IN HET WILD EN DUURZAAM GEVANGEN VIS

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

De ongerepte Canadese wateren zijn befaamd om hun duurzame diversiteit aan wilde vis. De verse vis van Acana weerspiegelt de rijke Canadese maritieme traditie. 

De zeevis wordt in het wild en duurzaam gevangen in de Atlantische wateren rond North Vancouver Island en de zoetwatervis is afkomstig uit de koude meren in het noorden. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

ZEEVIS

Verse, in het wild gevangen zeevis

North Vancouver Island

De zeevis wordt voor de kust van North Vancouver Island in het wild en duurzaam gevangen door plaatselijke vissers zoals Leo, waarna ze binnen één dag bij Acana worden aangeleverd, vers en zo koud als het water waar ze vandaan komen.

De Atlantische haring, pijltandheilbot, redstripe rockfish, Chileense pelser en zilverheek uit de ongerepte Pacifische wateren zitten boordevol voedzame eiwitten, selenium en vitamine B12.

ZOETWATER VIS

Verse, in het wild gevangen zoetwatervis

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

De inheemse zoetwatervis, waaronder snoek, snoekbaars, Amerikaanse gele baars en marene, wordt vers aangeleverd vanuit de koude noordelijke meren van Alberta en Saskatchewan.

Deze zoetwatervissen, die duurzaam en in het wild worden gevangen door plaatselijke vissers zoals Brian van Freshwater Fish Company of Canada, worden binnen twee dagen na vangst bij Acana aangeleverd, zonder conserveringsmiddelen en boordevol natuurlijke, verse voedingsstoffen.

SALTWATER FISH

Pacifische haring

North Vancouver Island

Pijltandheilbot

North Vancouver Island

Chileense pelser

North Vancouver Island

Zilverheek

North Vancouver Island

Redstripe rockfish

North Vancouver Island

FRESHWATER FISH

Amerikaanse gele baars

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

Amerikaanse snoekbaars

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

Snoek

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

Marene

Noordelijke meren, Alberta en Saskatchewan

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie