AniPuro Pork Mini Cubes

7.50

Uitverkocht

Ideale Beloning / trainer snacks. De Pork Mini Cubes zijn gemaakt van bijna 90% varkensvlees en zijn heerlijk zacht en mals.
Door het kleine formaat van  5 x 5 mm zijn ze ook zeer geschikt voor puppy’s

  • 150 gram
  • 100% Varkensvlees
  • Glutenvrij
  • Tarwevrij
  • In de oven gedroogd
  • Zonder chemische toevoegingen
  • 100% traceerbare bron.
Artikelnummer: 4048561100551(ext) Categorie: Brand:

Anipuro Pork Mini Cubes

Anipuro Pork Mini Cubes zijn handgemaakte, gezonde snacks voor je hond. De snacks bevatten geen granen of gluten maar bijna 90% varkensvlees. Ze bevatten geen extra conserveermiddelen of vulstoffen of bijvoorbeeld kraakbeen of beendermeel. Alleen de beste kwaliteit vlees uit Duitsland wordt als grondstof gebruikt. Grondstoffen zijn afkomstig van bekende leveranciers en zijn terug te voeren op Duitse boerderijen. De smaken worden zacht gemaakt door ze te drogen aan de lucht. Anipuro Treats zijn gecertificeerd volgens de IFS (International Featu-red Standards) kwaliteitscriteria. Het jaarlijkse certificeringsproces zorgt voor een hoge vleeskwaliteit in Anipuro-producten.

Anipuro-snacks zijn geweldig voor hondentraining, omdat er maar heel weinig calorieën in één kubus zitten. Dit is belangrijk omdat de trainingssessie van een hond tientallen traktaties snel opneemt. De snoepjes zijn al in kleine blokjes gesneden en hebben de juiste maat om een goede trainersnack te zijn. Je kunt dus veilig deze kubussen gebruiken om het gewenste gedrag van je hond in elke situatie te verbeteren.

Anipuro Mini Cubes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: kleine blokjes varkensvlees (Pork Mini Cubes) eend (Duck Mini Cubes) of rundvlees.(Beefy Mini Cubes)

Ingredienten:

Samenstelling: 88% varken, plantaardige glycerine, erwtenproteïne, mineralen als 1% natriumchloride

Analytische bestanddelen: eiwit 50,6%, ruw vet 23%, vocht 20,2%, ruwe vezels <0,5%, ruwe as 6,1%.

Omdat het product is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kunnen er kleine variaties zijn in het gehalte aan voedingsstoffen die kenmerkend zijn voor natuurlijke stoffen.

Inhoud: 150 Gram
>