Natural Dog Company Complete Anti-Jeuk Bundel

75.51

Je ontvangt bij dit product 76 Bonuspunten!

De Natural Dog Company Complete Anti-Jeuk Bundel is geschikt om jeukende huid en allergieën te behandelen en te verlichten.

 • Skin & Coat supplement versterkt het immuunsysteem om allergieën en ontstekingen te verlichten.
 • Skin Soother behandelt rode huid, huiduitslag en hotspots.
 • Itchy Dog Shampoo houdt de huid en vacht van je hond gezond door vuil en irriterende stoffen weg te wassen en de pijnlijke, jeukende huid te verlichten.

Natural Dog Company Complete Anti-Jeuk Bundel

Een gezonde huid en vacht is essentieel voor het welzijn van je hond. Constante jeuk of terugkerende jeuk aanvallen kunnen pijnlijk en frustrerend zijn voor honden. Met de Natural Dog Company Complete Anti-Jeuk Bundel weet je zeker dat je alles hebt wat je nodig hebt om de jeuk te bestrijden!

Skin and Coat supplement, Skin Soother en Anti-Itch hondenshampoo vormen een drievoudige behandeling tegen de jeuk. Door gebruik te maken van de meest zorgvuldig geselecteerde, volledig natuurlijke ingrediënten, zal de Natural Dog Company Complete Anti-Jeuk Bundel je hond helpen de jeuk te verminderen!

Skin & Coat

Ons dagelijks supplement ondersteunt de gezondheid van uw hond van binnenuit. De zorgvuldig samengestelde formule van Skin & Coat brengt het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw hond in evenwicht en verlicht en voorkomt huid- en vachtproblemen. Optimaliseer de gezondheid van uw hond terwijl u veelvoorkomende huidallergieën, ontstekingen, irritaties en meer behandelt en voorkomt!

Skin Soother

Onze versie van Neosporin voor uw hondengenoot. Verzacht hotspots, huiduitslag, insectenbeten, wonden en meer met deze natuurlijke antibiotische, schimmelwerende en ontstekingsremmende balsem. Behandelt een overvloed aan aandoeningen zoals hondenacne, hotspots, huiduitslag en allergieën.

Anti Itch Shampoo

Deze hypoallergene formule wast voorzichtig vuil, stank en irriterende stoffen weg en biedt verlichting voor de jeukende huid van je hond. Colloïdale havermout en aloë vera voeden, hydrateren en verzachten de huid. Itchy Dog Shampoo is vrij van sulfaten, parabenen, alcohol, gifstoffen en kunstmatige geurstoffen!

Natural Dog Company Skin & Coat is een dagelijkse honden kauwsnack, vol met rijke en egzonde voedingsstoffen die een gezonde huid bevorderen. Met voedende vetzuren, DHA, wilde zalmolie uit Alaska en meer, is deze mix van essentiële voedingsstoffen een gemakkelijke manier om jouw hond of puppy gezond en gelukkig te houden.

Behalve een gezonde huid en een mooie vacht, ondersteunt dit supplement de algehele gezondheid van je hond of puppy. De zorgvuldig samengestelde formule verlicht huid- en vachtproblemen te verlichten en helpt om ontstekingen te verminderen. Daarnaast ondersteunt Natural Dog Company Skin & Coat het immuunsysteem, brengt het de cognitieve ontwikkeling van jouw hond in evenwicht en helpt het gewrichtsklachten voorkomen.

1) Natural Dog Company Skin and Coat Supplement: Inhoud: 90 stuks

 • DHA om de algehele ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van honden te helpen
 • Evenwichtige niveaus van omega-3 en omega-6 vetzuren
 • Dosis biotine waarvan klinisch is bewezen dat het de gezondheid van vacht en vacht verbetert.
 • Ondersteunt het immuunsysteem en regelt degeneratieve en inflammatoire gezondheidsproblemen (zoals allergieën, artritis, diabetes, kanker en meer).

Dit supplement is een heerlijke en makkelijke manier om jouw hond in optimale gezondheid te houden. Deze kauwsnack is niet alleen lekker, maar zit ook nog eens gevuld met zoveel essentiële voedingsstoffen, dat het helpt jouw hond in optimale gezondheid te houden.

De belangrijkste componenten voor deze kauw zijn onder meer:

DHA Gold | Omega-3 fatty acid, anti-inflammatory, helps dry, itchy skin & supports a shiny, healthy coat
Wild Alaskan Salmon Oil | Rich in fatty acid, promotes healthy skin & coat
Organic Hemp Seed | Rich in essential fatty acids & high in protein
Vitamin C | Antioxidant, helps reduce inflammation & cognitive aging
Vitamin E | Essential for cell function & fat metabolism, promotes healthy skin & coat enmengsel | Helpt voedingsstoffen af ​​te breken voor een betere opname.

Overige ingrediënten

Overige essentiële ingrediënten: vitamine H, zalmhydro, erwtenmeel, lijnzaadmeel, marinebonenpoeder, kekermeel, kokosolie, palmfruitolie, cellulosepoeder, zonnebloemlecithine, kokosglycerine, sorbinezuur, rozemarijnextract, gemengde tocoferol

Toepassing:

 • Lichaamsgewicht tot 11 kg : 1 kauwtablet per dag
 • Lichaamsgewicht 11 – 34 kg : 2 kauwtabletten per dag
 • Lichaamsgewicht meer dan 34 kg: 3 kauwtabletten per dag

Andere kenmerken:

 • Bevat hoogwaardige biologische ingrediënten en vitaminen
 • Bevordert de holistische gezondheid van de hond
 • Door dierenartsen goedgekeurde formule
 • Graanvrij
 • Sojavrij
 • Bevat geen mais
 • Gefabriceerd in de VS in FDA-gecertificeerde faciliteiten

FAQ

Mijn hond krijgt medicatie of heeft gezondheidsproblemen. Kan mijn hond dan deze Skin & Coat slikken?

Als je hond medicatie krijgt of gezondheidsproblemen heeft, is het beter eerst met de dierenarts te overleggen voordat je voedingssupplementen geeft.

Is deze multivitamine ook geschikt voor mijn puppy of senior hond?

Ja, juist! Alle supplementen van Natural Dog Company zijn geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden. Toch raden wij bij een puppy aan om met het geven te wachten totdat je pup 3 maanden is. Omdat de rijke voedingsstoffen ook de gewrichten, het immuunsysteem en de hersenontwikkeling ondersteunt, is dit supplement bijzonder geschikt voor pups van grote rassen.

Voor senior honden is deze Skin & Coat bijzonder geschikt. Honden vanaf (in het algemeen) 7 jaar, kunnen veel baat hebben bij gezonde Omega 3-vetzuren.

Kan ik mijn hond meerdere suppementen geven?

Supplementen kunnen samen worden ingenomen, net zoals mensen tegelijkertijd vitamines innemen. Maar het is nooit goed als je hond teveel vitamines en mineralen krijgt. Daarom raadt Natural Dog Company aan om deze Skin & Coat te gebruiken als een goed afgerond dagelijks supplement en niet daarnaast andere (vitamine of minerale) supplementen te geven. Wel zou je in specifieke gevallen de Skin & Coat combineren met de Hip & Joint en/of de Multivitamine. Overschrijd nooit de aanbevolen dosis van het betreffende supplement.

Zal het supplement de darmen en ontlasting van mijn hond beïnvloeden?

Elke hond is anders. De meeste honden zullen geen problemen ervaren als ze dit supplement voor het eerst krijgen. Als je hond gevoelige darmen heeft, raadt Natural Dog Company aan om het voedingssupplement op te bouwen in ongeveer 3 dagen.

 

2) Natural Dog Company Itchy Dog Shampoo

Natural Dog Company Itching Dog Shampoo is speciaal gemaakt voor honden met allergieën, jeukklachten, huidirritaties of een droge of schilferige huid.

Veel honden kampen met huidproblemen, zoals allergieën, hotspots of roodheid. De hypoallergene formule van Itchy Dog Shampoo is perfect voor het wegspoelen van irriterende stoffen op het oppervlak en biedt rustgevende verlichting voor de jeukende huid van je hond of pup. Je kunt je hond net zo goed laten voelen als hij eruit ziet met Natural Dog Company Itchy Dog Shampoo:)

 • Honden met aanhoudende huidproblemen als gevolg van allergieën, insectenbeten, huiduitslag, hotspots en andere irritaties
 • Genezing van huidirritaties en herstel van de gezondheid van huid en vacht
 • Honden van alle rassen, leeftijden en maten

Wanneer gebruik je Dog Natural Dog Company Itchy Dog Shampoo?

Een belangrijke keuze bij het verzorgen van je hond of pup met aanhoudende of ernstige huidproblemen, is het kiezen van de juiste shampoo. Deze shampoo geeft verlichting bij een rode, jeukende huid, die wordt veroorzaakt door allergieën, insectenbeten en andere irriterende stoffen.

Sterk tegen allergenen maar zacht genoeg voor elk bad, Itchy Dog Shampoo bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van essentiële oliën die irriterende stoffen uit de vacht verwijdert en de jeukende huid kalmeert. Werkt het beste in combinatie met Skin Soother organische helende balsem.

Deze diepreinigende en herstellende Itchy Dog Shampoo is vrij van sulfaten, parabenen, alcohol, gifstoffen en kunstmatige geurstoffen. De natuurlijke ingrediënten helpen bij de algehele gezondheid van de huid en helpen bij het balanceren, genezen en kalmeren van honden en pups met een rode, jeukende en geïrriteerde huid.

Natural Dog Company’s Itchy Dog Shampoo is de perfecte manier om alle honden en pups schoon te maken en verlichting te geven, vooral als ze last hebben van een jeukende huid en roodheid veroorzaakt door allergenen, insectenbeten en andere irriterende stoffen.

Hoe gebruik je Natural Dog Company Itchy Dog Shampoo?

Altijd eerst de fles schudden*. Wij raden altijd aan om de shampoo voor het aanbrengen eerst te mengen met water. Begin met een kleine hoeveelheid shampoo en schuim in de natte vacht van uw hond. Voeg indien nodig meer shampoo toe. Grondig uitspoelen voor het drogen.

*Productscheiding kan optreden vanwege de natuurlijke ingrediënten. Goed schudden voor elk gebruik.*

De ingrediënten zijn gemengd met alleen de hoogste kwaliteit, essentiële voedende voedingsstoffen. Deze vloeibare shampoo maakt je hond of pup sprankelend schoon en is veilig voor alle rassen, leeftijden en maten.

Enkele sterspelers in Natural Dog Company Itchy Dog Shampoo zijn:

Lavendel Olie | Antimicrobiële, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen kalmeren de jeukende, droge huid, terwijl ze ook kalmeren en verzachten

Eucalyptusolie | Bevordert wondgenezing en ceramideproductie; beschermt tegen omgevingsstressoren

Jojoba-olie | Ontstekingsremmend dat de geschuurde, schrale huid verlicht en roodheid veroorzaakt door een droge huid vermindert

Aloë Vera | Helpt bij het genezen van brandwonden, schaafwonden, snijwonden en irritaties terwijl de huid diep wordt gehydrateerd

Volledige ingrediëntenlijst: water, cocamidopropylbetaïne, decylpolyglucoside, DOE-120, glycerine, fenoxyethanol, lavendelolie, eucalyptusolie, jojoba-olie, aloë vera-gel, kelppoeder, natriumbicarbonaat

Natural Dog Company Skin Soother verlicht veel voorkomende  huidaandoeningen en kwalen waarmee je hond kan worden geconfronteerd.

Van hotspots tot een droge huid, littekens van operaties, wondverzorging en meer, deze 100% natuurlijke helende balsem is antibacterieel, schimmelwerend en ontstekingsremmend. Skin Soother is een EHBO-doos voor honden die essentieel is.

Skin Soother creëert een voedende barrière om besmetting en mogelijke infectie te blokkeren, terwijl het het getroffen gebied geneest en kalmeert.

 

3) Natural Dog Company Skin Soother

 • Hotspots
 • Allergiesymptomen
 • Acne bij honden
 • Huiduitslag en huidirritaties
 • Cysten
 • Verlicht droge, schilferige, jeukende huid
 • Vermindert littekens en beschermt chirurgische wonden
 • Alles wat er met de huid van je hond is
 • Skin Soother kan ook helpen bij de behandeling van een overvloed aan bacteriële problemen, waaronder: bacteriële folliculitis, atopische dermatitis, impetigo, acral-likdermatitis of granuloom, allergische dermatitis, seborroe en sommige vormen van alopecia.

Hoe gebruik je Natural Dog Company Skin Soother?

Behandel de plek waar het om gaat 2 of 3 x per dag en breng het royaal aan.  Als de plek verbetert, kan je het minder vaak gebruiken.

De door Natural Dog Company gebruikte ingrediënten zijn biologisch, plantaardig en nooit aangetast. Met de hoogste kwaliteit en natuurlijke helende eigenschappen, zijn deze balsems effectief, veilig en zullen ze je hond of pup zijn beste leven laten leiden!

Enkele sterspelers in Skin Soother zijn:

Lavendel | Ontstekingsremmend, helpt jeuk, zwelling en roodheid te verminderen.
Kamille | Antioxidant, ontstekingsremmend en antimicrobieel helpt de genezing te versnellen
Wierook | Natuurlijk antiseptisch, desinfecterend en samentrekkend middel om steenpuisten, geïnfecteerde wonden en ontstekingen te helpen genezen
Duindoornolie  | Boordevol antioxidanten, vitamine C en E om brandwonden en wonden te helpen behandelen
Mirre | Antischimmel, antimicrobieel, samentrekkend middel dat wordt gebruikt om virale en schimmelinfecties te bestrijden

Overige essentiële ingrediënten: Cacaoboter, zoete amandelolie, kokosolie, saffloerolie, candelillawas, vetiver, niaouli, benzoë, vitamine E

FAQ

Wanneer gebruik ik Skin Soother?

Je gebruikt Skin Soother bij:

 • Wonden, snijwonden, schaafwonden, brandwonden
 • Acne, huiduitslag, huidirritaties
 • Hotspots, gist- en schimmelinfecties
 • Droge, schilferige en jeukende huid
 • Allergiesymptomen
 • Postoperatieve behandeling
 • Vermindert littekens
 • Rustgevend ongemak
 • Ontstoken insectenbeten
 • Interdigitale cysten
 • Preventie en behandeling van bacteriële infecties: hotspots, bacteriële folliculitis, atopische dermatitis, impetigo, acral lick dermatitis of granuloma, allergische dermatitis, seborrhea, alopecia, droge schilferige huid.
Is het veilig voor puppies en senior honden?

Absoluut! Alle producten van Natural Dog Company zijn geschikt voor honden van alle rassen en alle leeftijden.

Wat gebeurt er als mijn hond het likt?

Natural Dog Company producten zijn 100% natuurlijk, veilig en eetbaar. De producten zullen nog steeds werken, zelfs als het meeste ervan wordt afgelikt. Voor de beste resultaten raden we echter aan om afleiding te gebruiken. Geef je hond een rauw bot om op te kauwen, een lekkere traktatie, een etentje, of speel een paar minuten met hem totdat de drageroliën de kans hebben gekregen om zijn magie te werken.

Hoe vaak mag ik het gebruiken?

We raden aan om minimaal 2-3x per dag aan te brengen. Frequente toepassing op open wonden is belangrijk om te beschermen tegen infecties en om bestaande schadelijke bacteriën te doden. Zorg ervoor dat u royaal bent en het hele gebied bedekt. Verminder het gebruik met verbetering.