Heb je hondenvoer nodig?

Je kan hondenvoer indelen in hondenbrokken, natvoer en vers vlees. Welke vorm je kiest hangt af van jouw voorkeuren. Je kan niet in het algemeen zeggen hondenbrokken zijn beter dan natvoer. Of vers vlees is beter dan hondenbrokken. Alles hangt af van de kwaliteit van het hondenvoer dat je kiest. Er zijn vers vlees merken met veel te veel hormonen en te weinig vitamines en mineralen. En er zijn hondenbrokken met een veel te laag vleespercentage. Waar het om gaat is dat je kijkt naar de ingrediënten en op basis daarvan een keuze maakt. Wil je de voor- nadelen van elk soort hondenvoer weten? Lees dan de blog Vers vlees, hondenbrokken of natvoer. Wat is het beste?

Hondenvoer bestellen bij Dogline

Heb je hondenvoer nodig, maar weet je niet wat je moet kopen en waar? Dan heb je bij Dogline aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles voor je uitgezocht, zodat je bij ons alleen de beste brokken koopt. Bij Dogline vind je alleen premium hondenvoer. Dat wil zeggen hondenvoer met een vleesgehalte (of visgehalte) van 25% of meer. Met veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen. En met niet te veel koolhydraten. Dus bij elk merk wat je bij ons online bestelt, weet je zeker dat jouw hond elke dag alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt die hem of haar zo lang mogelijk gezond houden.

Hondenvoer met een vleespercentage vanaf 25%

Als je bij Dogline online hondenvoer bestelt, dan weet je zeker dat welke brok je ook kiest, er voldoende vlees of vis of dierlijke ingrediënten in zitten. Dit is belangrijk omdat een hond dierlijke ingrediënten het beste kan verteren en dit voor een hond de meest hoogwaardige voedingsstoffen leveren. Wij hebben dit uitgelegd in de blog: Vlees als belangrijkste ingrediënt in hondenvoer.

Of je dus bij ons hondenbrokken of natvoer of snacks koopt, al ons hondenvoer zijn van een goede kwaliteit. Dus wat je budget ook is, je kan altijd hondenbrokken met veel vlees vinden.

Voor elk budget hebben we goede hondenbrokken

Bij Dogline hebben we als missie dat alle honden in Nederland en Belgie goed hondenvoer zouden moeten krijgen. En dat begint natuurlijk met goede informatie. Wil je weten waaraan goed hondenvoer moet voldoen? Lees dan de blog: Hoe kies ik het beste hondenvoer voor mijn hond. 

Let bij het kopen van goede hondenbrokken of goed natvoer niet of het voor een bepaald ras is, of een dure naam heeft, maar let op de ingrediënten. Die vind je achter op het etiket. Hoeveel vlees zit er in? Gaat het om vlees of dierlijke bijproducten? Hoeveel koolhydraten zitten in het voer? Hoeveel granen? Veel producenten splitsen de koolhydraten, bijvoorbeeld in tarwe en tarwemeel. Maar dat is allebei tarwe.

Hondenvoer online kopen

Waar let je op bij het kopen van goed hondenvoer? Er is een aantal factoren waar je rekening mee moet houden: de leeftijd van je hond, de grootte van je hond, eventuele gevoeligheden (zoals een allergie voor bepaalde eiwitten), andere dieetwensen en je budget.

Hondenvoer per levensfase

De leeftijd van je hond is een va de factoren waar je naar kijkt als je goed hondenvoer bestelt. Er is speciaal puppyvoer, voer voor volwassen honden en senior honden.

Puppyvoer

Puppyvoer is speciaal gemaakt om in de bijzondere voedingsbehoeften van puppies te voorzien. In puppyvoer zitten veel eiwitten, vetten, vitamies en mineralen, speciaal afgestemd op deze groeifase. Lees meer in de blog Puppyvoer, de basis voor groei en ontwikkeling. Heb je een pup van een groot ras? Koop dan speciaal puppyvoer voor een groot ras.

Hondenvoer voor volwassen honden

Als de puppy (bijna) volgroeid is, kan worden overgestapt op hondenvoer voor volwassen honden. Wil je weten wanneer? Wij leggen het uit in de blog Wanneer overstappen op voer voor volwassen honden?

Als je bij Dogline online hondenvoer bestelt, dan heb je veel keuze. Maar belangrijk om te weten is dat je bij ons geen slechte keuze kan maken:). Wij hebben immers alleen maar goede hondenbrokken en natvoer.

Senior hondenvoer

Hondenvoer voor senioren bevat doorgaans minder kilocalorieën en heeft een lager vetgehalte. Bij senioren is het el heel belangrijk om voldoende eiwitten te blijven geven. Koop nooit hondenvoer met een lager eiwitgehalte, tenzij daar een medische aanleiding voor is. Senior hondenvoer bevat meestal meer vezels, voor de spijsvertering. Wil je weten welk senior hondenvoer het beste is? Lees dan de blog Wat is het beste senior hondenvoer?

Hondenbrokken

Hondenbrokken kunnen worden onderverdeeld in krokante, geperste en semi moist hondenbrokken. Krokante brokken noemen we ook wel geëxtrudeerde brokken. Wil je weten wat het verschil is? Lees dan de blog Wat is het verschil tussen geëxtrudeerde en geperste hondenbrokken?

Dogline heeft krokante brokken en semi moist brokken. Bij ons kan je (vooralsnog) geen geperste hondenbrokken bestellen. Is het eten van altijd dezelfde hondenbrokken saai? Wij snappen dat je je dat afvraagt. Honden vinden het over het algemeen heerlijk om altijd dezelfde hondenbrokken te eten, mits ze gezond en lekker zijn. Toch is er ook wel veel te zeggen voor een zogenaamd rotatiedieet, waarbij je verschillende vlees (of vis)soorten met elkaar afwisselt. Dat kan op allerlei manieren. Lees meer in de blog Altijd dezelfde hondenbrokken, is dat niet saai? 

Natvoer

Geef je jouw hond liever hondenvoeding in de vorm van natvoer? Vooral in warm weer of bij hitte is dit aan te raden omdat natvoer veel vocht bevat. Al het het natvoer wat je bij Dogline online bestelt, bevat meer dan 65% vlees.

Bestel hondenvoer online

Heb je je keuze kunnen maken met de informatie op onze site? Of heb je nog vragen? Mail of bel ons gerust, dan helpen we je graag. Heb je keuze gemaakt, dan kan je bij ons online bestellen.

Er is geen enkele reden meer om voor goed hondenvoer naar buiten te gaan en in een kruipsnelheid naar een dierenwinkel te rijden, een parkeerplaats te zoeken en dan met een zware zak hondenvoer te sjouwen. Blijf lekker thuis en bestel jouw hondenvoer bij onze online dierenwinkel. Niet alleen onze hondenbrokken kan je online bestellen, maar ook heerlijke gezonde snacks zoals, zoals de vleessnacks van Ani Puro of Eden.

Gratis verzending

Als je bij ons shopt in onze virtuele online dierenwinkel, zorgen wij dat jouw bestelling bij je thuis wordt afgeleverd.  Als je een zak hondenbrokken van meer dan 6 kilo online bestelt, wordt deze altijd gratis geleverd. Elke bestelling boven €49,00 wordt immers gratis geleverd. In Nederland en in België. Wij versturen ook hondenvoer online naar andere landen, maar dan vragen we een bijdrage in de verzendkosten.

Online hondenvoer bestellen is altijd een goed idee

Ook als het niet sneeuwt is het heel fijn om jouw hondenvoer online te bestellen bij onze online dierenwinkel. Gemak dient de mens nietwaar? En wat is er nu fijner dan dat die zware zakken hondenbrokken helemaal gratis bij je thuis worden afgeleverd? Dus ook als het regent, hagelt, waait, onweert of super heet is, is het net zo makkelijk om de hondenvoer online te bestellen. Eigenlijk is dat altijd een goed idee. Ook als het zonnetje schijnt:)

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief