Dogline OceanFeed Pet Seaweed Prebiotica

Vanaf: 14.95

OceanFeed Pet Seaweed is een voedingssupplement voor honden:

 • 100% natuurlijk zeewier, 3 verschillende soorten
 • Bron van prebiotica, Omega 3-vetzuren, antioxidanten, vitamines en mineralen
 • Verbetert de glans en conditie van de vacht
 • Verbeterde ontlasting

Hersluitbare zak van 250 g

Artikelnummer: pre-biotica Categorieën: , Brand:

Wat is Oceanfeed Pets Seaweed Prebiotica hond?

Oceanfeed Pets Seaweed Prebiotica is een poedermix van 3 soorten zeewieren: rode, bruine en groene algen, ofwel zeewieren. Zonder enige verdere toevoeging. Deze zeewieren worden duurzaam gewonnen in Azië en Europa.

De voordelen van het dagelijks geven van Oceanfeed Prebiotica aan je hond:

 • Prebiotische polysachariden van zeewier kunnen de microflora in de darm verbeteren, wat leidt tot een gezondere darmflora, een betere opname van voedingsstoffen en een stevigere ontlasting.
 • De geselecteerde zeewieren in Oceanfeed Pets zijn een bron van Omega 3- vetzuren. Vissen bevatten gezonde Omega 3-vetzuren omdat ze algen en zeewieren eten of gevoerd krijgen. Grote algen noemen we zeewieren. Maar deze zeewieren kunnen ook rechtstreeks aan je hond worden gegeven met dezelfde positieve gezondheidseffecten. Bovendien een duurzame keuze, omdat de vis er tussen uit is gehaald.
 • Ook zitten in de geselecteerde zeewieren verschillende antioxidanten, die zogenaamde vrije radicalen te lijf gaan. Vrije radicalen zijn agressieve moleculen die soms schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels.
 • In de geselecteerde zeewieren zitten veel vitamines en mineralen, zoals calcium, fosfor, zink, koper, mangaan, selenium. De natuurlijke mineralen in zeewier helpen bij het conditioneren van de vacht. Dus een zachte en glanzende vacht.

Hoe gebruik je Oceanfeed Pets?

Deze unieke mix geef je dagelijks als voedingssupplement aan je hond. Strooi simpelweg de juiste dosering met de bijgaande maatlepel van 2 gram elke dag over het voer van je hond. Als je het over droogvoer strooit, dan daarna bevochtigen. Of je roert het door het natvoer van je hond.

Met een zak van 250 g en een hond van 10 kilo doe je 100 dagen als je de aanbevolen hoeveelheid voert (2,5 g). Aanbevolen voor honden van alle leeftijden.

Voedinsgadvies:

 • Lichaamsgewicht tot 5 kg : 1,5 gram per dag (75% van het bijgeleverde maatschepje)
 • Lichaamsgewicht tot 10 kg : 2 gram per dag (1 maatschepje)
 • Lichaamsgewicht tot 20 kg : 4 gram per dag (2 maatschepjes)
 • Lichaamsgewicht tot 30 kg:  6 gram per dag (3 maatschepjes)

Wat is een prebioticum?

Prebiotica zijn substraten die selectief in de darm worden gebruikt om de groei van nuttige micro-organismen te bevorderen, die vervolgens pathogene bacteriën competitief onderdrukken en de darmprestaties verbeteren. Prebiotica gaan de darmen van je hond in en zijn daar een bron van voeding voor de goede bacterieën in de darmen. Zo stimuleren ze de groei van deze goede bacteriën. Als deze goede bacteriën die voedingsvezels afbreken komen er allerlei stoffen vrij die allerlei effecten hebben. Zo verbeteren ze de werking van de darmen en dragen ze bij aan een betere werking van het immuunsysteem. Aangetoond is dat prebiotica de opname van mineralen en de minerale dichtheid in botten verhoogt (McCabe et al 2015, Xiao et al., 2015).

Zeewier is ook een geconcentreerde bron van essentiële mineralen en andere natuurlijke bioactieve stoffen. Goede bacteriën spelen een belangrijke rol bij het reguleren van het immuunsysteem, waar prebiotica de samenstelling van organismen in het darmmicrobioom kunnen veranderen.

Hoe kan pre biotica mijn hond helpen?

De prebiotische polysachariden die in zeewier worden aangetroffen, kunnen de darmmicroflora verbeteren, wat leidt tot een betere opname van voedingsstoffen en een stevigere ontlasting. De natuurlijke mineralen kunnen ook helpen bij de conditie van de vacht, inclusief glans en zachtheid.

Is OceanFeed Pets voor alle honden geschikt?

OceanFeed Pet is geschikt voor honden van alle leeftijden, inclusief honden met een tarwe-intolerantie en honden met een vezelarm dieet. Dit product is alleen voor dierlijk gebruik en mag in geen geval worden toegediend aan een ander dier dan waarvoor is aangegeven.

Wat zeggen consumenten?

Er is een consumentenonderzoek uitgevoerd onder 50 deelnemers die gevraagd werden om hun waarnemingen door te geven na 2 weken en na 4 weken dagelijks gebruik van Oceanfeed Pets. Dit waren de bevindingen:

 • 88% van de deelnemers gaf aan dat de spijsvertering was verbeterd
 • 88% van de deelnemers gaf aan de huid en de vacht was verbeterd
 • 41% van de deelnemers gaf aan dat hun hond meer energie had en uithoudingsvermogen, met name bij warm weer
 • 29% van de deelnemers gaf aan dat hun hond een frissere adem had

Ingrediënten:

Gedroogde Chlorophyta, Phaeophyta en Rhodophyta (Groen, Bruin en Rood) Macroalgen

Additieven: Geen toegevoegd