Orijen Whole Prey Senior Dog

Vanaf: 62.95

Het belangrijkste is dat jouw oudere hond zijn/haar spierkracht behoudt en op een gezond gewicht blijft. Geef jouw senior voeding dat rijk is aan proteïne en vetten afkomstig van vers, rauw vlees en beperkt in koolhydraten. Orijen Whole Prey senior bevat 85% vlees, inclusief de gezonde organen en het kraakbeen. Spiervlees levert eiwitten, orgaanvlees als pens en lever leveren vitamines en mineralen en bot/kraakbeen levert calcium en fosfor.

 • 85% vlees, vis en eieren: 38% dierlijke eiwitten
 • 15% verse groenten, vruchten en kruiden
 • 0% granen, tarwe, rijt, aardappel of andere vulmiddelen
 • 2/3e vers/rauw verwerkte vis, 1/3e gevriesdroogde vis
 • In whole prey verhouding: verse vis, (gezonde) organen en kraakbeen of bot
 • Laag glycemische: langzame afgifte van energie, grote verzadiging
 • Vol met vitamines en mineralen, afkomstig uit de ingrediënten

Voor honden vanaf ongeveer 8 jaar

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

vleesgehalte

orijen-senior-vleeswijzer

Moderne honden zijn inwendig hetzelfde gebouwd als hun wilde voorouders. De filosofie van Orijen is dat de moderne huishonden dezelfde voeding nodig hebben als hun voorouders. Dat betekent een dieet van vlees aangevuld met groente en geen granen.Wolven haalden hun voedingsstoffen volledig uit de hele prooien die zij verorberden. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Whole Prey noemen ze dat en het betekent dat niet alleen vlees wordt verwerkt maar ook gezonde pens en kraakbeen. Aan dit hondenvoer hoeven dan ook geen synthetische stoffen te worden toegevoegd. Er zit zoveel vers vlees en vis, inclusief organen en kraakbeen in Orijen, dat dit helemaal niet nodig is.

VLEESGEHALTE

Als uw hond een senior is geworden, is het verstandig zijn of haar dieet aan te passen en te kiezen voor senior hondenvoeding.Speciaal daarvoor heeft Orijen Senior ontwikkeld, met iets lager eiwitgehalte dan de andere Orijen smaken en een lager vetpercentage. Maar niet minder smakelijk! Verre van dat: met verse kip, kalkoen en verschillende vissoorten zal uw oudere hond smullen.Alle ingrediënten van Orijen Senior worden ingekocht van bekende, vaste en vertrouwde boeren die aan Orijen mogen leveren, zodat kwaliteit altijd is gegarandeerd.Hoe weet u of hondenvoer biologisch correct is? Heel eenvoudig: beantwoord ‘De Drie Vleesvragen’.

HOEVEEL VLEES?

Orijen senior is geheel vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 85% vlees.

HOEVEEL VERS VLEES?

2/3e deel van het vlees in Orijen is VERS en levert essentiële voedingsstoffen in de meest voedzame vorm. Het resterende 1/3e deel is gedroogd en vormt een sterke, natuurlijke bron van vleeseiwit.

HOEVEEL SOORTEN VLEES?

Orijen Senior bevat 5 vlees- en vissoorten met vlees, vis, inclusief organen en kraakbeen, zodat alle natuurlijke voedingsstoffen compleet aanwezig zijn. In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven en honden voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor

ZINK IS HET ENIGE SUPPLEMENT

In de natuur zijn er geen synthetische supplementen. Wolven haalden hun voedingsstoffen dan ook volledig uit het eten dat zij verorberden. Met andere woorden uit de hele dieren die zij opaten. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Aan dit hondenvoer zijn dan ook geen  synthetische stoffen toegevoegd. Er zit zoveel vers gevogelte, organen en kraakbeen plus verse hele vis en hele eieren in Orijen, dat dit ook helemaal niet nodig is. Het enige supplement dat toegevoegd is, is zink.

ingredienten

orijen-senior-ingrediënten

85% VLEES en 15% VRUCHTEN & GROENTEN

Vers kippenvlees (13%), verse hele eieren (7%), vers kalkoenvlees (7%), verse hele haring (7%), verse kippenlever (6%), verse hele bot (4%), verse kalkoen lever (4%), verse kippennekken (4%), vers kippenhart (4%), vers kalkoenhart (4%), kip (gedehydrateerd, 4%), kalkoen (gedehydrateerd, 4%), hele makreel (gedehydrateerd , 4%), hele sardine (gedehydrateerd, 4%), hele haring (uitgedroogd, 4%), hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene erwten, linzenvezels, hele kikkererwten, hele gele erwten, hele pinto bonen, kip kraakbeen (1%), hele marinebonen, haringolie (1%), kippenvet (1%), kalkoenkraakbeen (1%), kippenlever (gevriesdroogd), kalkoenlever (gevriesdroogd), verse hele pompoen , verse hele pompoen, verse hele courgette, verse hele pastinaken, verse wortelen, verse hele rode heerlijke appels, verse hele bartlett-peren, verse boerenkool, verse spinazie, verse bietengranen, verse raapgreens, bruine kelp, hele veenbessen, hele bosbessen , hele saskatoon berrie s, cichoreiwortel, kurkuma wortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozebottels, Enterococcus faecium.

SUPPLEMENTEN (per kg): Voedingsadditieven: zinkchelaat: 100 mg

voedingsschema

UW OUDERE HOND IS BIJZONDER

De voedingsbehoeften van uw senior hond hangen af van zijn/haar omgeving, de leeftijd en de hoeveelheid beweging die hij/zij per dag heeft.Daarom raden wij aan om te beginnen met de hoeveelheden genoemd in de onderstaande tabel, maar de de hoeveelheid voer aan te passen aan zijn of haar behoefte. Houd met andere woorden het gewicht goed in de gaten en overleg zo nodig met uw dierenarts. Voer tweemaal daags en onthoud altijd om vers, schoon water beschikbaar te houden.

orijen-senior-voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 g. Serveer droog of licht bevochtigd. Raadpleeg uw dierenarts regelmatig. Om de versheid te behouden, raden we aan de zak goed af te sluiten en op te slaan op een koele, droge plaats.

CALORIEVERDELING

Orijen Senior biedt meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder uit koolhydraten, waardoor het een calorie-verdeling heeft die overeenkomt met het natuurlijke dieet, waardoor het risico op obesitas en diabetes wordt verminderd.Metaboliseerbare energie is 3630 kcal / kg (435 kcal per 250 ml / 120 g beker) met calorieën verdeeld om piekconditionering te ondersteunen; 42% van eiwitten, 21% van groenten en fruit en 37% van vet.

analyse

MOTHER NATURE MATCHED THE NUTRIENTS IN WHOLE FOWL, FISH AND GAME TO PERFECTLY MEET THE NEEDS OF YOUR DOG.

Gegarandeerde analyse

GUARANTEED ANALYSIS

Crude protein (min.) 38 %
Fat content (min.) 15 %
Crude ash (max.) 8 %
Crude fibers (max.) 8 %
Moisture (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.3 %
Phosphorus (min.) 1.1 %
Omega-6 fatty acids (min.) 2.3 %
Omega-3 fatty acids (min.) 0.9 %
DHA (min.) 0.3 %
EPA (min.) 0.2 %
Glucosamine (min.) 1400 mg/kg
Chondroitin sulfate (min.) 1200 mg/kg

SAMENGESTELD VOOR VLEESETERS

Uw hond gedijt bij een dieet gebaseerd op het eetpatroon van de grijze wolf. Dat wil zeggen dieet dat rijk en gevarieerd is in vers vlees, eiwitten en vetten – en niet in hoge mate verwerkte koolhydraten en zetmelen.Op basis van deze filosofie, bevat Orijen volop voedzame eiwitten en vetten en minder onnodige koolhydraten, zodat de producten een goede afspiegeling vormen van de voeding die Moeder Natuur voor uw hond heeft bedoeld.

natuurproduct

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN UW HOND.De grijze wolf is de voorouder en het naaste familielid van alle huishonden. Hoewel jarenlange fokkerij honderden ‘verschillende uitziende wolven’ heeft voortgebracht, blijven de interne werking van wolven en honden ongewijzigd, dus het is geen verrassing dat hun voedselbehoeften hetzelfde blijven. De 5 Biologically Appropriate ™ -principes van Orijen zijn eenvoudig en weerspiegelen de versheid en variëteit van vlees.

Rijk aan vlees (85%)
 • 85% vlees
 • 2/3e deel VERS vlees en 1/3e deel gedroogd;
 • 38% rijk voedende vleesproteïne
 • GEEN extracten van planteneiwitten of concentraten (aardappel- of erwteneiwit)
 • GEEN hoge glycemische koolhydraten (tapioca, aardappel, rijst)
 • GEEN glutens of granen
Veel verse vleesingrediënten (2/3e)

Vers vlees is de basis van bekroond Orijen-voedsel.2/3e deel van het vlees is VERS, waardoor uw hond wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen in zijn meest natuurlijke en voedende vorm.1/3e deel van het vlees is bij lage temperatuur gedehydrateerd voor een geconcentreerde bron van voedende eiwitten die niet door vers vlees alleen kunnen worden geleverd.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vleessoorten (5)

In de natuur profiteren honden van een assortiment vlees. Dat is de reden waarom Orijen Senior een rijke verscheidenheid aan vers vlees bevat:

 • Verse, vrije uitloopkippen, van Prairie boerderijen
 • Verse kalkoenen van Prairie boerderijen
 • Verse en hele eieren van Prairie boerderijen
 • Verse, hele haring en makreel, wild gevangen uit de Stille Oceaan bij North Vancouver Island
Rijk aan vleeseiwit (38%)

Orijen Senior bevat 38% eiwitten, allemaal uit dierlijke bron.

Laag in koolhydraten (20%)

Orijen Whole Prey Senior Dog bevat minder koolhydraten die bovendien laag-glycemisch zijn. De koolhydraten die verwerkt zijn in Orijen Whole Prey Senior Dog komen uit linzen, kikkererwten, squash, groenten en fruit dat langzaam suiker afgeeft, waardoor het potentieel voor vetopslag drastisch wordt verminderd.