Hondenvoer nodig in dit weer? Blijf lekker binnen en bestel online

bestel-hondenvoer-bij-onze-online-dierenwinkel

Vandaag was het code rood in verband met het weer. De hele dag heeft het gesneeuwd. Op de weg stonden lange files en gebeurde er veel ongelukken. En omdat de sneeuw toch een beetje als een verrassing kwam, hebben veel mensen hun winterbanden nog niet onder de auto.

Code rood

Voor iedereen die door de enorme sneeuwval in een nog langere file stond dan normaal is dit weer vervelend. Maar als u kans hebt gezien om met uw hond naar buiten te gaan vandaag, dan hebt u kunnen genieten van een prachtig winter wonderland! Binnen is het lekker behaaglijk. U zit heerlijk binnen met een warme kop thee te werken of de krant te lezen. Misschien brandt er lekker vuurtje in de haard. Maar het hondenvoer is op. Wat nu?

Bestel hondenvoer online

We hebben goed nieuws voor u. Er is geen enkele reden om voor hondenvoer naar buiten te gaan en in een kruipsnelheid naar een dierenwinkel te rijden, een parkeerplaats te zoeken en dan door de sneeuw te ploeteren naar de dierenwinkel. Blijf heerlijk binnen en bestel uw hondenvoer bij onze online dierenwinkel. Niet alleen onze hondenbrokken kunt u online bestellen, maar ook heerlijke snacks zoals vleesblok eend of botjes wild en gevogelte. En wij hebben ook 6 verschillende smaken natvoer, waar uw hond de poten bij af zal likken.

Gratis verzending

Als u bij ons shopt in onze virtuele online dierenwinkel, zorgen wij dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd.  Als u een zak hondenbrokken online bestelt, wordt deze altijd gratis geleverd. Elke bestelling boven €25,00 wordt immers gratis geleverd. In verband met het gure weer buiten hebben wij een speciale actie. Deze week worden alle bestellingen hondenvoer gratis bij u bezorgd, hoe klein uw bestelling ook is. Dan kunt u lekker binnen blijven. Wij zorgen dat het hondenvoer dat u online bestelt gratis bij u thuis wordt afgeleverd!

Online hondenvoer bestellen is altijd een goed idee

Ook als het niet sneeuwt is het heel fijn om uw hondenvoer online te bestellen bij onze online dierenwinkel. Gemak dient de mens nietwaar? En wat is er nu fijner dan dat die zware zakken hondenbrokken helemaal gratis bij u thuis worden afgeleverd? Nieuwe klanten krijgen bovendien altijd een cadeautje bij de eerste bestelling (maar wel voor uw hond:)). Dus ook als het regent, hagelt of waait, is het net zo makkelijk om de hondenvoer online te bestellen. Eigenlijk is dat altijd een goed idee. Ook als het zonnetje schijnt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.