Griffiths Dog Food Beef

54.95

Griffiths Dog Food Beef is geschikt voor alle volwassen honden. Het bevat 37% Brits vlees, vers en gedroogd verwerkt. Zo kan jouw hond elke dag vol energie aan de dag beginnen.

  • Premium vleesgehalte
  • Helpt de gezondheid van gewrichten en botten
  • Tarwe & Glutenvrij
  • Licht verteerbaar

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

Een origineel rundvleesrecept.
Het rundvlees in Griffiths Dog Food Beef is afkomstig van Britse en Ierse boeren; Rundvlees is een goed verteerbaar eiwit, terwijl maïs een nieuw koolhydraat levert. Volkoren maïs is een geweldige bron van Omega 6-vetzuren wat essentieel is voor een gezonde huid en vacht.

Samenstelling
Hele Britse maïs, gedroogd Brits en Iers rundvlees (37,0%), Vet vrije uitloop Pluimvee, Bietenpulp, Calciumcarbonaat, Vitaminen &
mineralen.
Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (24,0%), ruwe oliën en vetten (9,5%), ruwe celstof
(2,0%), ruwe as (10,9%), verteerbare energie (347 Kcal/100g),
Omega 6 (1,5%), Omega 3 (0,2%), Calcium (2,7%).

Goed en goedkoop hondenvoer:

Als hondenmens wil je het beste voor je hond. Goed hondenvoer houdt jouw hond in optimale gezondheid. Jouw hond voelt zich lekker, heeft veel energie en ziet en goed uit met een mooie vacht. En een gezonde hond bespaart een hoop dierenarts kosten.

Maar goed hondenvoer is niet goedkoop. En goedkoop hondenvoer is niet altijd goed. Het vinden van een evenwicht tussen kwaliteit en prijs kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Griffiths Working Dog Food Beef een ideale oplossing voor hondenbezitters die op zoek zijn naar goed en goedkoop voer.

Griffiths Dog Food Beef is goedkoop hondenvoer met een uitstekende kwaliteit

Griffiths Dog Food Beef is speciaal samengesteld om aan de voedingsbehoeften van alle volwassen honden te voldoen. Met een indrukwekkend vleesgehalte van maar liefst 37%, waarbij Brits en Iers rundvlees vers en gedroogd wordt verwerkt, biedt dit voer de hoogwaardige eiwitten die jouw hond nodig heeft om elke dag vol energie te beginnen.

Wat maakt Griffiths Working Dog Food Beef zo’n goede keuze?

1. Premium vleesgehalte:** Het voer bevat een hoog percentage Brits en Iers rundvlees, waardoor je hond wordt voorzien van de eiwitten die essentieel zijn voor spieropbouw en energiebehoud.

2. Ondersteuning van gewrichts- en botgezondheid:** Griffiths Dog Food Beef is ontwikkeld met de gezondheid van gewrichten en botten in gedachten. Het bevat ingrediënten die bijdragen aan sterke botten en soepele gewrichten, wat essentieel is voor een actieve levensstijl van je hond.

3. Tarwe- en glutenvrij:** Voor honden met voedselgevoeligheden of allergieën is tarwe- en glutenvrij voer een must. Griffiths Dog Food Beef biedt een voedzame optie zonder deze veelvoorkomende allergenen, wat resulteert in een gelukkige en gezonde hond.

4. Licht verteerbaar:** Een goede spijsvertering is cruciaal voor de algehele gezondheid van je hond. Dit hondenvoer is licht verteerbaar, waardoor je hond alle voedingsstoffen gemakkelijk kan opnemen en optimaal kan profiteren van de maaltijden.

Naast de eersteklas ingrediënten biedt Griffiths Dog Food Beef ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door te kiezen voor dit voer, investeer je in de gezondheid en het welzijn van je hond zonder je portemonnee te veel te belasten.

Goed hondenvoer is niet altijd goedkoop. En goedkoop hondenvoer is niet altijd goed.

Samengevat, Griffiths Working Dog Food Beef biedt een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten, voedingsstoffen en betaalbaarheid, waardoor het een verstandige keuze is voor elke hondenbezitter die op zoek is naar goed èn goedkoop hondenvoer. Geef je hond het beste en zie hem elke dag stralen van gezondheid en vitaliteit!

Griffiths Working Dog:

Slechts € 54,95 voor 15 kg:
€ 3,66 per kilo

Dat is goed hondenvoer voor slechts € 1* per dag!

*Gebaseerd op een hond van 20 kg

Griffiths: goed en goedkoop hondenvoer

  • Premium vleesgehalte
  • Ondersteuning van gewrichts- en botgezondheid
  • Tarwe- en glutenvrij
  • Licht verteerbaar

Krachtvoer voor outdoor honden

Jouw hond geeft altijd het beste van zichzelf in het veld. Speciaal voor actieve honden een Griffiths’ Working Dog ontwikkeld, met ingrediënten rechtstreeks van het Britse platteland, afkomstig van bekende en vertrouwde Britse en Ierse boeren. Dit krachtvoer bevat 37% Brits en Iers rundvlees, vers en gedroogd verwerkt. Met Griffiths’ gaat jouw hond altijd in topconditie  het veld in.