LOKAAL GETEELDE GROENTE EN KRUIDEN

VAN VERTROUWDE BOERDERIJEN IN CANADA

Alle planten en kruiden in ACANA zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die ze kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake, en worden vers of zongedroogd aangeleverd.

Omdat de natuur zelf de grootste geneeskracht heeft, hebben honden nog steeds instinctief een voorkeur voor kruiden en planten die hun gezondheid bevorderen. Daarom passen de planten en kruiden in Acana bij het natuurlijke voedingspatroon, ondersteunen ze een gezonde spijsvertering en fungeren ze als hulp- en bouwstoffen die organen en weefsel ondersteunen en gifstoffen uit het lichaam afvoeren door de reiniging van de lever en andere fysiologische processen te stimuleren.

Locally Grown Botanicals

Okanagan Valley

Speciaal geteeld in British Columbia en Saskatchewan door mensen die we kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake. Alle planten en kruiden in Acana zijn van vertrouwde Noord-Amerikaanse origine, en dat kunnen niet veel makers van diervoeding ons nazeggen!

Chichorei & Zoethout wortel

Goudsbloem & Jeneverbes

Lavendel & Kamille

Engelwortel & Fenegriek

Pepermunt & Zoete Venkel

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie
verse regionale ingredienten link image acana
geen outsoursing link image acana