VRIJE UITLOOP-GEVOGELTE EN EIEREN

DAGELIJKS VERS AANGELEVERD

Het verwerkte gevogelte wordt op plaatselijke boerderijen geteeld met vrije uitloop en altijd toegang tot vers water en voer, door mensen die ze kennen en vertrouwen.

Het Alberta Animal Care Program voldoet aan de Canadese normen voor de verzorging van boerderijdieren. De verwerkte vrije uitloop-kippen, -kalkoenen en -eenden en de nesteieren worden vers en boordevol voedingsstoffen bij de Acana keukens worden aangeleverd.

Vrije uitloop-kip

Lokale prairieboerderijen

De Cobb-kippen worden volgens het vrije uitloop-beginsel op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Aleida van Meko Farms. Deze kippen zijn vrij van antibiotica en hormonensupplementen worden dagelijks vers aangeleverd bij de Acana keukens.

Vrije uitloop-kalkoen

Lokale prairieboerderijen

De kalkoenen worden volgens het vrije uitloop-beginsel op plaatselijke prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Astrid Velthuis van Pine Park Turkey Farms in het zonnige Alberta. Deze kalkoenen zijn vrij van antibiotica en hormonensupplementen worden dagelijks vers en zonder conserveringsmiddelen bij de Acana keukens worden aangeleverd.

Vrije uitloop-eend

Aurora, Ontario

De verwerkte Mulard-eend wordt op een dieet van natuurlijke granen en bronwater zonder kooien geteeld door King Cole, de vertrouwde leverancier van Acana in Aurora, Ontario. Deze eenden worden vers en boordevol smaak en gezonde voedingsstoffen bij Acana aangeleverd.

Nesteieren

Prairieboerderijen

De verwerkte nesteieren zijn een ideaal voedingsmiddel: vol met energie dankzij voedzame eiwitten en vetten. De eieren worden vers, heel en zonder conserveringsmiddelen bij Acana aangeleverd door vertrouwde plaatselijke boeren zoals Jason uit Rosemary, Alberta.

INGREDIENTEN WAAR HONDEN DOL OP ZIJN. VAN VASTE EN VERTROUWDE VISSERS EN BOEREN

Heritage Rood Vlees

Het scharrelvlees wordt op natuurlijke wijze op boerderijen in het hart van het Canadese boerenland geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt.

Meer informatie
Vrije uitloop-gevogelte en eieren

De Cobb-kippen, kalkoenen en eieren worden volgens het vrije uitloop-beginsel op lokale prairieboerderijen geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt. Ze  worden dagelijks vers aangeleverd in de Acana keukens, boordevol voedzame eiwitten en vetten.

Meer informatie
In het wild en duurzaam gevangen vis

De verwerkte haring, heilbot, rockfish, sardientjes en zalm zijn afkomstig van North Vancouver Island en de snoekbaars, Amerikaanse gele baars en snoek komen uit de koude noordelijke meren van Canada. Alle vissen worden razendsnel en vers aangeleverd bij de Acana keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Meer informatie
Hele groenten en fruit

Van Bartlett-peren tot muskaatpompoenen: Acana bevat verse groenten en fruit van de vruchtbare boerderijen en boomgaarden uit het westen van Canada.

Meer informatie
Lokaal geteelde groente en kruiden

Alle planten en kruiden in Acana zijn van Noord-Amerikaanse origine en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die Acana kent en vertrouwt, zoals Herbert van Cultis Lake. Ze worden vers aangeleverd, of licht gedroogd onder de warme prairiezon.

Meer informatie
verse regionale ingredienten link image acana
geen outsoursing link image acana