Vandaag was het code rood in verband met het weer. De hele dag heeft het gesneeuwd. Op de weg stonden lange files en gebeurde er veel ongelukken. En omdat de sneeuw toch een beetje als een verrassing kwam, hebben veel mensen hun winterbanden nog niet onder de auto.

Code rood

Voor iedereen die door de enorme sneeuwval in een nog langere file stond dan normaal is dit weer vervelend. Maar als je kans hebt gezien om met jouw hond naar buiten te gaan vandaag, dan heb je kunnen genieten van een prachtig winter wonderland! Binnen is het lekker behaaglijk.  Je zit heerlijk binnen met een warme kop thee te werken of de krant te lezen. Misschien brandt er lekker vuurtje in de haard. Maar het hondenvoer is op. Wat nu?

Bestel hondenvoer online

We hebben goed nieuws voor je. Er is geen enkele reden om voor hondenvoer naar buiten te gaan en in een kruipsnelheid naar een dierenwinkel te rijden, een parkeerplaats te zoeken en dan door de sneeuw te ploeteren naar de dierenwinkel. Blijf heerlijk binnen en bestel jouw hondenvoer bij onze online dierenwinkel. Niet alleen onze hondenbrokken kan je online bestellen, maar ook heerlijke snacks zoals vleesblok eend of botjes wild en gevogelte. En wij hebben ook 6 verschillende smaken natvoer, waar jouw hond de poten bij af zal likken.

Gratis verzending

Als je bij ons shopt in onze virtuele online dierenwinkel, zorgen wij dat jouw bestelling bij je thuis wordt afgeleverd.  Als je een zak hondenbrokken van meer dan 6 kilo online bestelt, wordt deze altijd gratis geleverd. Elke bestelling boven €45,00 wordt immers gratis geleverd. 

Online hondenvoer bestellen is altijd een goed idee

Ook als het niet sneeuwt is het heel fijn om jouw hondenvoer online te bestellen bij onze online dierenwinkel. Gemak dient de mens nietwaar? En wat is er nu fijner dan dat die zware zakken hondenbrokken helemaal gratis bij je thuis worden afgeleverd? Dus ook als het regent, hagelt of waait, is het net zo makkelijk om de hondenvoer online te bestellen. Eigenlijk is dat altijd een goed idee. Ook als het zonnetje schijnt:)

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.