Orijen Whole Prey Small Breed

Vanaf: 26.95

Kleine hondenrassen hebben specifieke voedingsbehoeften. ORIJEN Small Breed is speciaal gemaakt voor kleine honden, met een unieke vorm van de brok die voor honden van een klein ras gemakkelijker te eten is.

  • Kleine brok
  • 85% dierlijke ingrediënten
  • Graanvrij
  • Geweldige smaak voor kieskeurige eters
  • Ondersteuning van het gezichtsvermogen
  • Algemene fitheid
  • Gezonde huid & vacht

 

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag: Brand:

vleesgehalte

Hoeveel vlees bevat orijen small breed

Orijen Whole Prey Small Breed is graanvrij, smaakvol en rijk aan dierlijke eiwitten. Orijen Small breed bevat 85% vlees van kleine prooidieren zoals vrije-uitloopkip en -kalkoen en in het wild gevangen vis en kwartel. Hierdoor bevat Orijen Small Breed veel smaak en essentiële voedingsstoffen.

Moderne kleine honden zijn inwendig hetzelfde gebouwd als hun wilde voorouders. De filosofie van Orijen is dat de moderne huishonden dezelfde voeding nodig hebben als hun voorouders. Dat betekent een dieet van vlees aangevuld met groente en geen granen.

Wolven haalden hun voedingsstoffen volledig uit de hele prooien die zij verorberden. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Whole Prey noemen ze dat en het betekent dat niet alleen vlees wordt verwerkt maar ook gezonde pens en kraakbeen. Aan dit hondenvoer hoeven dan ook geen synthetische stoffen te worden toegevoegd. Er zit zoveel vers vlees en vis, inclusief organen en kraakbeen in Orijen, dat dit helemaal niet nodig is.

VLEESGEHALTE

Als je een hond van een klein ras hebt is het verstandig zijn of haar dieet aan te passen en te kiezen voor voor een brok dat geschikt is voor kleine honden.

Speciaal daarvoor is Orijen Small Breed ontwikkeld, met een kleinere brok dan andere Orijen smaken. Maar niet minder smakelijk! Verre van dat: met verse kip, kalkoen en verschillende vissoorten zal je kleine hond smullen.

Alle ingrediënten van Orijen Small Breed worden ingekocht van bekende, vaste en vertrouwde boeren die aan Orijen mogen leveren, zodat kwaliteit altijd is gegarandeerd.

Hoe weet u of hondenvoer biologisch correct is? Heel eenvoudig: beantwoord ‘De Drie Vleesvragen’.

HOEVEEL VLEES?

Orijen Small Breed is geheel vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 85% vlees.

HOEVEEL VERS VLEES?

2/3e deel van het vlees in Orijen is VERS en levert essentiële voedingsstoffen in de meest voedzame vorm. Het resterende 1/3e deel is gedroogd en vormt een sterke, natuurlijke bron van vleeseiwit.

HOEVEEL SOORTEN VLEES?

Orijen Small Breed bevat 5 vlees- en vissoorten met vlees, vis, inclusief organen en kraakbeen, zodat alle natuurlijke voedingsstoffen compleet aanwezig zijn. In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven en honden voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor

ingredienten

dogline orijen small breed ingredienten

85% VLEES en 15% VRUCHTEN & GROENTEN

Vers kalkoenvlees (15%), vers kippenvlees(13%), rauw kwartel vlees (4%),verse scharrel eieren (4%), rauwe hele roodbaars (4%), rauwe hele haring (4%),verse kalkoen lever (4%), verse kippenlever (4%), verse kalkoen hartjes (4%),verse kippen hartjes (4%), gedroogde kalkoen (4%), gedroogde kip (4%),gedroogde haring (4%), gedroogde kippenlever (4%), gedroogde hele eieren (4%),hele rode linzen, hele pinto bonen, hele groene linzen, kippen vet (3%), hele witte bonen, hele kikkererwten, linzen vezel, hele erwten, kalkoen kraakbeen(0.5%), kippen kraakbeen (0.5%), koolvis olie (0.5%), gevriesdroogde kippen lever(0.5%), Nieuw Zeelandse groenlip mossel, verse hele muskaat pompoen,verse hele pompoen, zout, verse appels, verse wortels, verse peren, verse courgette, cichoreiwortel, vers bietenblad, verse boerenkool, verse spinazie, verse raapstelen, verse hele bosbes, verse hele cranberry, verse hele bosbes, kliswortel, lavendel, heemstwortel, mariadistel, rozenbottels, kurkuma.

ADDITIEVEN (per kg)

Technologische additieven: Met natuurlijke antioxidanten. Nutritionele toevoegingsmiddelen: zinkchelaat van aminozuurhydraat, zink: 120 mg, vitamine B1: 20 mg, vitamine B5: 10 mg, vitamine E: 90 IE, koper (II) chelaat van aminozuurhydraat, koper: 11 mg, zoötechnische toevoegingen : Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10 ^ 6CFU.

voedingsschema

JE KLEINE HOND IS BIJZONDER

De voedingsbehoeften van je kleine hond hangt af van zijn/haar omgeving, de leeftijd en de hoeveelheid beweging die hij/zij per dag heeft.

Daarom raden wij aan om te beginnen met de hoeveelheden genoemd in de onderstaande tabel, maar de de hoeveelheid voer aan te passen aan zijn of haar behoefte. Houd met andere woorden het gewicht goed in de gaten. Voer tweemaal daags en onthoud altijd om vers, schoon water beschikbaar te houden.

Om de versheid te behouden, raden we aan de zak goed af te sluiten en op te slaan op een koele, droge plaats.

CALORIEVERDELING

Orijen Small Breed biedt meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder uit koolhydraten, waardoor het een calorie-verdeling heeft die overeenkomt met het natuurlijke dieet, waardoor het risico op obesitas en diabetes wordt verminderd.

De metaboliseerbare energie is 3900 kcal / kg (468 kcal per kop van 250 ml / 120 g) waarbij de calorieën worden verdeeld om de beste conditie te ondersteunen; 40% uit proteïne, 18% uit koolhydraten en 42% uit vet.

analyse

SAMENGESTELD VOOR VLEESETERS

Je kleine hond gedijt bij een dieet gebaseerd op het eetpatroon van de grijze wolf. Dat wil zeggen dieet dat rijk en gevarieerd is in vers vlees, eiwitten en vetten – en niet in hoge mate verwerkte koolhydraten en zetmelen.

Op basis van deze filosofie, bevat Orijen volop voedzame eiwitten en vetten en minder onnodige koolhydraten, zodat de producten een goede afspiegeling vormen van de voeding die Moeder Natuur voor je hond heeft bedoeld.

GUARANTEED ANALYSIS

Crude protein (min.) 39 %
Fat content (min.) 18 %
Crude ash (max.) 84 %
Crude fibers (max.) 9 %
Moisture (max.) 10 %
Calcium (min.) 1.2 %
Phosphorus (min.) 0.9 %
Omega-6 fatty acids (min.) 2.8 %
Omega-3 fatty acids (min.) 0.5 %
DHA (min.) 0.2 %
EPA (min.) 0.2 %
Glucosamine (min.) 800 mg/kg
Chondroitin sulfate (min.)700  mg/kg