VEEL VERSE VLEESINGREDIENTEN

EEN GROOT DEEL VAN HET VLEES WORDT VERS OF RAUW VERWERKT

Acana is van mening dat onbewerkte ingrediënten beter zijn. Daarom wordt (in sommige lijnen) tot 50% van alle vlees, vis, gevogelte en eieren in Acana vers of rauw aangeleverd in de meest voedzame vorm, met de volle, rijke smaak waar alle honden instinctief dol op zijn.

VERS IS OOK ECHT VERS!

Voor Acana’s  verse vlees is koeling de enige conserveringsmethode. De rauwe vleesproducten worden in het hoogseizoen via snelkoeling ingevroren om hun natuurlijke voedingsstoffen te behouden. Om de kwaliteit van onze verse ingrediënten te behouden, verwerkt Acana in kleine hoeveelheden en bij lagere temperaturen (90°C). Vers vlees zit boordevol eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen in de meest voedzame vorm.

 

DE DIERVOEDERS VAN ACANA VOLGEN DE 5 REGELS VAN MOEDER NATUUR:

1. Rijk aan vlees en eiwitten

Uw hond is aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees en eiwitten. Daarom bevat Acana tot wel 75% vlees en is Acana geheel vrij van planteneiwitten.

Meer informatie
2. Veel verse vleesingrediënten
meer informatie

Doordat tot de helft van de vleesingrediënten VERS of RAUW is, bevat Acana essentiële voedingsstoffen in hun meest voedzame vorm, met de natuurlijke rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

3. Een rijke variatie van vleessoorten

In de natuur eten honden verschillende soorten vlees. Daarom bevat Acana een rijke variatie aan vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, scharrelvlees en in het wild gevangen vis.

Meer informatie
4. Wholeprey-verhoudingen

De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden.De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, zodat de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

meer informatie
5. Laag in koolhydraten en glycemische lading

Het natuurlijke voedingspatroon bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevat Acana minder koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst) vervangen door laag-glycemische groenten en vruchten.

meer informatie