Orijen Whole Prey Six Fish Dog

Vanaf: 74.95 Vanaf: 64.95

Jouw volwassen of senior hond heeft behoefte aan voeding dat rijk is aan proteïne en vetten afkomstig van vers, rauw vlees/vis en beperkt in koolhydraten. Whole Prey Six Fish bevat zes verschillende vissen, die heel worden verwerkt, inclusief de gezonde organen en het kraakbeen. Spiervlees levert eiwitten, orgaanvlees als pens en lever leveren vitamines en mineralen en bot/kraakbeen levert calcium en fosfor.

 • 85% vis: 38% proteïne
 • 15% verse groenten, vruchten en kruiden
 • Vrij van granen, gluten, tarwe, rijst, aardappel of andere vulmiddelen

Artikelnummer: N/B Categorie: Brand:

visgehalte

orijen-six-fish-vleeswijzer

Orijen Six Fish bevat zes verschillende vissoorten. Het gaat daarbij om de hele vis, inclusief de organen en het kraakbeen. Wolven haalden hun voedingsstoffen volledig uit de prooien die zij verorberden. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Aan dit hondenvoer zijn dan ook geen  synthetische stoffen toegevoegd. Er zit zoveel verse vis, organen en kraakbeen plus hele eieren in Orijen, dat dit helemaal niet nodig is. Whole Prey noemen ze dat.

Moderne honden zijn inwendig hetzelfde gebouwd als hun wilde voorouders. De filosofie van Orijen is dat de moderne huishonden dezelfde voeding nodig hebben als hun voorouders. Dat betekent een dieet van vlees aangevuld met groente en geen granen.

Hoe weet u of het voer van uw hond biologisch correct is? Heel eenvoudig: beantwoord ‘De Drie Vleesvragen’. Of, beter gesteld bij deze smaak, ‘De Drie Visvragen’.

HOEVEEL VIS?

Orijen Six Fish is geheel vrij van plantaardige eiwitconcentraten en bevat 85% vis.

HOEVEEL VERSE VIS?

2/3e deel van de vis in Orijen Six Fish is VERS en levert essentiële voedingsstoffen in de meest voedzame vorm. Het resterende 1/3e deel is gedroogd en vormt een sterke, natuurlijke bron van vleeseiwit.

HOEVEEL SOORTEN VIS?

Orijen Six Fish bevat (u raadt het al) 6 verschillende vissoorten met vis, orgaanvlees en kraakbeen, zodat alle natuurlijke voedingsstoffen compleet aanwezig zijn.  In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven en honden voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor.

ZINK EN KOPER ZIJN DE ENIGE SUPPLEMENTEN

In de natuur zijn er geen synthetische supplementen. Wolven haalden hun voedingsstoffen dan ook volledig uit het eten dat zij verorberden. Met andere woorden uit de hele dieren die zij opaten. Orijen is op deze filosofie gebaseerd. Aan dit hondenvoer zijn dan ook geen  synthetische stoffen toegevoegd. Er zit zoveel verse vis, organen en kraakbeen en hele eieren in Orijen Six Fish, dat dit ook helemaal niet nodig is. Er zijn twee supplementen toegevoegd: zink en koper.

ingredienten

orijen fix fish welke vissoorten zitten erin?

85% VIS en 15% VRUCHTEN & GROENTEN

Verse hele stille pekarebaan (18%), verse hele stille makreel (13%), verse hele stille heek (12%), verse hele stille bot (5%), verse hele roodbaars (5%), verse hele tong (5%) ), hele makreel (gedehydrateerd, 5%), hele haring (gedehydrateerd, 5%), kabeljauw uit Alaska (gedehydrateerd, 4,5%), hele sardine (gedehydrateerd, 4,5%), hele blauwe wijting (gedehydrateerd, 4%), haringolie (4%), hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene erwten, linzenvezels, hele kikkererwten, hele gele erwten, zonnebloemolie (koudgeperst), hele pinto bonen, kabeljauwlever (gevriesdroogd), verse hele pompoen , verse hele pompoen, verse hele courgette, verse hele pastinaken, verse wortelen, verse hele rode heerlijke appels, verse hele bartlett-peren, verse boerenkool, verse spinazie, verse bietengranen, verse raapgreens, bruine kelp, hele veenbessen, hele bosbessen , hele saskatoon bessen, cichoreiwortel, kurkuma wortel, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottel, enterococcus faecium.

SUPPLEMENTEN (per kg): Voedingsadditieven: Zinkchelaat: 100 mg; Koperchelaat: 11 mg.

analyse

SAMENGESTELD VOOR VLEESETERS

Uw hond gedijt bij een dieet gebaseerd op het eetpatroon van de grijze wolf. Dat wil zeggen dieet dat rijk en gevarieerd is in vers vlees, eiwitten en vetten – en niet in hoge mate verwerkte koolhydraten en zetmelen..

Op basis van deze filosofie, bevat Orijen volop voedzame eiwitten en vetten en minder onnodige koolhydraten, zodat de producten een goede afspiegeling vormen van de voeding die Moeder Natuur voor uw hond heeft bedoeld.

Gegarandeerde analyse

GUARANTEED ANALYSIS

Crude protein (min.) 38 %
Fat content (min.) 18 %
Crude ash (max.) 8 %
Crude fibers (max.) 5 %
Moisture (max.) 12 %
Calcium (min.) 1.5 %
Phosphorus (min.) 1.1 %
Omega-6 fatty acids (min.) 2.2 %
Omega-3 fatty acids (min.) 2.2 %
DHA (min.) 0.7 %
EPA (min.) 0.5 %
Glucosamine (min.) 1250 mg/kg
Chondroitin sulfate (min.) 1000 mg/kg
Vitamine en Mineralen

COMPLETE, BALANCED, NATURAL

ORIJEN is de spiegel van de natuurlijke voeding, met daarin vlees, organen en kraakbeen in die verhouding dat het de natuurlijke vitaminen en mineralen bevat.

Vitamins

Vitamin A 28.0 kIU/kg
Vitamin D3 2.20 kIU/kg
Vitamin E 230 IU/kg
Thiamine (B1) 23.0 mg/kg
Riboflavin (B2) 25.0 mg/kg
Pan. Acid (B5) 30.0 mg/kg
Niacin (B3) 240 mg/kg
Pyridoxine (B6) 22.0 mg/kg
Folic Acid 3.00 mg/kg
Vitamin B12 0.18 mg/kg
Choline 2,200 mg/kg

Minerals

Potassium 0.85 %
Sodium 0.65 %
Chloride 1.13 %
Iron 170 mg/kg
Copper 20.0 mg/kg
Manganese 13.0 mg/kg
Magnesium 0.13 %
Zinc 130 mg/kg
Iodine 3.25 mg/kg
Selenium 1.40 mg/kg
Aminozuren

100% NATUURLIKE BRON

In de natuur komen honden en wolven op natuurlijke wijze aan hun voedingsbehoeften door hele prooidieren en hele vissen te consumeren. Zo biedt ORIJEN essentiële aminozuren uit natuurlijke en in hoge mate biologisch beschikbare bronnen.

Arginine 2.39 %
Histidine 0.84 %
Isoleucine 1.47 %
Leucine 2.66 %
Lysine 2.65 %
Methionine 0.86 %
Phenylalanine 1.54 %
Threonine 1.53 %
Tryptophan 0.37 %
Valine 1.79 %
Cystiene 0.34 %
Grassen en Zaden

SPIEGEL HET INSTINCT OM OP ZOEK TE GAAN NAAR GRASSEN EN ZADEN

Botanicals de grassen en zaden bootsen het natuurlijke dieet na, bevatten bouwstoffen om organen te versterken, helpen bij de spijsvertering en elimineren afvalstoffen door fysiologische processen te stimuleren, zoals het reinigen van de lever.

Chicory Root 400 mg/kg
Tumeric 100 mg/kg
Milk Thistle 100 mg/kg
Burdock Root 100 mg/kg
Lavender 100 mg/kg
Marshmallow Root 100 mg/kg
Rosehips 100 mg/kg

voedingsschema

UW HOND IS BIJZONDER

De voedingsbehoeften van uw volwassen hond hangen af van zijn/haar omgeving, de leeftijd en de hoeveelheid beweging die hij/zij per dag heeft.

Daarom raden wij aan om te beginnen met de hoeveelheden genoemd in de onderstaande tabel, maar de de hoeveelheid voer aan te passen aan zijn of haar behoefte. Houd met andere woorden het gewicht goed in de gaten en overleg zo nodig met uw dierenarts. Voer tweemaal daags en onthoud altijd om vers, schoon water beschikbaar te houden.

orijen-six-fish-voedingswijzer

† Gebruik een standaard maatbeker van 250 ml / 120 g. Serveer droog of licht bevochtigd. Raadpleeg uw dierenarts regelmatig. Om de versheid te behouden, raden we aan de zak goed af te sluiten en op te slaan op een koele, droge plaats.

CALORIEVERDELING

Orijen Six Fish biedt meer calorieën uit eiwitten en vetten en minder uit koolhydraten, waardoor het een calorie-verdeling heeft die overeenkomt met het natuurlijke puppy-dieet, waardoor het risico op obesitas en diabetes wordt verminderd.

Metaboliseerbare energie is 3860 kcal / kg (465 kcal per 250 ml / 120 g beker) met calorieën verdeeld om piekconditie te ondersteunen; 39% uit eiwitten, 19% uit groenten en fruit en 42% uit vet.

natuurproducte

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VOEDING OP VLEESBASIS VOLGENS HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON VAN UW PUP.

De grijze wolf is de voorouder en het naaste familielid van alle huishonden. Hoewel jarenlange fokkerij honderden ‘verschillende uitziende wolven’ heeft voortgebracht, blijven de interne werking van wolven en honden ongewijzigd, dus het is geen verrassing dat hun voedselbehoeften hetzelfde blijven. De 5 Biologically Appropriate ™ -principes van Orijen zijn eenvoudig en weerspiegelen de versheid en variëteit van vlees.

Rijk aan vis (85%)
 • 85% vis
 • 2/3e deel VERSE vis en 1/3e deel gedroogd;
 • 38% rijk voedende proteïne
 • GEEN extracten van planteneiwitten of concentraten (aardappel- of erwteneiwit)
 • GEEN hoge glycemische koolhydraten (tapioca, aardappel, rijst)
 • GEEN gluten of granen
Veel verse visingrediënten (2/3e)

Vers vlees is de basis van bekroond Orijen-voedsel.

2/3e deel van het vlees is VERS, waardoor uw hond wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen in zijn meest natuurlijke en voedende vorm.
1/3e deel van het vlees is bij lage temperatuur gedehydrateerd voor een geconcentreerde bron van voedende eiwitten die niet door vers vlees alleen kunnen worden geleverd.

Rijke variatie aan geheel gebruikte vissoorten (6)

In de natuur profiteren honden van een assortiment vlees. Dat is de reden waarom Orijen Six Fish een rijke verscheidenheid aan verse vis bevat:

 • Hele, wilde Pilchard uit de Stille Oceaan bij North Vancouver Island (dat is een soort kleine haring)
 • Hele, wilde makreel uit de Stille Oceaan bij North Vancouver Island
 • Hele, wilde Heek uit de Stille Oceaan bij North Vancouver Island
 • Hele, wilde Heilbot uit de Stille Oceaan bij  North Vancouver Island
 • Hele, wilde Blauwkeeltje uit de Stille Oceaan, gevangen bij North Vancouver Island
 • Hele, wilde Zeetong uit de Stille Oceaan, gevangen bij North Vancouver Island
Rijk aan vleeseiwit (38%)

Orijen Six Fish bevat 38% dierlijke eiwit.

Laag in koolhydraten (20%)

Orijen Six Fish bevat minder koolhydraten die bovendien laag-glycemisch zijn. De koolhydraten die verwerkt zijn in Orijen  Six Fish komen uit linzen, kikkererwten, squash, groenten en fruit dat langzaam suiker afgeeft, waardoor het potentieel voor vetopslag drastisch wordt verminderd.