VERSE REGIONALE INGREDIENTEN

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN.

De heuvelboerderijen, vruchtbare prairies en koude, heldere meren van West-Canada leveren Acana zowel inspiratie als verse regionale ingrediënten.

De enorme variatie van verse regionale ingrediënten weerspiegelt het natuurlijke voedingspatroon van uw hond en levert essentiële voedingsstoffen in hun meest natuurlijke en verse vorm.

Van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, vlees van boerderijteelt en in het wild gevangen vis tot zongerijpte groenten en fruit: alle verse ingrediënten worden lokaal geteeld,  zonder conserveringsmiddelen, vers en boordevol gezondheid aangeleverd bij de Acana keukens.

Deze bekroonde NorthStar®-keukens zijn uitgerust met hypermoderne technologie voor de verwerking van verse voedingsmiddelen. De keukens bevinden zich in het dynamische hart van de agrarische gemeenschap van Alberta, zodat ze toegang hebben tot gespecialiseerde boeren met wie ze samenwerken aan het realiseren van hun missie voor verse regionale ingrediënten.

VERS EN RAUW VOLGENS ACANA

In een bedrijfstak waar ingrediënten niet altijd even eerlijk worden omschreven, hecht Acana aan duidelijkheid over de eigenschappen van de ingrediënten zijn. Wanneer zij ‘vers’ schrijven,  bedoelen ze letterlijk ook vers. Voor Acana hebben ‘vers’ en ‘rauw’ de volgende betekenis:

VERS: de verse ingrediënten voldoen aan de AAFCO-norm: KOELING IS DE ENIGE CONSERVERINGSMETHODE.

RAUW: AAFCO geeft meerdere definities van ‘rauw’, maar Acana gebruikt er maar één: DE RAUWE INGREDIËNTEN ZIJN HETZELFDE ALS VERSE INGREDIËNTEN, MET ALS ENIGE VERSCHIL DAT ZE ZIJN INGEVROREN.

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie