HELE GROENTEN EN FRUIT

DAGELIJKS VERS EN HEEL AANGELEVERD

Acana bevat regionale vruchten, bessen en groenten die vers en in zijn geheel worden aangeleverd vanuit boomgaarden in Okanagan en Fraser Valley en vanaf de zwarte prairiegronden van Alberta.

Vers fruit levert waardevolle vitaminen en beschermende voedingsstoffen in natuurlijke, bio-beschikbare vorm. Verse groenten, zoals pompoen en muskaatpompoen, leveren oplosbare vezels die een gezonde spijsvertering bevorderen en de beperkte hoeveelheid koolhydraten leveren die nodig is om droogvoer te produceren.

Hele vruchten

Okanagan Valley

De zongerijpte Red Delicious-appels en Bartlett-peren uit de boomgaarden van Okanagan Valley worden VERS, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Colleen van Sunfresh Farms.

FRESHWATER FISH

Gele groenten

Regionale telers

De groenten worden op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Nobby van Sudo Farms, waarna ze VERS, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana worden aangeleverd, boordevol natuurlijke antioxidanten.

Red Delicious Appels

Okanagan Valley, British Columbia

Muskaatpompoen

Prairieboerderijen in Alberta

Bartlett-peren

Okanagan Valley, British Columbia

Hele wortelen

Prairieboerderijen in Alberta

Hele pompoen

Prairieboerderijen in Alberta

Bladgroenten

Fraser Valley, Alberta

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie
verse regionale ingredienten link image acana
geen outsoursing link image acana