RIJK IN VLEES EN EIWITTEN

ACANA BEVAT EEN VLEESGEHALTE OPLOPEND TOT 75%

Uw hond kàn niet alleen dezelfde voeding eten als zijn voorouders, maar heeft deze ook daadwerkelijk nodig voor een goede gezondheid.

Net als hun wilde verwanten hebben moderne honden scherpe tanden, een kort spijsverteringsstelsel en een lichaam dat is ontwikkeld voor het metaboliseren van eiwitten en vetten uit vlees.

Dankzij tot wel 75% aan vleesingrediënten is meer dan 90% van de eiwitten in Acana afkomstig van dierlijke bronnen (geen gluten of geconcentreerde erwten- of aardappeleiwitten), zodat uw hond wordt gevoed volgens zijn natuurlijke behoeften.

DE DIERVOEDERS VAN ACANA VOLGEN DE 5 REGELS VAN MOEDER NATUUR:

1. Rijk aan vlees en eiwitten

Uw hond is aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees en eiwitten. Daarom bevat Acana tot wel 75% vlees en is Acana geheel vrij van planteneiwitten.

Meer informatie
2. Veel verse vleesingrediënten
meer informatie

Doordat tot de helft van de vleesingrediënten VERS of RAUW is, bevat Acana essentiële voedingsstoffen in hun meest voedzame vorm, met de natuurlijke rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

3. Een rijke variatie van vleessoorten

In de natuur eten honden verschillende soorten vlees. Daarom bevat Acana een rijke variatie aan vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, scharrelvlees en in het wild gevangen vis.

Meer informatie
4. Wholeprey-verhoudingen

De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden.De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, zodat de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

meer informatie
5. Laag in koolhydraten en glycemische lading

Het natuurlijke voedingspatroon bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevat Acana minder koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst) vervangen door laag-glycemische groenten en vruchten.

meer informatie
verse regionale ingredienten link image acana
geen outsoursing link image acana