BIOLOGICALLY APPROPRIATE

KLASSE DIERVOEDING OP VLEESBASIS, AANSLUITEND OP HET NATUURLIJKE VOEDINGSPATROON.

De grijze wolf is de voorouder van alle gedomesticeerde honden. En hoewel jarenlange fokprocessen honderden varianten van ‘wolven’ met een ander uiterlijk hebben opgeleverd, zijn de inwendige processen van moderne honden en katten niet veranderd. 

Omdat het spijsverteringssysteem van de moderne hond en kat hetzelfde is als dat van hun wilde verwanten, is het logisch dat de behoefte aan voeding ook hetzelfde is gebleven.

HET PRINCIPE VAN ‘BIOLOGISCH CORRECT’ IS HEEL EENVOUDIG: AANSLUITEN OP DE HOEVEELHEID, VERSHEID EN VARIATIE VAN HET VLEES DAT HONDEN DOOR HUN EVOLUTIE HEBBEN LEREN ETEN.

De rijke en voedzame vleesingrediënten van Acana komen overeen met het natuurlijke voedingspatroon van uw hond en bevatten geen hoog-glycemische koolhydraten, planteneiwitten, kunstmatige hulpstoffen of andere dingen die Moeder Natuur niet heeft bedoeld voor uw hond.

DE DIERVOEDERS VAN ACANA VOLGEN DE 5 REGELS VAN MOEDER NATUUR:

1. Rijk aan vlees en eiwitten

Uw hond is aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees en eiwitten. Daarom bevat Acana tot wel 75% vlees en is Acana geheel vrij van planteneiwitten.

Meer informatie
2. Veel verse vleesingrediënten
meer informatie

Doordat tot de helft van de vleesingrediënten VERS of RAUW is, bevat Acana essentiële voedingsstoffen in hun meest voedzame vorm, met de natuurlijke rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

3. Een rijke variatie van vleessoorten

In de natuur eten honden verschillende soorten vlees. Daarom bevat Acana een rijke variatie aan vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, scharrelvlees en in het wild gevangen vis.

Meer informatie
4. Wholeprey-verhoudingen

De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden.De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, zodat de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

meer informatie
5. Laag in koolhydraten en glycemische lading

Het natuurlijke voedingspatroon bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevat Acana minder koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst) vervangen door laag-glycemische groenten en vruchten.

meer informatie
verse regionale ingredienten link image acana
geen outsoursing link image acana