GEEN OUTSOURCING

BEKROOND DIERVOEDING. BEKROONDE KEUKENS.

Voor Acana is de bereiding van diervoeding net zo belangrijk als de dieren zelf. Daarom maken ze al meer dan een kwart eeuw hondenvoeding in hun eigen bekroonde keukens.

Acana maakt en produceert de hondenbrokken en snacks zelf, met verse ingrediënten van vertrouwde plaatselijke boeren, telers en vissers. Ze zien toe op elk onderdeel van de voederbereiding, van de herkomst van de ingrediënten tot en met alle bereidings-, kwaliteits- en voedselveiligheidsprocessen.

WIST U DAT DE MEESTE SPECIALE DIERVOEDERS EIGENDOM ZIJN VAN MARKETINGBEDRIJVEN?

Tegenwoordig zijn de meeste diervoedermerken eigendom van marketingbedrijven die geen eigen keukens bezitten en hun eigen voer niet zelf bereiden.

In plaats daarvan besteden ze de productie uit aan externe fabrieken, die vaak een groot aantal voeders produceren voor verschillende merken.

Dit betekent dat deze merken hun ingrediënten niet zelf inkopen en hun diervoeders niet zelf produceren. Ze richten zich alleen op marketing en reclame.

ACANA IS ANDERS

Acana bereidt hun eigen producten in hun eigen keukens, met hun eigen koks en ingrediënten, en ze produceren geen diervoeding voor anderen! Wanneer u voor Acana kiest, kunt u erop vertrouwen dat het voer voor uw hond door Acana zelf is bereid met dezelfde authentieke, verse ingrediënten, zorg en toewijding als een maaltijd bij u thuis. U weet zeker wat de herkomst is van de ingrediënten en de kwaliteit is ook gegarandeerd. .

HOE KUNT U HET VERSCHIL ZIEN

Als u ‘gemaakt voor’, ‘geproduceerd voor’, ‘gedistribueerd door’ of ‘onder licentie gedistribueerd door’ ziet staan, dan hebt u te maken met een product dat op contractbasis wordt geproduceerd als huismerk. Het bedrijf dat de eigenaar van het merk is, heeft het voer niet geproduceerd maar doet alleen de marketing.

Als er ‘geproduceerd door’ of ‘gemaakt door’ op de verpakking staat, hebt u een authentieke diervoeding in handen. Het bedrijf dat eigenaar van het merk is, is ook het bedrijf dat het voer geproduceerd heeft. We adviseren u om altijd contact op te nemen met het bedrijf om te informeren waar het voer geproduceerd wordt.

Champion Petfoods is de ontwikkelaar en maker van Acana diervoeders. Zij zijn de eigenaars en gebruikers van hun eigen keukens en ze maken al hun hondenvoer zelf zodat u altijd weet waar het voer van uw huisdier vandaan komt.

HET BAFRINO RESEARCH & INNOVATION CENTRE

Champion Petfood heeft het BAFRINO Research & Innovation Centre gesticht. Het is gevestigd pal naast de NorthStar®-keukens in Morinville, Alberta (Canada), is een wereldwijd befaamd centrum voor voedingsinnovatie en onderzoek, dat de missie van Champion Petfood voor biologisch correcte diervoeding ondersteunt.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE

VERSE REGIONALE INGREDIENTEN

GEEN OUTSOURCING