Clydach Natvoer Bundel 6 Stuks

23.18

Je ontvangt bij dit product 23 Bonuspunten!

6 kuipjes Clydach natvoer van 390 gram

Deze Clydach Natvoer Bundel bevat:

  • 2 kuipjes Eend, 2 kuipjes Lam en 2 kuipjes Zalm
  • 72% vlees
  • Geschikt voor honden met allergieën en gevoeligheden.

Artikelnummer: Clydach bundel natvoer Categorie: Brand:

Clydach is een echt Brits merk: al het vlees en alle ingrediënten komen uit het Verenigd Koninkrijk. Het vlees wordt duurzaam gehouden en is vrije uitloop en gras gevoerd. De zalm is duurzaam en ethisch gekweekt in Schotland. Het vlees wordt geleverd door vaste en vertrouwde boeren die rechtstreeks aan Clydach leveren.

De natvoer bundel van Clydach

De recepten van Clydach zijn puur, eenvoudig en heel effectief. De drie varianten natvoer bevatten een ongekend hoog vleesaandeel van 72% vlees, vers en gedroogd verwerkt.

Het is mono proteïne voer: elke variant natvoer bevat maar één eiwit uit dierlijke bron. Dit natvoer is daarmee heel geschikt voor allergische honden of honden met een voedselintolerantie. Alle menu’s zijn zachtjes gestoomd op lage temperaturen tot een overheerlijk vlees menu waar jouw hond elke dag zijn of haar poten bij af zal likken.

Elke kuip natvoer is een complete maaltijd. Het bevat alle voedingsstoffen die je hond elke dag nodig heeft om in optimale gezondheid te blijven. Maar je kan het ook als topping geven boven op de heerlijke brokken van Clydach.

Het Clydach natvoer bevat extra Omega 3 voor een gezond hart, goed werkend immuunsysteem, goede cognitieve functies en een mooie vacht.

De natvoer varianten van Clydach zijn in het bijzonder geschikt voor actieve honden, zoals jachthonden en sporthonden, vanwege het hoge vetgehalte. Energie uit vetten zijn de meest efficiënte vorm van energie voor honden. Bovendien leveren dierlijke vetten en vetzuren veel gezonde voedingstoffen. En door vetten worden de prestaties van deze actieve honden verhoogd en herstelt hij of zij beter na inspanning.

Onze natvoer bundel bevat 6 kuipjes gestoomd vlees: