Orijen Whole Prey Puppy

Vanaf: 52.95 Vanaf: 47.66

Puppy’s hebben behoefte aan voeding dat rijk is aan proteïne en vetten afkomstig van vers, rauw vlees en beperkt in koolhydraten. Met Orijen Whole Prey Puppy ontwikkelt jouw pup spieren, maar groeit hij niet tè snel, waardoor haar skelet, gewrichten en botten te zwaar zouden worden belast.

 • 85% vlees, vis en eieren: 38% proteïne
 • 15% verse groenten, vruchten en kruiden
 • 0% graan, tarwe, rijst, aardappel of ander vulmiddelen: graan- en glutenvrij
 • 2/3e vers/rauw verwerkt vlees, 1/3e gevriesdroogd vlees
 • In whole prey verhouding: vers vlees, (gezonde) organen en kraakbeen of bot
 • Laag glycemische: langzame afgifte van energie, grote verzadiging
 • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Geschikt voor puppy’s van alle rassen

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , Brand:

vleesgehalte

orijen-puppy-vleeswijzer

Wolven haalden hun voedingsstoffen volledig uit de prooien die zij verorberden. en zij aten de hele prooi inclusief organen en kraakbeen. Orijen is op deze filosofie gebaseerd, Whole Prey noemen ze dat. Aan Orijen zijn dan ook geen synthetische stoffen toegevoegd. Er zit zoveel vers vlees en verse vis, inclusief organen en kraakbeen in Orijen, dat dit helemaal niet nodig is.

VLEESGEHALTE

Moderne honden zijn inwendig hetzelfde gebouwd als hun wilde voorouders. De filosofie van Orijen is dat de moderne huishonden dezelfde voeding nodig hebben als hun voorouders. Dat betekent een dieet van vlees aangevuld met groente en geen granen.

Hoe weet u of het voer van uw hond biologisch correct is? Heel eenvoudig: beantwoord ‘De Drie Vleesvragen’.

HOEVEEL VLEES?

Orijen Puppy is geheel vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 85% vlees.

HOEVEEL VERS VLEES?

2/3e deel van het vlees in Orijen is VERS en levert essentiële voedingsstoffen in de meest voedzame vorm. Het resterende 1/3e deel is gedroogd en vormt een sterke, natuurlijke bron van vleeseiwit.

HOEVEEL SOORTEN VLEES?

Orijen Puppy bevat 5 vleessoorten met vlees, orgaanvlees en kraakbeen, zodat alle natuurlijke voedingsstoffen compleet aanwezig zijn. In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven en honden voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor.

ZINK IS HET ENIGE SUPPLEMENT

In de natuur zijn er geen synthetische supplementen. Wolven haalden hun voedingsstoffen dan ook volledig uit het eten dat zij verorberden. Met andere woorden uit de hele dieren die zij opaten. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Aan dit hondenvoer zijn dan ook geen  synthetische stoffen toegevoegd. Er zit zoveel vers gevogelte, organen en kraakbeen plus verse hele vis en hele eieren in Orijen, dat dit ook helemaal niet nodig is. Het enige supplement dat toegevoegd is, is zink. 

ingredienten

ingredienten orijen puppy

85% VLEES en 15% VRUCHTEN & GROENTEN

Vers kippenvlees (11%), vers kalkoenvlees (7%), verse hele eieren (6%), verse hele haring (6%), verse kippenlever (5%), verse hele bot (5%), verse kalkoen lever (5%), vers kippenhart (4%), vers kalkoenhart (4%), verse kippenhalzen (4%), kip (gedehydrateerd, 4%), kalkoen (gedehydrateerd, 4%), hele makreel (gedehydrateerd , 4%), hele sardine (gedehydrateerd, 4%), hele haring (gedehydrateerd, 4%), kippenvet (4%), haringolie (2%), hele rode linzen, hele groene erwten, hele groene linzen, heel kikkererwten, hele gele erwten, linze vezel, hele pinto bonen, hele marinebladeren, kippenbot en kraakbeen (1%), kippenlever (gevriesdroogd), kalkoenlever (gevriesdroogd), verse hele pompoen, verse hele pompoen , verse hele courgette, verse hele pastinaken, verse wortelen, verse hele rood-heerlijke appels, verse hele bartlett-peren, verse boerenkool, verse spinazie, verse bietengranen, verse raapgreens, bruine kelp, hele veenbessen, hele bosbessen, hele bessen van saskatoon, cichorei roo t, kurkuma wortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, marshmallow wortel, rozebottels, Enterococcus faecium.

SUPPLEMENTEN (per kg): Voedingsadditieven: zinkchelaat: 100 mg

analyse

SAMENGESTELD VOOR VLEESETERS

Uw puppy gedijt bij een dieet gebaseerd op het eetpatroon van de grijze wolf. Dat wil zeggen dieet dat rijk en gevarieerd is in vers vlees, eiwitten en vetten – en niet in hoge mate verwerkte koolhydraten en zetmelen..

Op basis van deze filosofie, bevat Orijen volop voedzame eiwitten en vetten en minder onnodige koolhydraten, zodat de producten een goede afspiegeling vormen van de voeding die Moeder Natuur voor uw hond heeft bedoeld.

GUARANTEED ANALYSIS

GUARANTEED ANALYSIS

Crude protein (min.) 38 %
Fat content (min.) 20 %
Crude ash (max.) 8 %
Crude fibers (max.) 5 %
Moisture (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.4 %
Phosphorus (min.) 1.1 %
Omega-6 fatty acids (min.) 3 %
Omega-3 fatty acids (min.) 1.1 %
DHA (min.) 0.35 %
EPA (min.) 0.25 %
Glucosamine (min.) 1500 mg/kg
Chondroitin sulfate (min.) 1200 mg/kg
VITAMINS & MINERALS

COMPLETE, BALANCED, NATURAL

ORIJEN foods mirror the natural diet, incorporating meat, organs, cartilage and bones in ratios that deliver nutrients naturally and limit supplementation to zinc and copper.

Vitamins

Vitamin A 13.0 kIU/kg
Vitamin D3 0.90 kIU/kg
Vitamin E 255 IU/kg
Thiamine (B1) 29.0 mg/kg
Riboflavin (B2) 28.0 mg/kg
Pan. Acid (B5) 38.0 mg/kg
Niacin (B3) 283 mg/kg
Pyridoxine (B6) 23.0 mg/kg
Folic Acid 4.00 mg/kg
Vitamin B12 0.29 mg/kg
Choline 2,100 mg/kg

Minerals

Potassium 0.84 %
Sodium 0.50 %
Chloride 1.06 %
Iron 168 mg/kg
Copper 15.0 mg/kg
Manganese 13.0 mg/kg
Magnesium 0.10 %
Zinc 110 mg/kg
Iodine 1.50 mg/kg
Selenium 1.00 mg/kg
AMINO ACIDS

Amino Acids
100% NATURAL SOURCE

In nature, dogs and wolves meet their nutritional needs naturally by consuming whole prey animals and whole fish. Similarly, ORIJEN provides essential amino acids from natural and highly bio-available sources.

Arginine 2.39 %
Histidine 0.82 %
Isoleucine 1.45 %
Leucine 2.58 %
Lysine 2.49 %
Methionine 0.77 %
Phenylalanine 1.49 %
Threonine 1.47 %
Tryptophan 0.32 %
Valine 1.71 %
Cystiene 0.29 %
BOTANICAL INCLUSIONS

Botanicals mimic the natural diet, acting as tonics and builders to strengthen organs, aid digestion and eliminate toxins by stimulating physiological processes, like cleansing the liver.

Chicory Root 400 mg/kg
Turmeric 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavender 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rosehips 100 mg/kg

voedingsschema

UW PUP IS BIJZONDER

De voedingsbehoeften van uw puppy hangen af van zijn/haar omgeving, de leeftijd en de hoeveelheid beweging die hij/zij per dag heeft.

Daarom raden wij aan om te beginnen met de hoeveelheden genoemd in de onderstaande tabel, maar de de hoeveelheid voer aan te passen aan zijn of haar behoefte. Houd met andere woorden het gewicht goed in de gaten en overleg zo nodig met uw dierenarts. Voer tweemaal daags en onthoud altijd om vers, schoon water beschikbaar te houden.

orijen-puppy-voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 g. Serveer droog of licht bevochtigd. Raadpleeg uw dierenarts regelmatig. Om de versheid te behouden, raden we aan de zak goed af te sluiten en op te slaan op een koele, droge plaats.

CALORIEVERDELING

Orijen Puppy biedt meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder uit koolhydraten, waardoor het een calorie-verdeling heeft die overeenkomt met het natuurlijke puppy-dieet, waardoor het risico op obesitas en diabetes wordt verminderd.

Metaboliseerbare energie is 4000 kcal / kg (520 kcal per 250 ml / 120 g beker) met calorieën verdeeld om piekconditionering te ondersteunen; 38% van eiwitten, 17% van groenten en fruit en 45% van vet.

natuur product

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN UW PUP.

De grijze wolf is de voorouder en het naaste familielid van alle huishonden. Hoewel jarenlange fokkerij honderden ‘verschillende uitziende wolven’ heeft voortgebracht, blijven de interne werking van wolven en honden ongewijzigd, dus het is geen verrassing dat hun voedselbehoeften hetzelfde blijven. De 5 Biologically Appropriate ™ -principes van Orijen zijn eenvoudig en weerspiegelen de versheid en variëteit van vlees.

Rijk aan vlees (85%)
 • 85% vlees
 • 2/3e deel VERS vlees en 1/3e deel gedroogd;
 • 38% rijk voedende vleesproteïne
 • GEEN extracten van planteneiwitten of concentraten (aardappel- of erwteneiwit)
 • GEEN hoge glycemische koolhydraten (tapioca, aardappel, rijst)
 • GEEN glutens of granen
Veel verse vleesingrediënten (2/3e)

Vers vlees is de basis van bekroond Orijen-voedsel.

2/3e deel van het vlees is VERS, waardoor uw puppy wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen in zijn meest natuurlijke en voedende vorm.
1/3e deel van het vlees is bij lage temperatuur gedehydrateerd voor een geconcentreerde bron van voedende eiwitten die niet door vers vlees alleen kunnen worden geleverd.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (5)

In de natuur profiteren puppy’s van een assortiment vlees. Dat is de reden waarom bekroonde Orijen Puppy een rijke verscheidenheid aan vers vlees bevat:

 • Vrije uitloop Cobb-kippen;
 • Verse kalkoenen van Prairie-boerderijen
 • Verse en hele nestleggende eieren van Prairie-boerderijen
 • Frisse, hele Pacific Haring and Heilbot, wild gevangen bij North Vancouver Island
Rijk aan vleeseiwit (38%)

Orijen Puppy bevat 38% eiwit,
die bovendien helemaal afkomstig is uit vlees.

Laag in koolhydraten (20%)

Orijen Puppy bevat minder koolhydraten die bovendien laag-glycemisch zijn. De koolhydraten die verwerkt zijn in Orijen Puppy komen uit linzen, kikkererwten, squash, groenten en fruit dat langzaam suiker afgeeft, waardoor het potentieel voor vetopslag drastisch wordt verminderd.