Clydach Five Fish Small Breed

Vanaf: 21.95

Clydach Five Fish Small Breed bevat 60% verantwoord verkregen vis, die essentiële voedingsstoffen en een heerlijke smaak levert, in de meest voedzame vorm. Met hoge niveaus van Omega 3 en 6 van mariene bronnen, levert dit dieet een geweldige bron van EPA en DHA om een gezond hart, soepele gewrichten, cognitieve functie, visuele ontwikkeling en vacht/huidconditie te ondersteunen.

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Clydach Five Fish Small Breed

Bij Clydach wordt ook de ingredienten van Five Fish Small Breed bakkenvoorzichtig op lage temperaturen gebakken. De recepten worden in kleine batches gemaakt, die met de hand worden vervaardigd om de smaak en al het goede vast te houden. Diëten met een hoog gehalte aan vis zijn niet alleen uiterst smakelijk en verteerbaar, maar ook erg gezond.

De  kwaliteitsvisbronnen van Clydach Five Fish Small Breed bevatten aminozuren, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Zalm kan ook thiamine, niacine, vitamine B6 samen met fosfor leveren, en een zeer goede vitamine B12 en selenium. Met hoge niveaus van Omega 3 en 6 van mariene bronnen, levert dit dieet een geweldige bron van EPA en DHA om een gezond hart, soepele gewrichten, cognitieve functie, visuele ontwikkeling en vacht/huidconditie te ondersteunen.

ANALYSIS

Oil 12.0%
Protein 31.0%
Fibre 4.0%
Omega 3 3.0%
Omega 6 2.8%