Het Ziwi verhaal begint in de groene, vrije uitloop boerderijen en blauw, ongerepte zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland. Ziwi is gevestigd in een regio met een warm, gematigd klimaat, waardoor de verwerkte dieren het hele jaar door buiten kunnen lopen en gras gevoerd zijn op natuurlijke wijze. Ziwi kiest ervoor om haar vlees af te nemen van duurzaam en humaan beheerde lokale boerderijen. Wat betekent dit voor uw huisdier? Het betekent dat de schoonste, zuiverste, meest natuurlijke ingrediënten in de wereld, ten gunste van uw huisdier voor een lang, gelukkig en gezond leven.

Ziwi kiest voor vlees van humane, ethisch en duurzaam beheerde lokale boerderijen die zich houden aan de strikte Nieuw-Zeelandse wettelijke normen.

Ziwi werkt nauw samen met de Nieuw-Zeelandse regering om ervoor te zorgen dat ze zich niet alleen aan de wettelijke regels voor ethische landbouwpraktijken, maar steeds blijven kijken hoe ze de landbouwpraktijken nog ethischer en duurzamer kunnen maken.

De thuisbasis van Ziwi, Nieuw-Zeeland, heeft een gematigd klimaat waardoor de dieren die verwerkt zijn het hele jaar buiten kunnen lopen en gras gevoed zijn op natuurlijke wijze.

Ons rundvlees, lamsvlees en hertenvlees zijn allemaal afkomstig van vrije-uitloop boerderijen die geen gebruik maken van zogenoemde feedlots, stallen of kooien. De natuurlijke manier van voeden zorgt voor superieure niveaus van voordelige voedingsstoffen en onverzadigde vetzuren.

Omdat Nieuw-Zeeland een eiland is met een strikte bioveiligheid, zijn er geen besmettelijke dierziekten zoals BSE (gekkekoeienziekte) of mond- en klauwzeer.

Doordat Nieuw Zeeland een (relatief) klein, afgelegen eiland is en zeer strenge regels heeft op het gebied van landbouw en voedselveiligheid, is de kans op op infectieziekten onder dieren in Nieuw-Zeeland zeer laag.

Ziwi kiest ervoor om alleen af te nemen van humane, ethische en duurzaam beheerde lokale boerderijen die de strenge reguleringsnormen van de regering van Nieuw-Zeeland overschrijden.

Ziwi heeft een eigen kwaliteitscontrole team die nauw samen werkt met de leveranciers om ervoor te zorgen dat de ingrediënten niet alleen voldoen aan de kwaliteitsregels, maar die die zelfs overtreffen.

De vis wordt gevangen in de zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland en het proces wordt strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen

De zeevisserijbranche in Nieuw-Zeeland is tot twee keer toe uitgeroepen tot de meest duurzaam beheerde visserij ter wereld!

100% Nieuw- Zeeland

De fabriek van Ziwi is gelegen in de prachtige kleine kuststadje Mount Maunganui op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.