HERITAGE ROOD VLEES

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

Het verwerkte rood vlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. 

Suffolk-lam, Angus-rund en Canadese bizon worden volgens een natuurlijk recept van frisse lucht, schoon water en natuurlijke prairiegranen geteeld en vers en zonder conserveringsmiddelen bij ons aangeleverd, boordevol gezondheid en met de rijke smaak waar honden instinctief dol op zijn.

Black Angus Rund

Boerderijen in Alberta

Het Angus-rund wordt zonder hormonen of antibiotica gefokt door plaatselijke boeren, zoals Bern en Kirsten van Spring Creek Ranch. Het Alberta-rund wordt in het hart van het Canadese boerenland op natuurlijke wijze gefokt, en vers en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd, boordevol smaak en voedingsstoffen.

Scharrelbizon

Boerderijen in Alberta

Plaatselijke veeboeren zoals Katelyn en Roger van Canadian Rangeland Bison, fokken de Alberta-bizons op natuurlijke wijze en zonder hormonen of antibiotica op het boerenland van Alberta. Het bizonvlees wordt vers aangeleverd, dus zonder conserveringsmiddelen en vol met voedingsstoffen en smaak.

Alberta Lam

Boerderijen in Alberta

Plaatselijke boeren zoals Vicky en Shayne Horn van Tangle Ridge Ranch fokken de lammeren op natuurlijke wijze, zonder hormonen of antibiotica. Het Alberta-lam wordt vers en zonder conserveringsmiddelen bij de Acana keukens  aangeleverd, vol natuurlijke smaak en gezonde voedingsstoffen.

Alberta varken

Boerderijen in Alberta

Midden in het prairieland van Alberta worden de Alberta-varkens op natuurlijke en diervriendelijke wijze zonder hormonen of antibiotica gefokt door plaatselijke veeboeren, zoals Dan en Victor van Majeau AG Enterprises. Het varkensvlees wordt dagelijks vers aangeleverd, boordevol natuurlijke voedingsstoffen en met een rijke smaak.

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie