Orijen Whole Prey Fit & Trim Dog

57.4989.95

Wissen

Honden met (lichte) overgewicht of obesitas en senior honden hebben baat bij een eiwitrijk dieet, afkomstig van vers, rauw vlees en vis en hele eieren, maar dat beperkt is in koolhydraten en vetten. Orijen Whole Prey Fit & Trim bevat geen granen, rijst, aardappel of andere vulmiddelen, die bijdragen aan een ongezond gewicht.

 • 85% vlees en vis: 42% proteïne
 • 15% verse groenten, vruchten en kruiden
 • 0% granen, tarwe, rijt, aardappel of andere vulmiddelen: graan- en glutenvrij
 • 2/3e vers/rauw verwerkt vlees, 1/3e gevriesdroogd vlees en vis
 • In whole prey verhouding: verse vis, (gezonde) organen en kraakbeen of bot
 • Laag glycemische: langzame afgifte van energie, grote verzadiging
 • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten
Artikelnummer: 2276 Categorie: Brand:

vleesgehalte

orijen-fit-trim-vleeswijzer

Wolven haalden hun voedingsstoffen volledig uit de prooien die zij verorberden. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Orijen Fit & Trim bevat daarom vers vlees, inclusief organen en kraakbeen, hele verse vissen en verse hele eieren. Whole Prey noemen ze dat bij Orijen. Aan dit hondenvoer behoeven geen vitamines en mineralen te worden toegevoegd, omdat deze volledig uit de natuurlijke ingrediënten worden gehaald.

ingredienten

orijen-fit-trim-vleeswijzer

85% VLEES en 15% VRUCHTEN & GROENTEN

Vers kippenvlees (14%), verse hele eieren (6%), verse hele haring (6%), vers kalkoenvlees (6%), verse kippenlever (6%), verse hele bot (4%), vers geheel makreel (4%), verse hele vreedzame heek (4%), verse kalkoenlever (4%), vers kippenhart (4%), kip (gedehydreerd, 4%), kalkoen (gedehydrateerd, 4%), hele makreel ( gedehydrateerd, 4%), hele sardine (uitgedroogd, 4%), hele haring (uitgedroogd, 4%), Alaska-koolvis (uitgedroogd, 4%), linzenvezel, hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene erwten, hele kikkererwten , hele gele erwten, hele pinto bonen, hele marinebladeren, kippenkraakbeen (gedehydrateerd, 1%), vers kalkoenhart (1%), appelvezel, gedroogde algen (bron van DHA en EPA), pompoen (uitgedroogd), flespompoen (gedehydrateerd), wortels (gedehydrateerd), kippenlever (gevriesdroogd), kalkoenlever (gevriesdroogd), verse hele pompoen, verse hele pompoen, verse hele courgette, verse hele pastinaak, verse wortelen, verse hele rode, heerlijke appels , verse hele bartlett pe ars, verse boerenkool, verse spinazie, verse bietengranen, verse raapgreens, bruine kelp, hele veenbessen, hele bosbessen, hele bessen van saskatoon, cichoreiwortel, kurkumawortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozebottels.

SUPPLEMENTEN (per kg): Voedingsadditieven: zinkchelaat: 100 mg

analyse

orijen-fit-trim-vleeswijzer

MOTHER NATURE MATCHED THE NUTRIENTS IN WHOLE FOWL, FISH AND GAME TO PERFECTLY MEET THE NEEDS OF YOUR DOG.

SAMENGESTELD VOOR VLEESETERS

Uw hond gedijt bij een dieet gebaseerd op het eetpatroon van de grijze wolf. Dat wil zeggen dieet dat rijk en gevarieerd is in vers vlees, eiwitten en vetten – en niet in hoge mate verwerkte koolhydraten en zetmelen.

Op basis van deze filosofie, bevat Orijen volop voedzame eiwitten en vetten en minder onnodige koolhydraten, zodat de producten een goede afspiegeling vormen van de voeding die Moeder Natuur voor uw hond heeft bedoeld.

Gegarandeerde analyse

GUARANTEED ANALYSIS

Crude protein (min.)42 %
Fat content (min.)13 %
Crude ash (max.)8 %
Crude fibers (max.)8 %
Moisture (max.)12 %
Calcium (min.)1.4 %
Phosphorus (min.)1.1 %
Omega-6 fatty acids (min.)2.2 %
Omega-3 fatty acids (min.)0.9 %
DHA (min.)0.25 %
EPA (min.)0.15 %
Glucosamine (min.)1000 mg/kg
Chondroitin sulfate (min.)900 mg/kg
L-Carnitine33 mg/kg

voedingsschema

UW HOND IS BIJZONDER

De voedingsbehoeften van uw volwassen hond hangen af van zijn/haar omgeving, de leeftijd en de hoeveelheid beweging die hij/zij per dag heeft.

Daarom raden wij aan om te beginnen met de hoeveelheden genoemd in de onderstaande tabel, maar de de hoeveelheid voer aan te passen aan zijn of haar behoefte. Houd met andere woorden het gewicht goed in de gaten en overleg zo nodig met uw dierenarts. Voer tweemaal daags en onthoud altijd om vers, schoon water beschikbaar te houden.

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 g. Serveer droog of licht bevochtigd. Raadpleeg uw dierenarts regelmatig. Om de versheid te behouden, raden we aan de zak goed af te sluiten en op te slaan op een koele, droge plaats.

CALORIEVERDELING

Orijen Fit & Trim biedt meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder uit koolhydraten, waardoor het een calorie-verdeling heeft die overeenkomt met het natuurlijke dieet, waardoor het risico op obesitas en diabetes wordt verminderd.

Metaboliseerbare energie is 3530 kcal / kg (425 kcal per 250 ml / 120 g beker) met calorieën verdeeld om piekconditionering te ondersteunen; 48% van eiwitten, 19% van groenten en fruit en 33% van vet.

natuurproducte

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN UW HOND.

De grijze wolf is de voorouder en het naaste familielid van alle huishonden. Hoewel jarenlange fokkerij honderden ‘verschillende uitziende wolven’ heeft voortgebracht, blijven de interne werking van wolven en honden ongewijzigd, dus het is geen verrassing dat hun voedselbehoeften hetzelfde blijven. De 5 Biologically Appropriate ™ -principes van Orijen zijn eenvoudig en weerspiegelen de versheid en variëteit van vlees.

Rijk aan vlees (85%)
 • 85% vlees
 • 2/3e deel VERS vlees en 1/3e deel gedroogd;
 • 42% rijk voedende vleesproteïne
 • GEEN extracten van planteneiwitten of concentraten (aardappel- of erwteneiwit)
 • GEEN hoge glycemische koolhydraten (tapioca, aardappel, rijst)
 • GEEN glutens of granen
Veel verse vleesingrediënten (2/3e)

Vers vlees is de basis van bekroond Orijen-voedsel.

2/3e deel van het vlees is VERS, waardoor uw hond wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen in zijn meest natuurlijke en voedende vorm.
1/3e deel van het vlees is bij lage temperatuur gedehydrateerd voor een geconcentreerde bron van voedende eiwitten die niet door vers vlees alleen kunnen worden geleverd.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (7)

In de natuur profiteren honden van een assortiment vlees. Dat is de reden waarom Orijen Fit & Trim een rijke verscheidenheid aan vers vlees bevat:

 • Verse vrije uitloopkippen van Prairie boerderijen
 • Verse kalkoenen van Prairie-boerderijen
 • Verse en hele nestleggende eieren van Prairie-boerderijen
 • Verse, hele haring, makreel, heilbot en heek, wild gevangen bij North Vancouver Island
Rijk aan vleeseiwit (42%)

Orijen Fit & Trim bevat 42% eiwit,allemaal uit dierlijke bron.

Laag in koolhydraten (17%)

Orijen bevat minder koolhydraten die bovendien laag-glycemisch zijn. De koolhydraten die verwerkt zijn in Orijen komen uit linzen, kikkererwten, squash, groenten en fruit dat langzaam suiker afgeeft, waardoor het potentieel voor vetopslag drastisch wordt verminderd.

>