Clydach Multiprotein Puppy

92.15

  • 60% vers en gedroogd verwerkte Engelse kip, Britse kalkoen en Schotse Zalm
  • Zoete aardappel als koolhydratenbron
  • Toegevoegde Omega 3 & 6 voor gezondheidsvoordelen

Clydach Mulitprotein Puppy is een complete en uitgebalanceerde hondenbrok voor puppies, die dagelijks àlle voedingsstoffen levert voor een optimale gezondheid van de opgroeiende actieve pup.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , Brand:

Effectief – Gezond – Eerlijk

Clydach Multiprotein Puppy bevat 60% vers gesneden vlees van hoge kwaliteit, waaronder Engelse kip, Britse kalkoen en Schotse zalm. Vlees als hoofdingrediënt volgt het voorouderlijk concept van voeding – het voedsel van de wolven. Voeding met een hoog vleesgehalte is niet alleen bijzonder smakelijk en licht verteerbaar, maar ook nog eens heel gezond. De drie verschillende vlees- en visbronnen zijn van goede kwaliteit en bevatten alle aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen die een hond dagelijks nodig heeft.Clydach heeft Herefordshire verse en gedroogde kip en kalkoen gecombineerd met verse en gedroogde Schotse zalm, aangevuld met zoete aardappel. Het resultaat is een licht verteerbaar hondenbrok die langzaam energie afgeeft met een lage glycemische index.

Koolhydraten

De koolhydraatbron van Clydach Multiprotein Puppy is zoete aardappel. Zoete aardappel is voor puppies licht verteerbaar; daarnaast heeft deze superfood een laag glycemische index (Lage GI). De glycemische index geeft aan hoe lang het duurt voordat de bloedsuikerspiegel stijgt na het eten van een bepaalde voedingsstof. Voor honden is voedsel met een lage GI een gezonde keuze, omdat dit diabetes voorkomt, en zorgt voor een lang verzadigd gevoel en voldoende energie. Bovendien zit zoete aardappel vol vezels die een goede spijsvertering bevorderen. Zoete aardappel is een bron van vitamine A, vitamine C, mangaan, koper, panthoneenzuur en vitamine 6.Clydach Multiproteine Puppy bevat geen granen.

Omega 3 & 6

Clydach Multiprotein Puppy zit vol natuurlijke en extra toegevoegde eersteklas Omega 3 & 6 – vetzuren. Dit heeft allerlei gezondheidsvoordelen voor honden. Omega 3 en 6 -vetzuren staan bekend om het effect op een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht, maar hebben nog veel meer gezondheidsvoordelen. Omega 3-vetzuren werken ontstekingsremmend, zijn goed voor de ogen en zijn goed voor de hersenen. Ook helpt Omega 3 bij het gezond en soepel houden van de gewrichten.

Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Net als alle andere producten van Clydach, worden in de Clydach Multiprotein Puppy géén kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt.

Eerlijk

De door Clydach verwerkte kip, kalkoen en zalm en overige ingrediënten worden ethisch verantwoord gefokt, gehouden en gekweekt. Clydach gebruikt geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Clydach koopt haar ingrediënten van regionale boeren en is betrokken bij de herkomst daarvan.Clydach Multiprotein Puppy is een superfood voor puppies en junior honden. Het product wordt ondersteund en onderschreven door dierenartsen.

Ingredienten

Vers bereide Britse kip (20%), zoete aardappel (19%), aardappel, gedroogde kip (14%), Vers bereide kalkoen (7%), vers bereide zalm (7%), gedroogd kalkoen (7%), Gedroogde Zalm (3%), Kippenbouillon (2%), Brits Lijnzaad, Bietenpulp,
Omega 3-supplement, mineralen en vitamines, verse Britse groenten.

Ondersteuning voor gewrichten en botten: (glucosamine (170 mg/kg), methylsulfonylmethaan (170 mg/kg), chondroïtinesulfaat (125 mg/kg)). Nucleotiden, fructo-oligosachariden (92 mg/kg), mannanoligosachariden (23 mg/kg)

Analyse
Ruwe eiwitten 29%
Ruwe vetten 16%
Ruwe vezels 2,8%
Ruwe as 7%
Metaboliseerbare Energie 361 kcal/100 gram
Omega 6 2,6%
Omega 3 1,8%
Calcium 1,4%
Phosphorus 1,1%
Voedingsvoorschrift
Gewicht van de hond Hoeveelheid per dag
1 – 5kg 30 – 110g
5 – 10kg 110 – 190g
10 – 20kg 190 – 310g
20 – 30kg 310 – 420 g
30 – 40kg 420 – 520g
 40kg+ 520g+