WHOLEPREY VERHOUDINGEN

VLEES, ORGAANVLEES EN KRAAKBEEN IN WHOLEPREY™ VERHOUDINGEN

In al haar wijsheid heeft Moeder Natuur de voedingsstoffen in hele vis, gevogelte en wild perfect afgestemd op de voedingsbehoeften van honden.

In de natuur zijn er geen kunstmatige voedingssupplementen. Wolven voorzien in hun behoefte door prooidieren te eten. Spiervlees levert eiwitten; lever, nieren en pens bevatten vitaminen en mineralen; bot en kraakbeen zorgen voor calcium en fosfor.

De WholePrey™-producten van Acana zijn een afspiegeling van het natuurlijke voedingspatroon en bevatten vlees, orgaanvlees en kraakbeen in onderlinge verhoudingen die alle natuurlijke voedingsstoffen bevatten, zodat lange lijsten met kunstmatige vitamine-, mineraal- en aminozuur-supplementen overbodig worden.

VRIJWEL ALLE VOEDINGSSTOFFEN IN ACANA ZIJN VAN NATURE AANWEZIG EN NIET KUNSTMATIG.

SUPERVOER VOOR HONDEN

Orgaanvlees is een geconcentreerde en natuurlijke bron van vrijwel alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een gezond leven, inclusief alle essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en onmisbare aminozuren.

Orgaanvlees zoals nieren, lever en pens zitten boordevol B-vitaminen en bevatten grote hoeveelheden van bijna alle andere voedingsstoffen, zoals de mineralen fosfor, ijzer, koper, magnesium en jodium en de belangrijke vetoplosbare vitaminen A, D, E en K. Al deze stoffen houden uw huisdier op natuurlijke wijze gezond.

DE DIERVOEDERS VAN ACANA VOLGEN DE 5 REGELS VAN MOEDER NATUUR:

1. Rijk aan vlees en eiwitten

Uw hond is aangepast aan een voedingspatroon met veel vlees en eiwitten. Daarom bevat Acana tot wel 75% vlees en is Acana geheel vrij van planteneiwitten.

Meer informatie
2. Veel verse vleesingrediënten
meer informatie

Doordat tot de helft van de vleesingrediënten VERS of RAUW is, bevat Acana essentiële voedingsstoffen in hun meest voedzame vorm, met de natuurlijke rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

3. Een rijke variatie van vleessoorten

In de natuur eten honden verschillende soorten vlees. Daarom bevat Acana een rijke variatie aan vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, scharrelvlees en in het wild gevangen vis.

Meer informatie
4. Wholeprey-verhoudingen

De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden.De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, zodat de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

meer informatie
5. Laag in koolhydraten en glycemische lading

Het natuurlijke voedingspatroon bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevat Acana minder koolhydraten en zijn snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst) vervangen door laag-glycemische groenten en vruchten.

meer informatie