschap vaste groep leveranciers, waarbij kwaliteit en diervriendelijkheid voorop staat. De herten zijn met vrije uitloop opgegroeid, op het platteland en in de bossen van beschermde landgoederen en parken. De herten hebben daarom de natuurlijke flora en fauna gegeten van het Britse platteland, zoals de natuur heeft bedoeld.

Hert en zalm leveren veel hoogwaardige eiwitten en gezonde dierlijke vetzuren, vitamines, mineralen en spoorelementen.

Koolhydraten

De koolhydraatbron van Clydach British Venison Adult Dog is zoete aardappel. Zoete aardappel is voor honden licht verteerbaar; daarnaast heeft deze superfood een laag glycemische index (Lage GI). De glycemische index geeft aan hoe lang het duurt voordat de bloedsuikerspiegel stijgt na het eten van een bepaalde voedingsstof. Voor honden is voedsel met een lage GI een gezonde keuze, omdat dit diabetes voorkomt, en zorgt voor een lang verzadigd gevoel en voldoende energie.

Bovendien zit zoete aardappel vol vezels die een goede spijsvertering bevorderen. Zoete aardappel is een bron van vitamine A, vitamine C, mangaan, koper, panthoneenzuur en vitamine 6.

Clydach British Venison Adult bevat geen granen.

Omega 3 & 6

Clydach British Venison Adult zit vol natuurlijke en extra toegevoegde eersteklas Omega 3 & 6 – vetzuren. Dit heeft allerlei gezondheidsvoordelen voor honden. Omega 3 en 6 -vetzuren staan bekend om het effect op een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht, maar hebben nog veel meer gezondheidsvoordelen. Omega 3-vetzuren werken ontstekingsremmend, zijn goed voor de ogen en zijn goed voor de hersenen. Ook helpt Omega 3 bij het gezond en soepel houden van de gewrichten.

Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Net als alle andere producten van Clydach, worden in de Clydach Venison Adult Dog géén kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt.

Eerlijk

De door Clydach verwerkte herten en zalm en overige ingrediënten worden ethisch verantwoord gefokt, gehouden en gekweekt. Clydach gebruikt geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Clydach koopt haar ingrediënten van regionale boeren en is betrokken bij de herkomst daarvan.

Clydach British Venison Adult is een superfood voor volwassen honden. Het product en het recept wordt ondersteund en onderschreven door dierenartsen.

Ingredienten

Britse Hert en Zalm 50%, Zoete Aardappel 27%, Aardappel 7%, Erwten, Erwten Proteïne, Lijnzaad, Bietenpulp, Omega 3 & 6 Supplement, Vitamines en Mineralen, Groente Bouillon, Kruiden, Pre-biotica (FOS & MOS)

Analyse
Ruwe eiwitten 24%
Ruwe vetten 14%
Ruwe vezels 4,5%
Ruwe as 8,3%
Metaboliseerbare Energie 347 kcal/100 gram
Omega 6 0,94%
Omega 3 2,92%
Voedingsvoorschrift
Gewicht van de hond Hoeveelheid per dag
1 – 5kg 30 – 110g
5 – 10kg 110 – 190g
10 – 20kg 190 – 310g
20 – 30kg 310 – 420 g
30 – 40kg 420 – 520g
 40kg+ 520g+