Clydach English Duck Adult

Vanaf: 14.25

  • 50% Vrije uitloop eend
  • Zoete aardappel als koolhydratenbron
  • Toegevoegde Omega 3 & 6 voor gezondheidsvoordelen

Clydach English Duck Adult is een complete en uitgebalanceerde hondenbrok voor volwassen honden, die dagelijks àlle voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid van een (actieve) hond.

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Effectief – Gezond – Eerlijk

Clydach English Duck Adult bevat 50% Britse Vrije Uitloop Eend, die gecertificeerd zijn met het Britse Red Tractor keurmerk. Dit keurmerk betekent dat het voedsel volgens de hoogste standaarden is geproduceerd, van boerderij tot verpakking. De eenden hebben buiten mogen lopen en zijn goed behandeld. De vaste leveranciers van Clydach fokken traditionele eenden rassen Mallards, Pekins and Aylesbury) aan de kust van Suffolk, zodat de hoogste kwaliteit eend wordt gegarandeerd, het hele jaar rond.

In Clydach English Duck Adult Dog wordt een grote hoeveelheid verse en gedroogde eend verwerkt. Eenden leveren veel hoogwaardige voedingsstoffen. Met Clydach English Duck Adult krijgt iedere hond elke dag alle dierlijke eiwitten, dierlijke vetzuren, vitamines, mineralen en spoorlelementen binnen, die hij/zij nodig heeft om in optimale conditie te verkeren.

Koolhydraten

De koolhydraatbron van Clydach English Duck Adult is zoete aardappel. Zoete aardappel is voor honden licht verteerbaar; daarnaast heeft deze superfood een laag glycemische index (Lage GI). De glycemische index geeft aan hoe lang het duurt voordat de bloedsuikerspiegel stijgt na het eten van een bepaalde voedingsstof. Voor honden is voedsel met een lage GI een gezonde keuze, omdat dit diabetes voorkomt, en zorgt voor een lang verzadigd gevoel en voldoende energie.Bovendien zit zoete aardappel vol vezels die een goede spijsvertering bevorderen. Zoete aardappel is een bron van vitamine A, vitamine C, mangaan, koper, panthoneenzuur en vitamine 6.Clydach English Duck Adult bevat geen granen.

Omega 3 & 6

Clydach English Duck Adult zit vol natuurlijke en extra toegevoegde eersteklas Omega 3 & 6 – vetzuren. Dit heeft allerlei gezondheidsvoordelen voor honden. Omega 3 en 6 -vetzuren staan bekend om het effect op een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht, maar hebben nog veel meer gezondheidsvoordelen. Omega 3-vetzuren werken ontstekingsremmend, zijn goed voor de ogen en zijn goed voor de hersenen. Ook helpt Omega 3 bij het gezond en soepel houden van de gewrichten.

Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Net als alle andere producten van Clydach, worden in de Clydach English Duck Adult géén kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt.

Eerlijk

De door Clydach gebruikte ingrediënten worden ethisch verantwoord gefokt, gehouden en gekweekt. Clydach gebruikt geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Clydach koopt haar ingrediënten van regionale boeren en is betrokken bij de herkomst daarvan.Clydach English Duck Adult is een superfood voor volwassen honden. Het product en het recept wordt ondersteund en onderschreven door dierenartsen.

Ingredienten

Vrije Uitloop Suffolk Eend 50%, Zoete aardappel 26%, Erwten, Aardappel 6%, Bietenpulp, Lijnzaad, Omega 3 & 6 Supplement, Vitamines en Mineralen, Groentebouillon, Kruiden, Prebiotica (FOS & MOS)

Analyse
Ruwe eiwitten 24%
Ruwe vetten 12%
Ruwe vezels 4,5%
Ruwe as 8%
Metaboliseerbare Energie 350 kcal/100 gram
Omega 6 2,17%
Omega 3 1,7%
Voedingsvoorschrift
Gewicht van de hond Hoeveelheid per dag 
1 – 5kg 30 – 110g
5 – 10kg 110 – 190g
10 – 20kg 190 – 310g
20 – 30kg 310 – 420 g
30 – 40kg 420 – 520g
 40kg+ 520g+